620

Лъжковци

преди 11 години

Най големите атентатори всичките ги знаем! Крадеца вика-дръжте крадеца!

619

ETNA

преди 11 години

Целта на всяка терористична организация е да всява терор. Така, че няма никакъв смисул Хизбула да прави атентат, ако никой не разбере, че са били те. По тя логика, ако бяха го направили Хизбула (атентата), досега да са се похвалили сами, без нужда от никакво разследване, нито "обявяване" от БГ страна. Аре. Гледайте да не го изтриете пак...

618

Анонимен

преди 11 години

България обяви официално: Хизбула стои зад атентата в БургасМа колко са умни пустите евреи. От първият ден го заповтаряха това и ..... ЦК подтвърди. п.п.Да не си мислите, че "ЦК" е централен комитет? Не е. "ЦК" значи, "Цецо крадецо".

617

аз

преди 11 години

Вече ми писна честно казано да чета какви ли не абсурди...добре хленчим че тиквата бил еди къв си,цв цв бил еди къв си,станишев бил еди къв си (умишлено ги пиша с малки букви).ДЕМОКРАЦИЯ от гръцки: демос-народ кратос-управлявам управление на народа.Ми като не ни оттърва да се вдигнем на протест тогава,вместо да си седим вкъщи и да хленчим...то ние май в друго не сме добри!

616

до 728

преди 11 години

Е наша работа ли е да сме възпламенителя на войната? Нашата малка кокетна страна.........*** така е щот като ни е тиква управляващ......

615

Голямата измама

преди 11 години

Повече от очевидно е, че ако има световен агресор и империя на злото то това може да бъде единствено САЩ. Терорът който САЩ са упражнявали по света в последния век е несравнимо по-голям от този на СССР. На това отгоре основните интервенции на СССР са преди Втората световна война и то главно в райони принадлежали на Русия до Първата световна война. Намесите на СССР в Полша, Чехия и Унгария през 50те и 60те са символични и като времетраене и като жертви в сравнение с преобладаващото болшинство на агресиите на САЩ. СССР се цивилизова с времето. САЩ обратно развързва най-големия терор през 80те и

614

Анонимен

преди 11 години

Официалният сайт на Хизбула публикува позициятата на Станишев за атентата в Бургас. В същото време Жозеф Дол, председател на Групата на ЕНП каза: "Изключително съм разтревожен да науча, че лидерът на ПЕС г-н Станишев е заел страната на Хизбула!

613

факти

преди 11 години

1.най-голяма полза от атената имат янките и еврейте2.визитата на тиквата цв. цв. в америка3.взивното усториство в е изралески и американски патент4.хизбула е извършвала атентате само с ливанци а не с канадци и австалиец

612

Нико

преди 11 години

Истината за покушението над Папата през 1981-ва излезе преди няколко години - стана ясно, че това дело е подготвено най-усърдно от САЩ. След 20 години ще се окаже, че пак те са изработили и реализирали атентата в Бургас. Само че дотогава ще са си постигнали целта. Това е системен, характерен маньовър във външната им политика. А пуделът Буда ще опропасти България.

611

тт

преди 11 години

С какво може да уплашиш човек който си е заврял бомба в *** и отива да се гръмне,728 и аз съм на същото мнение

610

3 световна

преди 11 години

САЩ искат 3 световна война до няколко години иначе ще фалират

609

Европол

преди 11 години

Европол потвърди с експертиза, че взривното устройство е направено по израелска технология с американски лиценз. Не е ясно как е попаднало в австралиец, но сега Хисбула трябва да плати патентно право на ЦРУ и МОСАД.

608

awq

преди 11 години

Един простичък въпрос...ЖИВО ЛИ Е КАМЕКАДЗЕТО ИЛИ НЕ???И на кой са тия панталонки...разкъсаните,за които Борисов говореше...

607

До БЛИЦ

преди 11 години

А защо същият този Фарадж не спомена, че софийска вода се държеше от английска фирма и нейният шеф вземаше 65 000 заплата?Е как няма да сме бедни, като същите тези англичани, американци и подобни дойдоха тук за да ни колонизират - златодобива, ТЕЦ Марица, БТК, ЕРП-та, най-голямата рафинерия на балканите Лукойл ...

606

двим

преди 11 години

Прави сте !

605

Буд(а)илник

преди 11 години

Ако си се събудил помогни и на други да го сторят.Но не само по форумите, принтираите истината и я изкарайте на улицата.Сещате се какво имам в предвид!

604

Буд(а)илник

преди 11 години

Да излезем от "Матрицата на форумите"!!!Доста от сънародниците ни не знаят кой стои зад САЩ(Империята на злото) ,те четат весници и гледат телевизия и са убедени че им показват самата истина(а знаем на кого служат медиите).Принтирайте материали подкрепени с факти за световните престъпници и ги поднасяйте като позиви .Мисля че това ще помогне да се събудим.Или да продължим да четем поредната глава "Пиянството на един народ"!!!Ако си се събудил,буди и други!

603

Анонимен

преди 11 години

Прости хора!!! Борисов, Цветанов, подайте си оставките и не си играйте така с националната сигурност!!! Вас има кой да Ви пази, че парите за хилядната Ви охрана са от нашите данъци!!! А помислихте ли за невинния български народ, който ще се наложи да Ви изяде поредната надробена попара!!! Нямате ли си собствено мнение и позиция, та в резултат на натиска от ЕС и САЩ ще вземате подобни сериозни решения!!! Замислете се, Американците са причината за всяка безсмислена война до сега.

602

Анонимен

преди 11 години

САЩ обяви официално: Хизбула стои зад атентата в Бургас - това ми звучи по-добре

601

Стойчо

преди 11 години

ОтговориБай Колюпреди 1 час Игра с огъня ! Аз се возя в метрото, както и моето семейство ! Като посочвате извършителя толкова категорично гарантирайте, че това в Бургас няма да се случи другаде в България!