28

вергил

преди 11 години

Женско приятелство не съществува.Жените умират от кеф да прекарат така наречените си "приятелки".Имах едни приятел,който ходеше с една жена.И нейната най-добра приятелка направи всичко възможно да ги раздели и му стана гадже.Докато мъжете много рядко бихме се скарали заради жена.Защото приятелите не растат по дърветата,а к...и,оопс жени много.Но жените са егоистки и тях приятелство не ги интересува.

27

Анонимен

преди 11 години

Благодаря ти Phenix. Прав си. Забравата прави щастливите зомбита в трезви хора.

26

и за какво darcas

преди 11 години

Само, за да знаят кой е бащата на децата им...? Глупости! Една майка винаги знае кой е бащата....

25

darcas

преди 11 години

Мюсюлманите са го решили този проблем - до 4 приятелки могат заедно да имат 1 мъж:)))

24

:) #22/24/29

преди 11 години

Aз съм психиатър драга... и ще ти кажа... Диагноза имаш....! Като ти чета постовете мога да кажа до къде си преполовила бутилката.... Сори!

23

кретени

преди 11 години

това за мъжете, които издържат жени е митологема и сигурно важи за 1 % богати от населението, за всички останали, каквото и да говорят по форуми, истината е, че жените им ги издържат, докато те си харчат парите за поркане и други простотии

22

кретени

преди 11 години

"да им яде от храната", точно така, повечето мъже, които познавам колкото и да са богати, храната си е тяхна, и дори хладилника им да е препълнен, ако искаш да ядеш трябва да си поръчаш от вън храна, разбира се твоята храна е и тяхна, тук вече проблем няма

21

преди 11 години

До АнонименПриятелство между жени има!!!Това, че много малко хора имат щастието да имат най-добра приятелка е отделен въпрос!Аз съм щастливка в това отношение вече цели 17 години!!!Що се отнася до появата на мъж между две приятелки- никога не съм го изпитвала и не мога да кажа твърдо,но за мен любовта между мъж и жена винаги е по-преходна от едно приятелство!

20

Пепел

преди 11 години

От коментарите се разбира, че любовта е на изчезване. Толкова много хора да не познават най-силното чувство. Ако го познаваха щяха да знаят, че завладените имат само "аз" и "обичаната(ят)". Всички останали са в мъглата и ако някой застане отпред или между, бива смазан, без злоба или умисъл, просто грешна траектория. Приятелството е за трезви хора в съзнание, а влюбените са щастливи зомбита.

19

*

преди 11 години

Направте ТРОЙКА! В спора се ражда истината - казал Исак Нютон

18

някой

преди 11 години

Негърка и латина влюбени в бял, който всъщност е кореец с пластични операции. Ами сега?

17

:) # 22/24

преди 11 години

Съжалявам! Много си наранена, ама.... тегли "дългата", "вдигни глава", давай напред и не се обръщай.... Коварни хора има... Много са били жертва на..." направи добро- изяш ла*но"... Забрави за случилото се! Спомена от случката, ще навреди само на твоето здраве- не на нейното! :* А.... Господ гледа и съди в един момент! :*

16

:) # 22

преди 11 години

Е, такава "приятелка", си заслужава "дълга... и то мнооого дълга даже".... ;) :DDDDD

15

:)

преди 11 години

Пубертетски истории... :DDDD Две зрели жени или двама големи мъже, никога не биха загърбили доброто приятелство заради любовта, защото то в повечето случаи е по- трайно от нея.

14

Анонимен

преди 11 години

Мъжкото сърце е като автобуса...за всеки следващ има място!

13

Анонимен

преди 11 години

Чисто статистически жените са повече от мъжете и все някоя остава без мъж.Затова харесате ли някой скачайте и го взимайте,че току виж се окажете пак с гуменото пате във ваната.

12

@ 9

преди 11 години

Ку... е да се карате за жена бе мъжки , тва го правят жените , ако мой приятел хареса някоя , колкото и да е красива никога няма да я пожелая аз или да се карам с него ...а да се сбиеме ...абсурд !

11

до 1

преди 11 години

и си необвързана нали :)

10

.

преди 11 години

Ще се изядат за мъж хахаха ...много зле !

9

Отец Нафърфорий

преди 11 години

И двете Дядо Попе и двете!