253

фактура

преди 11 години

Който ми разчете фактура от топлофикация и ме убеди в нея,ще платя и неговата сметка! София 11 часа....И НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ ОТ МРАКА!

252

jordanov

преди 11 години

Не трябва да спираме протестите срещу безумната Наредба за дялово разпределение на топлоенергията, наредба която позволява безнаказани кражби и надписване на сметки. Трябва да настояваме Топлофикация София да монтира във всеки вход на панелните блокове вертикални щрангове с хоризонтални разводки до всеки апартамент. Само така всеки може да избере как ще отоплява жилището си и ще плаща само онова което е отчел апартаментният му топломер.

251

Анонимен

преди 11 години

Ако протестите продължат до мсец юни(изборите) ще успеят! Всеки абонат да може с едномесечно предизвестие да се откаже от услугите на топлофикация, а също да не плаща такса за преминаване на топло по тръбите през имота му .... сега това не се приема от управляващите,но...ако хората държат на тези си искания до юни - друга песен ще запеят, защото ще осъзнаят, че на изборите няма да ги изберат - и ще проработят по принуда за народа!!!

250

d_tkip

преди 11 години

Трябва да се обединим и да парализираме страната, докато исканията не се изпълнят!!!Няма друго решение! До като улиците не заприличат на Бейрут поне за седмица, няма да ги стреснем! Упрвляващи, опозиция, ЕРД-та, всички те от години изпитват търпението на гражданите и са разбрали, че сме много търпеливи. Време е да има покажем, че търпението ни оддавна се е изчерпало. ПОВСЕМЕСТЕН НАТИСК ВЪВ ВСЯКА ОБЩИНА ДОКАТО ВЛАСТА НЕПРОУМЕЕ, ЧЕ ВСИЧКО СВЪРШИ! ВРЕМЕ Е 23 ГОДИНИ ПРЕХОД ДА ПРИКЛЮЧАТ ТОЗИ МЕСЕЦ!

249

Анонимен

преди 11 години

toploto vi izliza skapo zashtoto veche i tecovete marica iztok sa amerikanski prodadeni ot drygarite shaika prestapnici v darjavata ,.

248

тя

преди 11 години

СМЪРТ НА ВСИЧКИ КАТО "ВАЛЬО ТОПЛОТО"!

247

Анонимен

преди 11 години

А спомняте ли си, че Делян Добрев щеше да оспорва дългосрочните договори с двете американски централи ТЕЦ ЕЙ И ЕС Гълъбово и ТЕЦ Контур глобал Марица-изток 3″ или поне да предоговаря цените по тях, заради което всеки от нас има във фактурата си ред невъзстановяеми разходи?!Спомняте ли си как ТВ 7 ракриха една далавера с цените на варовика и Иво Прокопиев?!Е, сега след като Борисов и Добрев назначиха за временен председател на ДКЕВР един адвокат, който е от котилото на Иво Прокопиев, чувате ли Добрев да говори за дългосрочните договори, въпреки, че това е далавера, сравним

246

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

АЗ НЕ ИСКАМ ДА МИ ПРОДАВА ТОК МУТРЕСАТА НА БУДА С НЕЙНАТА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ!ДА СИ Я ИЗНАСЯ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ,АЗ ИСКАМ ТОК ОТ КОЗЛОДУЙ!А ТИКВАТА ЩЕ ХВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ МОЯТ Х-Й

245

N6

преди 11 години

Проблемът е , че не можем да се уважаваме. Ако се уважаваме ще можем да се обединим около една идея 99% от населението, а това е голяма сила - вместо сега ние да им се молим, те(монопола) ще ни се молят!И с други цени!

244

Анонимен

преди 11 години

Договорите за Зелената Енергия не бяха ли подписани от СТАНИШЕВ?

243

РУМЕН221

преди 11 години

ПИТАМ:- Защо НЕК е ЗАДЪЛЖЕНА ОТ ГЕРБ, да изкупува "вятърничевия" ток на 100%, за 25 г. за 79 ст. и да отказва от Козлодуй, струваща му 1.169ст?- Защо изкупува тока от АМЕРИКАНСКИТЕ СПОНСОРИ НА СДС в Марица-Изток за 17,5 ст, а от Държавния ТЕЦ за 4,5 стВНИМАНИЕ - КРАДЦИ...!!!

242

тя

преди 11 години

А бе тия от топлофикация да не мислят ,че сме живяли на луната ,че ще ни залъгват с "ниски" температури?Пет дни от декември с минусови температури и 25 дни с плюс, те не компенсират ли?Изкарахме топла коледа и нова година ,без сняг и с положителни температури.

241

тя

преди 11 години

НАЙ - ПОСЛЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ НАДИГА СРЕЩУ НЕСПРАВЕДЛИВОСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

240

Анонимен

преди 11 години

Днешното правителство дойде на власт с обещанието ,че ще излови бандитите у нас .Само с оправдания не става.Народа е в правото си да поиска сметката и от Боко и от предищшвите и то не само от 2004 .За си пожелаем успех и още по масирани всенародни действия в борбата ни с практикуваният спрямо нас геноцид повече от 23 години

239

Анонимен

преди 11 години

VAZRODITELEN PROCES - 2

238

Дофтур оф були

преди 11 години

До БУДА КРЪВОЛАКАДрън-дрън всички са виновни от...до...

237

Дръндер

преди 11 години

До Уточнител 822. Ей не понясям *** като теб по-добре си трай а не лай!

236

Съд за геноцид

преди 11 години

Съд за геноцид срещу българския народ!От 23 години насам в страната липсват 3.5 милиона българи, измрели и изселили се в чужбина. Това е 41 % от населението на България.Абсолютно безобразие!Докога ще търпим тази политическа и икономическа мафия!

235

Уточнител

преди 11 години

На бой другари, още сега да вземем властта!Нашият лозунг е: двойни пенсии и тройни МРЗ, отпуск по майчинство 2 години, безплатни доктори, чрез АЕЦ Белене - цената на тока надолу с60%.Ставай народе, от сън дълбок се събуди, напрееед!!!!!

234

Анонимен

преди 11 години

Най сетне българина се размърда. Вече ножа се заби в кокала и няма мърдане.