7

Анонимен

преди 11 години

Тия крадци и те намерили откъде да пестят пари тъпоумници. Нали ако хората не успеят до 11.02 да си съберат данъците ще ви ги дадът декември месец бе *** - ще ни уморите от глад с тъпоумието си и с желанието си да се подмазвате като добри мениджъри - некадърни тъпоумници. Как ще вържете постната пица на дянков ако нямате събираемост ??????????????????? Очаквам да има преврат до края на тази година и дано Господ ни пази.

6

тиквичка

преди 11 години

до аз вероятно си в дефицет или излишък от 1 стотинка и затова те водят с неплатени усигуровки.

5

az

преди 11 години

редставете си-нямам никакви задължения от предходни периоди, платих си здравните осигуровки НА 01.02.2013 за 3 месеца наведнъж напред до 31.03.2013г и в сметката на НАП излизат като дължими -неплатени-ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ НЕГРАМОТНИЯ ИМ СОФТУЕР И ЩЕ РОБУВАМЕ НА НЕСКОПОСАНАТА ИМ КОМП.ПРОГРАМА И ИЗМИСЛЕНА ЕДИННА СМЕТКА

4

Анонимен

преди 11 години

Плащайте за да може Боце да краде.Плащайте ***!

3

тате

преди 11 години

аз мисля, че трябва да има таван на личното богатство. Може (и трябва) да е доста висок този таван, но такъв трябва да има. В смисъл обаче на богатство измерено като пари в КЕШ. Т.е. трябва да има таван на парите, които могат да бъдат държани в кешови активи. Ако са инвестирани (но за сметка и риск на собственика им), то парите биха се върнали в икономиката и ..".Проблема не е в липсата на таван за кешовите сметки , а в липсата на таван за притежанието на некешови активи . Ако имаше такъв , активите щяха да се обезценят достатъчно , за да изкарат парите от сметките на богаташите.

2

инвеститор в НАП

преди 11 години

До Зигмунд ФройдНе смяташ ли, че трябва да си заслужат и те премиите за Коледа?Осигурили сме им безпроблемно топло работно място, сигурна заплата и власт която ни демонстрират при всеки случай. Хората с които се опитваме да се сравняваме дори не знаят къде се намират данъчните им служби, а ние се редим на опашки и обясняваме с *** . Тази паразитна система не може или по-скоро не иска да се оправи с кражбите на властимащите, но е перфектна с останалите.

1

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Платете в последния момент и не се подлъгвайте от мижави отстъпки!Алчната държава иска свежи пари, за да се налапа!ПЛАТЕТЕ НА ИЗЕДНИЦИТЕ ПРЕДИ КОЛЕДА!!!