31

анонимен

преди 11 години

Преди Нова година държавата продаде дюните за 20 лв/ кв.м. и с това не облагодетелства никой, а кметът на Несебър с цел да облагодетелства фирма "СЛЕ груп"не упражнил контрол върху работата на ОЕСУТ. Крадецът вика "Дръжте крадеца".

30

Стършел

преди 11 години

Със закъснение ще отговоря на 12. Законът за Държавната собственост /а и общинската/ не допуска разпореждане с имоти публична собственост. За да стане това е необходимо Министерски съвет /или общинския съвет/ да обяви имота за частна държавна /общинска/ собственост. Има ли решение на МС - НЯМА. Кой се разпорежда с имота - МЗХ - Мирослав Найденов. Кой не си е свършел работата за бъде нанесена защитената зона в кадастъра и да не може да се строи МОСВ. Виновни има и те са двама сегашни министри.

29

радикал

преди 11 години

Всичко ще се оправи, само и единствено по пътя на въвеждане на свръх /жестоки/ наказания с прилагането на Закони за тежки /каторжни/ изпитания, както за виновното лице и паралелно със служебното лице, което е съдействало осъществяването на корупционната сделка.

28

vladivan

преди 11 години

Аз съм изненадан,това не може да бъде,кмета и главния архитект им били виновни на нашите прокорори.Каква изненада.Те явно вече знаят че водата може и топла да бъде.Линч в центъра на Европа наблюдава света,но за Българските прокорори вина няма дори за едно арестче и да ни спретнат едно процесче с оправдателен резултат.Та нали няма доказателства, от къде ще ги вземат.

27

mitaka

преди 11 години

До 27 ако всичките ни министри бяха като Лиляна да бяхме изплували от л........ Ь що се отнася за румен петков и р. овч. (не случайно ги пеша с малко букви тези ***) трябва да ги обесят на Бузлуджа да се виждат от цяла БЪЛГАРИЯ !!!!!

26

Бургазлия

преди 11 години

Ами дебелака Бойчо Георгиев, директор на бургаската РИОСВ защо не е обвинен?! Та той е пряк виновник, като е преподписал екооценката на предшественика си! Срамота е подобно недоразумение, като тоя възпълничък недоучил чалгаджия да бъде държано на такъв висок пост! Точно такива смешници като Бойчо ще донесат МНОГО негативи на Боко Тиквоня по изборите! Разследване и СПЕШНО уволнение и за подчинените му чиновници, дето са подписани под екосъгласувателните решения, узаконили унищожаването на дюните!

25

хахаха

преди 11 години

Този ли го хванаха да им опере пешкирите? Така е ....... който най-малко ще намаже, него ще накаже......

24

Загрижен

преди 11 години

А оная - Министърката дето подписвала 'каквото и носят' (и взима Министерска заплата за това!)Тя отговорност не носи нали? Да не я грижа?

23

А Кумецо на Цецо?

преди 11 години

Той кво - всичко си му е наред нали? Ще прхвърли още некой апартамент на Министъро и както се казва - Пито - Платено!

22

АРХИТЕКТ

преди 11 години

А БРЕ *** ГРОБАРСКИ НАЛИ АКО БУДА ТРЯБВА ДА СЕЧЕ КРАДЦИТЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ С ДЯСНАТА СИ РЪКА !?ПРЕДИ ИЗОБЩО ДА СЕ ЗАПОЧНЕ КАКВАТО И ДА Е ДА Е ПРОЕКТНА ДЕЙНОСТ СЕ ПРАВИ МОТИВИРАНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КОЕТО СЕ СЪГЛАСУВА С МИН.НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ОВОС КОЙТО СЕ СЪГЛАСУВА С МИН. НА ОКОЛНАТА СРЕДА ???ЧАК ТОГАВА ВЛИЗАТ В ДЕЙСТВИЕ КМЕТ И гл.АРХИТЕКТ !!!ЗАЩО НИ ПРАВЯТ НА *** ???КОМУНИСТИ,ФАШИСТИ,ЦИОНИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ ............................... ОЛИГАРХИЯ КРАДЛИВА

21

дядо

преди 11 години

в това обвинение ясно си личи стилът на Боко Буда Кратуня-"друг ми *** в гащите" "дюните са държавна земя и няма как кмета да ги продаде,по-добре да се отправи въпроса към областния от ГЕРБ Константин Гребенаров(кадрови офицер от ДС ) и зам областния от ГЕРБ Наско ***(един обикновен мушморок поставен там от Чочо) и фирмата която ще строи пак е на Чочо!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Ами Сержи Гейт къде е в схемата,заедно с брат си? Пак като в комунизЪма дребните горят ,а номенклатурите минават метър.... Още сме в тоталитарно време.Демокрацията ще я гледаме през крив макарон.С 2 милиарда лева е ощетен бюджета заради тия перекендета,а само това ли е?Сметнете за 23 години какви кражби от държавата е имало.

19

Анонимен

преди 11 години

В ПАНДЕЛАТА МУ Е МЯСТОТО НА ТОЗИ НЕСЕБЪРСКИ ПЛЪХ СПРЯГАН ЗА КМЕТ

18

Анонимен

преди 11 години

Ти пък Дедо, мислиш ли че някой ще рови толкова ? Ами тия са като свински черва навързани. Кой мислиш ,че е разрешил на Плевньо да си направи вила на забранено за плебеи място?

17

Дедо

преди 11 години

Това е най-малкото в което са обвинени.Нека да ги поразровят хубаво за всички незаконни сделки и строителство и ще има да мирише,мирише...

16

Анонимен

преди 11 години

Нещо ми се вижда ,че тия ще операт пешкира. Не че не са за затвора и без това обвинение.

15

Анонимен

преди 11 години

Кметът на Несебър в затвора? И да го видя, няма да повярвам. Иначе и доживотен му е малко на тоя!

14

не син

преди 11 години

Сечи,Бойко изкорен !Докарали сме го до там,че няма друг начин ! Лошото е,че половината българско племе е злобно,завистливо,мързеливо,недоволно,оплакващо се и мисли само за измами ! Но по-добре малко отколкото такива *** !

13

Анонимен

преди 11 години

Обвинение срещу кмета на Несебър???? Ха ха ха ха !!!! Ако този/безумно богат/ го осъдят ще си отрежа топките! Ай на бас!

12

?????????????????

преди 11 години

Ааааа,защо кмета,нали Аниу изкукуригалия лъжеше,че е военен обект?!