47

koki4e

преди 11 години

До Koki4Йевалата Кокич

46

Анонимен

преди 11 години

TOVA E BALGARIA PO CEL DEN SI 4ESAT KATERICITE PO OFISINITE I SI GOVORAT SAMO ZA MAGAZINITE I SEDAT PO KAFETATA I NEMAT OTGOVORNOST ZA NI6TO

45

Анонимен

преди 11 години

Дойде ми на ум ,след като прочетох статията и се сетих ,че в затвора в Пловдив 100% на референдума , че тези хора в зотворите дали иозбщо могат и трябва да гласуват ,след като са отделени и наказани от обществото. Като е нямал паспорт как е гласувал и защо в затвора не са подадени и подготвени новите му документи?

44

Анонимен

преди 11 години

50 BORBATA NA 4OVE4ESTVOTO E SRE6TU KAKTO TI KAZVA6 TAZI 6IZOFRENIA . IZPOLZVAIKI I KRIEIKI SE ZAD OPREDELENIETO SILNA DARJAVA , TAPUNGERI NA DARJAVNI POSTOVE VSEKI BOJI DEN UVELI4AVAT SVOIATA BROIKA , PRAVOMO6TIA I ZAPLATI . OTNEMAIKI OT NAS VSE POVE4E FINANSOV RESURS VAV VID NA DANACI I OT TAM I NA6ATA SVOBODA . PREDSTAVIAKI VSI4KO TOVA 4E TOVA SE PRAVI V IMETO NA NA6ATA SIGORNOST I PO DOBRO OBSLUJVANE . MERSI , KAKTO KAZVAT HORATA - POMO6T " OBSLUJVAT ME "

43

Анонимен

преди 11 години

за 20г са му пръснали пърдялника ***

42

Шизофрения

преди 11 години

Основната причина е неграмотните кадри, които подготвят неграмотни даскали. Обществото ни се заля от неграмотни чиновници и нарастване на една неграмотна, все по-нарастваща бюрократична машина, усложнена до неузнаваемост. Нейното начало започна от 1962 год., когато Тодор Живков смени старата счетоводна система и въведе новата. През 1965 год. тя бе вече факт. Нейното количество нарастваше ежегодно за да се стигне до положението, че лявото полукълбо незнае какво върши дясното. Това е Шизофрения.

41

bit peeras

преди 11 години

Ei tfa e da te zabravqt kat bit

40

Анонимен

преди 11 години

Това само в нашенско може да се случи...ГРЕШКИ стават, ама един човек откъснат от света 20г.Вярно присъда е изтърпявал....И сега да ходи да доказва кои е,,това ми звучи смешно.А пък дане говорим през колко канцелариики трябва мине, като че ли незнаят кои е. Това е пълно безхаберие.Направо не ми се мисли. Да ли някога ще се оправим?

39

Анонимен

преди 11 години

Стават такива работи.Едно време имаше и други подобни грешки.''Умните'' военни бяха сбъркали моето ЕГН с това на брат ми,а аз се бях уволнил вече.Та ме арестува военна полиция и цял ден ми загубиха докато разберат,че съм остлужил вече,а брат ми е освободен да не служи НГВС.

38

Berlin

преди 11 години

Поздрави от Бомбай!

37

Koki4

преди 11 години

Da vi *** i smotanata, nasrana, tupa, selska, dolna, gnusna, mijava, bedna, prosqshka, ***, absurdna, kirliva, lujliva, kradliva, NESTHASTNA durjava. JALKA JALKA JALKA kurvetina iznasilena ot celia svqt. Blagodarenie na nas neinite CHADA!

36

33421

преди 11 години

До mocipakoЦитат от сайта на Община Бургас... защото не мога да ви изпраття файла на целия отчет. Публикувано от Жельо Стойнов на 1 Февр. 2013 - 12:10от Таню Атанасов - Обществен посредник на Община БургасОтносно: Годишен отчет за постъпили жалби и сигнали на гражданите през 2012 г.

35

Анонимен

преди 11 години

До mocipakoАко сте рода, го попитйте, защото и трите документа, които имам, плюс отчета, намиращ се и момента в сайта на общината е с подпис Таню ;) Ако има разминаване, добре е да се оеднакви, а не да коментирате по форумите

34

mocipako

преди 11 години

Телефона го имам дори и личният все пак сме рода :-) ... още въпроси и неверни твърдения ?! И само за Ваша лична информация преди да си легна. В сайта на общината е написано правилно. Мейла ми е като логина в @gmail да не замърсяваме "ефира", а ?

33

Бургазлия

преди 11 години

Става,а да ти дам тел. на Таню да го питаш? Защото сега проверих документите, за да съм сигурен, че не греша.

32

Анонимен

преди 11 години

Като чета компентарите на повечето от изказалите мнение ми става смешно. Всеки се вкопчил в това, че един затворник е излязал на свобода след 20 г. А голяма част не виждат въобще истинския проблем. Това, че системата ни е толкова бъгава, че е чак опасна. Утре може вие да се окажете с опетнено досие и излежана присъда за убийство, а дори да не знаете за това. Може и някой психопат да излезе чист като сълза, защото "системата дала грешка".

31

mocipako

преди 11 години

До 38 ... аз приемам облога ! Все пак метни едно око на сайта на общината ... става ли ?

30

бургазлия

преди 11 години

До АнонименВ сайта на Общината не знам как е изписано името, но омбудсманът се казва Таню Атанасов. Лично аз имам документ подписан от него по друг въпрос. Така че камъните в градината на автора са излишни. По-добре Вие да бяхте се поинтересувал повече

29

Анонимен

преди 11 години

Много показателна статия за това в какво състояние е, и как работи системата в България. Въпреки всичката техника, мрежи, компютри и купищата похарчени народни пари. Също нямаше да е лошо автора на тази статия, в която се пише и осмиват чисто административни, грешки в имена, статуси, ЕГН-та и т.н да си беше направил справка в сайта на "Община Бургас" - (burgas.bg/bg/info/index/22) и да види, че омбудсмана се казва Таньо Атанасов, а не Таню Атанасов. :-)

28

Колето

преди 11 години

Човеко Долар, не забравяй да добавиш, че през тези 20 години безпроблемно си боравел с компютър!Sent from my ipanelinLulin