6

Анонимен

преди 11 години

*** да не е започнал работа? Нещо се губи.

5

Анонимен

преди 11 години

Не позна. Матрялът е малко фалшив. Пише непълнолетно, а на 12 години е малолетно.

4

Анонимен

преди 11 години

kvi sa tia glyposti ....

3

Анонимен

преди 11 години

Не разбрах защо викат на това малкото "жертва". Да не би да се е оплакало лично в полицията, че изпълненията му се показват по Интернет и е насилено да ги върши ? От материала не останах с такова впечатление. От матряла останах с впечатление, че на него му е било хубаво, а други (най-вероятно завистници) са се обадили в полицията.

2

Анонимен

преди 11 години

Той модела "аз не съм такава" се овладява с помоща на майките, които ги обучават в тънкостите на занаята. Не се обучават самостоятелно. Първото направление и посока се дава от майките : да правят каквото си искат абсолютно безогледно за да "се наживеят" и после да търсят богаташа. Е само, че не се получава за всички и повечето си остават само "такива". Но се сещат прекалено късно. Когато ги опознае целото население.

1

Даскал по Физическо

преди 11 години

Сегашните шестокласнички се смеят на съученичките си ако има някоя девствена. Още от малки слагат прашките и айде.. от член на член. В 8 клас техники като гълтане и а*ален с*кс са отдавна овладяни, а като станат в 12 клас вече са опитали всичко в секса и се спират, модел на поведение тип моля ти се, аз не к*рва . Това е истината за съжаление, а пък това че някой го снимал е най-малкия проблем, сайтовете са пълни с ученички,оскотяването и моралното пропадане на българките е по-важно и трагично