297

Анонимен

преди 11 години

да започнем с Възродителен Процес , на съд в Хага и вскички Партизани участвали в Проекта в затвора

296

Анонимен

преди 11 години

Абе този умник да не е забравил, че Те (с Буда) се опитват да управляват? ***!

295

Анонимен

преди 11 години

Какво е демокрация:Управление на мнозинството над малцинството!Какво е диктатура:Управление на малцинството над мнозинството!Е познайте как е в Мутриленд,пардон у нас!

294

jojo

преди 11 години

Такова животно като демократичен капитализъм не съществува!

293

възмутен

преди 11 години

Демокрацията е в опасност точно заради управлението! На всички нас ни се вменяват какви ли не задължения, като ни се отнемат едно по едно всички права, за които най-чинно си плащаме! Държавата абдикира от всички свои задължения и прехвърля на нас своите отговорности! Държавата бездейства! Държавата не работи, а разчита основно на рекет и изнудване над обикновените хора под формата на такси, данъци, глоби и тем подобни! Никога сме нямали такова некадърно управление без ясна представа защо са там!

292

Анонимен

преди 11 години

Сега видял и сега разбрал....... Смях! На това нагло поведение народът му казва: "Сетила се Мара да се побара." Добре, че са изборите, че да се правите на много загриженаи за народа!

291

за 377-ият боклук

преди 11 години

Aбе *** за какви пътища говориш бе, нали вие най-много виехте,че асфлт не ядете, сега пътища ще искате, там в този край Търговишки, Шуменски и Разградски не ви трябват пътища на вас само сърп и чук в ръка и на нивата да орете и сеете селяни ***.

290

до 377-ият боклук

преди 11 години

"Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна.ЕВАЛЛА,МАШАЛЛА,АФЕРИМ г-н Цветанов! Сега ли го констатирахте това отвратително положение г-н вицепремиер?Защото идват избори? А къде спахте досега?Или може би защото покрай АМ Тракия,Люлин и много други обекти,от които МНОГО ДОБРЕ СЕ СМУЧИ хич не ви е еня за друите краища на страната " - от 377-ми Aбе *** за какви пъти

289

НАРОДНА ЛЮБОВ

преди 11 години

ЗАЩО СЕ СКРИ ТИКВАТА БУДА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ. СТРАХ ВИ ТРЕСЕ ГЕРБЕРИ ОТ НЕЯ И ВОЖДА ВИ СЕ СКРИ ИЛИ ГОТВИ БАГАЖА ЗА АМЕРИКА. ДОЛНА *** *** МУТ,ЕНСКА СТЕ ГЕРБЕРИТЕ! УМРЕТЕ!

288

СС

преди 11 години

Щом хората ги е страх от ДПС правителството и съдъ да забранят ДПС-то !!!

287

ГОИ

преди 11 години

До ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТЕ ЗНАЧИ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА НИКАКВА ОПАСНОСТ ! В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ДЕМОКРАЦИЯ ! СЛЕД ТОТАЛИТАРИЗМА ИМАШЕ ВРЕМЕННО ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ ! СЛЕД ТОВА ПРЕРАСТНА ВЪВ ФАШИЗЪМ ! И СЕГА Е ДИВ ФАШОЦИОНИЗЪМ ! КВО Е ТОВА ДЕМОКРАЦИЯ И КАК ИЗГЛЕЖДА ДА ОБЯСНЯТ ГОСПОДАТА ОТ ОЛИГАРХИЯТА МОЛЯ ? КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ С-У НАРОДА СИ = БЪЛГАРСКА ОЛИГАРХИЯ И КВО ПРАИМ СЕГА ??? ВРЕМЕ Е СНЕЖНИТЕ ТОПКИ ДА ПРЕРАСНАТ В ЛИМОНКИ !!! КЪДЕ СТЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИИИИИИИИИ

286

Анонимен

преди 11 години

И не само в Търговищка област, а в ЦЯЛА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ пътищата са отврат. А в Севрна България гражданите също плащат същите по размер данъци и такси както в Южна България.Е,къде тогава е държавата и управлението!!! ЯВНА ТОВА НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА!!!

285

Анонимен

преди 11 години

"Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна"."ЕВАЛЛА,МАШАЛЛА,АФЕРИМ г-н Цветанов! Сега ли го констатирахте това отвратително положение г-н вицепремиер?Защото идват избори? А къде спахте досега?Или може би защото покрай АМ Тракия,Люлин и много други обекти,от които МНОГО ДОБРЕ СЕ СМУЧИ хич не ви е еня за друите краища на страната.

284

Анонимен

преди 11 години

Симпатизантите на хизбула, бсп са готови на всичко за власт.

283

Ха ха хаааа

преди 11 години

До изборите ше видим всякакви червени номера а от трактора като техен любимец можем да очакваме взривове, убийства и отвличания, за гарнитура подправени досиета.

282

qwer

преди 11 години

Демокрацията е в опасност единствено защото все още съществуват двете антибългарски и престъпни партии БСП и ДПС. Това е единствената опасност за България и демокрацията.

281

Анонимен

преди 11 години

Цъци нещо напоследък си много пребледнял

280

джеимс бонд

преди 11 години

страх и само страх за шесте апартамента и още нещо треперят хората да не падне горкият спасител натискащия се да го натиснат многото натискане много харч на народни аман за ман не мирясваи виж там и внимаваи да влезеш и се увековичиш като голямата работа иначе кумецо сложна работа събираи парички за братята да плащаш идват избори пикчарс ще ти трябва

279

Аз

преди 11 години

До пенсионерКви лагери бре... То цялата ни държавица е като лагер... Искренно от ГЕРБ и лично от комуниста ДРУГАРЯ ББ.

278

Станев

преди 11 години

За каква демокрация говори. Това са пълни глупости. Опасността е от един единствен източник - ПРЕКРОЯВАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА И ПРЕМАХВАНЕ НА ПОСРЕДНИЦИТЕ.Това е бандитска система на ценообразуване с поред АПЕТИТА НА ПОСРЕДНИЦИТЕ.Никой не му пука за пътищата и мостовете. Вместо да ви всява психоза за разни терористи и бандитити - разбойниците са в парламента.МАй че и той е от самозабравилите се защитници на енергийната мафия