191

Анонимен

преди 11 години

Тая *** будистка хунта с това ще се помни - глоби ,нови и по високи данъци ,всякакви забрани ,убиване на малкия бизнес ,купени медии ,неадекватни решениясменяни по три пъти на ден ,стремеж за абсолютна диктатура на лидера и чувствоза безпогрешност ,като за целия този цирк винаги е виновен някой друг.

190

Жоро

преди 11 години

До Анонимен 211 Що бе анонимен ти от кои си, да не би да си от тези" високообразованите? с пурите и спринцовките? Не забравяй колко си зависим от всички онези дето наричаш ***. Папагал.

189

Анонимен

преди 11 години

На следващите проучващи от НЦИОМ препоръчвам да зададат правилно въпроса"Да отпадне ли забраната за пушене по кръчмите.".Не заблуждавайте хората с така зададения въпрос"Да отпадне ли забраната за пушене на закрити обществени места" Въпроса е за кръчмите,а не за дет.градини,болници,офиси,транспорт и др.Фалират заведенията,а не дет.гр, болниците идр. от забраната.

188

Анонимен

преди 11 години

По-правилното решение за момента е да се даде право на собствениците да решават дали заведенията ще са за пушачи или за непушачи. Всеки собстеник си познава клеантелата и може да вземе правилно решение. Аз съм непушач, рядко ходя по заведения, повече ме дразнят тези които докато ходят пушат, на няколко пъти ми се е случвали или да ме изгорят или да си изтръскат пепелта в/у мен.

187

Георги

преди 11 години

Аз пуша цигари и одобрявам забраната!

186

Анонимен

преди 11 години

"Забраната е подкрепяна по-често от жените, хората на възраст над 59 години (76% от тях), високо образованите, заможните"много ясно че ще е подкрепяна от високо образованите... *** гледат само себе си и нямат толкова мозък да се сетят

185

Анонимен

преди 11 години

Ispancite i vsichki dr darjavi sviknaha s tozi zakon samo nie Ganiovchite ne mokem?pushete si vav vas....az ne iskam da se trovq

184

АнтиКаруцар

преди 11 години

До BobВеднъж казваш, че ни мразиш, веднъж, че не ни мразиш, просто ни презираш, хайде реши вече. Старите Икаруси и пушенето нямат база за сравнение, но какво да обяснявам на пушач, а и как реши, че само вие ходите по заведения не разбрах...

183

до Теодора

преди 11 години

Първия и най- верен сигнал ,че си наркоман е липсата на човещина ,съчувствие и морал ,породена от увреждане в мозъка ,от наркотиците. Цигарите са едни от най- слабите наркотици ,но уврежданията са типични! Трябва да си супер нагъл и безочлив за да ревеш ,че някой те ограничава и не ти дава да тровиш другите!

182

до Теодора

преди 11 години

"Не приемам обаче някой да ме задължава да търпя мръзненето навън при минусови температури, да давам непосилни пари за доктори и лекарства, да съм неработоспособна САМО ЗАЩОТО МИ СЕ ПУШИ." Че кой те задължава, бе! Това си е твой личен избор да седиш навън и да пушиш. Непосилни пари за доктори нямаш, а непосилни пари за цигари имаш. И аз нямам непосилни пари да си оправям белите дробове от ТВОИТЕ цигари!

181

Анонимен

преди 11 години

Мисля че подкрепящите промяната са много повече. Това е грижа за бъдещето на децата ни. Процентът на пушещите непълнолетни трябва да ни притеснява. Не съм сигурна дали родителите истински се замислят за последиците, когато искат отмяна на закона. Грижата за здравето е процес и изисква да сме отговорни към него.

180

Анонимен

преди 11 години

ехе това изследване нещо не ми се вярва - ако има референдум мисля че цифрите ще са обратните -- дам между другото аз съм непушач и не одобрявам тази забрана

179

martin

преди 11 години

;до всички фенове на забраните,ще ви изпуша!

178

bi

преди 11 години

До Bobroden typumira typ

177

bib

преди 11 години

До BobKato se rodish typ,umirash typ,mozak ne se prodava

176

Анонимен

преди 11 години

Глупости, глупости и пак глупости на търкалета.

175

Подстрекател

преди 11 години

Е сега който успее да направи открито отопляемо заведение в София в което да се пуши направо ще е следващият Бил Геитс.Въпрос на конструкция.

174

Анонимен

преди 11 години

Забраната за пушене на обществени места е най-лесно приложимата инициатива за вразумяване на "***" и доближаване на българското общество до европейските ценности !

173

ОТНОСНО СЛАБАКОВ

преди 11 години

Слабаков ако иска за него е позволено да пуши в банята, ама той в банята не влиза. Писна ми от мизерници, даващи акъл. Той е един от ония хора, които са известни с това, че са известни. Ако ви питам сега да ми кажете негови филми, ще се сетите за макс. 1, ако изобщо се сетите. Иначе обикаля по цял ден телевизиите.

172

Анонимен

преди 11 години

стига с манипулациите - ако питат само монахини и будистки монаси, 100% ще са против.. Държавата е на автопилот, хората нямат кво да ядат, а ни бутат да се караме за пушенето. Милион години пушачи и непушачи са се разбирали чудесно, защото кръчми и ресторанти - бол, и нищо не пречи и едните, и другите да са доволни в тяхното си заведение