179

анонимен

преди 11 години

Скоро чух един Албански валс не звучуше лошо,но ми напомни някои неща.Затова искам да поздравя с тази песен нашата съседна държава Албания.Големи творци сме това българския народ.Боже,боже......

178

анонимен

преди 11 години

Другарю Б.Б.какъв е този ПАША дето сте му били личен бодигард.Асега не знаете къде е ?Защо офиса му е заключен и пишат тука по форумите,че си чакал обитателя?Значи вие като негов бивш бодигард и сега примиер на страната може да ни светнете по този мистичен казус.Даже доколкото съм чел по книгите сте били и лични приятели.

177

анонимен

преди 11 години

Другарю Цветанов,какви са тия родствени връзки,които свързват "Хизбула"с Б-я.Това за мен значи,че тук имат техен родственик.Нали така?Много ми намирисва случая "Хизбула".Като че ли българското правителство има нещо за криене.Така изглеждат действията и изказванията на правителството.Правя си изводи от това,че някой от Б-я е силно заинтересован "Хизбула"да бъде обявена за терорестична организация отЕС.Ами то като "Хизбула" има много такива партии.Например ЦРУ,КГБ,МОСАД,ДС и т.н.Ама никой не ги за

176

анонимен

преди 11 години

Другаря Кирил Радев нали е бил бивш шев на КРЗ.Не е ли чувал за този техен лидер?Просто се учудвам че човек от неговия ранг и човек който има самочуствие за добър специалист и разузнавач..няма да излизе и да обяви името на лидера на "Хизбула"Другарю РАДЕВ да не криете нещо от общественоста?То в Абсурдистан човек всичко може да очаква.

175

анонимен

преди 11 години

Какъв е този лидер на "Хизбула".Къде е да може да си даде мнението,дали поема този атентат или не.Имам чувство че всеки говори от негово име,Не сме го видели този техен лидер бял ли е черен ли е.Ами покажете го по ТВ вземете му интервю.Ние хората да си направим изводите сами.То така всеки може да си измисля глупости.Световната общественост защо не го потърси и да му даде думата.Какви са тия измислици за "Хизбула"?

174

Анонимен

преди 11 години

тази атака не била срещу българия, а едва ли на срещу всички други, само не и срещу нас. какви приказки

173

Анонимен

преди 11 години

какъв хубавец,какъв изказ.....карлуково или 4 километър.....?!?!

172

АНТИ МВР-ДС

преди 11 години

До АнонименНЕЩО ДА ИМАТЕ ДА КАЖЕТЕ ЗА ПАШАТА ДРАГИ г-н "АДВОКАТ" НА ФАШИСТКАТА ПАРТЯ ГЕРБ ? НА 4 ЕТАЖ НА ПАРК ХОТЕЛ МОСКВА В ДЯСНО ДО ОФИСА НА ПАШАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА СТОИ ЗАКЛЮЧЕН БИВШИЯ ОФИС НА ЛИЧНИЯ МУ БОДИГАРД БОЙКО БОРИСОВ?!? ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ СЕ ПОЛЗУВА ОТ ДРУГ- ЧАКА СИ ОБИТАТЕЛЯ ??? ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ТОЗИ "СВЕТЪЛ" ПЕРИОД ОТ ЖИВОТА НА ИДОЛА ви БУДА ??? А ТРАКТОРА ЗА РАЗЛИКА ОТ Б.Б.ПОНЕ Е ИНТИЛИГЕНТЕН - РАЗЛИКАТА ПОМЕЖДУ ИМ Е САМО ТРИ ВАГОНА КНИГИ И 1 000 ФИЛИИ С МАС В ПОЛЗА НА

171

Държава България

преди 11 години

Терористичния акт е атака срещу България. Убит е българин и много българи са травматизирани и изплашени , има големи материални и морални щети за туризма и авторитета на България. Защо не помислим за това , а също и да се даде отговор дали атентаторите случайно са избрали България или не? Изборът не е случаен , защото ние само на приказки сме държава , а иначе сме разграден двор.Посред бял ден в центъра също застреляха и Баретата.Къде ни са разузнаването и службите по сигурността, г-н Цветанов?

170

Анонимен

преди 11 години

За кумеца ли пак говори, че не разбирам нещо!

169

Анонимен

преди 11 години

Цеко, Цекооо, *** си та дрънкаш, хубавецо! Това да не са ти родствените връзки с тъщата за апартаментите и Боковите, за паричките на Цветана? Цеко, това е все пак терористична организация, не са вашите игрички на милиционери! Млъкнете, смешници! Жалки човечета, които си повярваха, че са велики. Оня пък с Тиквата, били Го вербували, защото "имал потенциал"! Умря *** и трябва сам да се хвали и измисля, колко е ГолЕма работа. Вземете се прегледайте с Вожда, може пък нищо да ви няма, едва ли?!

168

Анонимен

преди 11 години

Това твърдение е просто несериозно и по-добре да не го беше споделял.

167

Анонимен

преди 11 години

Аз мисля, че ЦРУ използува някакви устройства и методи за контрол над съзнанието. Не може един човек да е чак с толкоз загладен мозък. Явно го управляват от разстояние. Прилича на зомби.

166

Анонимен

преди 11 години

картоф

165

Анонимен

преди 11 години

Пак гледа като пребозал. Да не би преди всяко щуро, нелогично и даже неадекватно изказване да го тъпчат с някакви медикаменти ?Ами някой ако има далечна родствена връзка с Ал Капоне примерно ше го арестуваш ли, че е мафиот по наследство ? А ?

164

Неделя

преди 11 години

Родствени връзки свързват Цветан Цветанов с маймуните!

163

Спонги

преди 11 години

Всъщност, може наистина да са от Хизбула, ама големи будали тези. Имали фалшиви шофьорски книжки ама не ги унищожили а ги загубили някак си така услужливо. ЦЦ понеже е *** си въобразява, че и ние сме *** и ще му повярваме. Верваме ти ЦЦ точно толкова, колкото на твърдението за честно придобитите 6 апартамента.

162

Анонимен

преди 11 години

В Ирак на т.нар.им пазарен ден терорът срещу шиитското население продължава нон-стор."Антиуор":38 убити ,106 ранени...в терористични бомбени атаки.

161

Анонимен

преди 11 години

До БЪЛГАРИН!първо вас по списък ще гръмнат хахахахахах с народен съд 2.....

160

нагласено

преди 11 години

всичко си измислят имена .....ужким.....и е нагласено...няма днк , няма книжки...сядат ...измислят си всичко.....така правят в полицията...нагласят доказателствата към изводите...и хоп....ама след 10 години лъсват...и хайде народен съд 2--------ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ТЛАСКАТ КЪМ КАТАСТРОФА.....