64

di

преди 11 години

До darcas Оле оле колко си назад с материала хвани един автобус и се разходи до Кайсери (в средата на Турция) Кония ,Трабзон,Самсун хич не са псевдо и т.н що се отнася до ислямизиране нормално е 85% са мислюмани :)

63

Анонимен

преди 11 години

Лошо няма. Трябва да се цунеме всичките тука на Балканите и така ще има мир и кеф.

62

drapa4

преди 11 години

te yadad sa6to bob hlyab luk a i meso koeto struva 40lv kg a ti palen sas omraza zavist negi gleday izhvarli televizora i se varni 50 godini nazad primer 4ista4ka pensia ot 1000leva kakvo 6te kaje6

61

Анонимен

преди 11 години

Еее детето чака турския Spongebob!!

60

до 62

преди 11 години

Аз пък гледам американските сериали за да се откъсна точно от ориенталската действителност и манталитет. Турските ме връщат обратно и затова не ми допадат.Подтискащи са. Някакво патриархално,мрачно такова.

59

Анонимен

преди 11 години

kvo mi draskate tuka kato momi kazaha che hizbullah sedi zad atentata i se nastrahte

58

до 999

преди 11 години

гледах един много хубав турски филм на МЕНАР филм фест - ''Остатъци''. истинско кино, няма нищо общо с блудкавите телевизионни бози от които се прехласваш. стига доводи на етническа основа.

57

една домакина

преди 11 години

обожавам турски серияли!

56

darcas

преди 11 години

В тия турски сериали се пробутва една псевдосветка Турция, която може да се ваблюдава основно в Истанбул и курортите на страната, но не и извън тях. Мисията на Ататюрк да направи турците поне малко европейци в момента върви към провал. Турция се ислямизира, започва да се рови в османското си величие и корени и все повече заприличва на средновековната империя като интереси

55

до 64

преди 11 години

Писах по долу не ми пука как си снимат сериалите и колко печелят искам да печелят по далеч от мен и семейството ми а не да ми ги пробутват в национален ефир!

54

До 53

преди 11 години

Ааа не така Босфор TV i TV7 ни облъчват постоянно не че ги гледам но се дразня че плащам за кабелна а ми пускат неща които не искам!

53

Гюргя

преди 11 години

И плюещите във форума не мога да ви разбера! Под новините за Америка и кръвопроливанията в арабския свят сте първи противници на Израел и Америка, а сега сте им първи привърженици на американците. Бъдете малко по-последователни в идеите и възгледите си. И не се смейте, че турците завоюявали само Близкия Изток и Африка, вярвайте това никак не е малко като пари и приходи. ОК, те като не стават и са некадърници, със "Стъклен дом" България колко държави "завоюва", не региони, колко държави!?

52

Гюргя

преди 11 години

Методите, техниката и работата на турските екипи са напълно същите като на тези в САЩ. Турция все пак копира техния модел - по сезони, начин на заснемане и т.н. Всичко друго опира до сюжет и тематика. Турците не биха пуснали секс и порно, което лъха от всеки американски филм, заради това има 10 минутни целувки и романтични целувки. Турците произвеждат по 63 сериала годишно, разбира се от тях има голям ***, но имат, примерно, 5 качествени. Така стои въпросът и с американските - от 20- 2 стават

51

do tupungerite

преди 11 години

tezi seriali sa otvrat.nyamat nishto obshto s deistvitelnosta.

50

Мнение

преди 11 години

Аз пък гледам турски сериали.Не съм пристрастена,но ми доставят удоволствие.Много сме по-близо като манталитет с турците,отколкото с американците например.Харесва ми,че има някаква чистота във взаимоотношенията.Дали в реалният им живот е така не знам.

49

Анонимен

преди 11 години

Да ви кажа по-гаден сериал от "Дързост и красота" едва ли има. По- добре турски, отколкото американски такъв, в който се женят синът на майката с внучката на бащата.... майката ражда дете от съпруга на дъщеря си ...Изгубих им дирята вече.... :(((((((

48

Dracula

преди 11 години

Нищо ново под слънцето. Турчин да е измислил, създал нещо ? Освен да граби наготово или да имитира нещо вече създадено.

47

Анонимен

преди 11 години

"Из Близкия Изток и Балканите"Може да се добави още - Африканският континент.

46

анонимен

преди 11 години

И аз 52 не съм гледала досега турски сериал! Тези филми са много далече от нашата действителност и човешки взаимоотношения. Когато превключвам каналите и видя някоя бабичка с елече и кърпа на главата, и музикалното маане ми се повдига! Въпреки че съм на сериозна възраст, тези блудкави бози не ми допадат!

45

туркиня

преди 11 години

Никой не ви пробутва сериали- вие сами плащате стотици хиляди, за да имате право да ги излъчвате... Ако случайно знаете законите за търсенето и предлагането ;) Невежеството не винаги е блажено хора, lighten up.