42

Анонимен

преди 11 години

Брееееййй, че то цял партизански отряд са свикали Седефчовите мутри!

41

Анонимен

преди 11 години

Драги ми Смехурковци. Тука не става въпрос за правораздаване и законност. Тука става въпрос единствено и само за печелене на хонорари.

40

Анонимен

преди 11 години

Доста парички ще прилапат "защитниците". Ако не беше по финансови причини щяха да са само двама. След като са и "служебни". Важното е да има дела и то по много за да вървят хонорарите.

39

БСП та БСП

преди 11 години

youtube/watch?v=oO-mz05e84s&feature=relatedТа какво казва Янка Янев на този адрес? Бойко Борисов Убиец ПремиерА аз на Янка му вярвам. Все пак е председател на РЗС.И как се е държал Бойко Борисов? Май, както казва Янка, като тартор на силова групировкааа.Бе *** мамини, чистете му дупето на 1 и слушкайте.Той Янка знае какво говори.

38

Анонимен

преди 11 години

Ще бъда много доволен когато държавата им прибере имуществото на тези ръбове. Само да не се върне турско-комунистическата банда на власт че тогава ще се измъкнат.

37

Az

преди 11 години

R. Petkov-Fontana ne e li sred advokatite im ?

36

Анонимен

преди 11 години

Ами то се знае,защо се скриха и какво чакат! Чакат Румбата Петков да се върне на власт,че тогава ще видите колко бързо ще доприпкат.Румбата естествено ще каже,че са били репресирани от режима на Бойко и ще ги оправдае за всичко.

35

Анонимен

преди 11 години

Каквито и де са тези са големи грозници!Радвам се, че произлизам от нормални родители и имам нормално семейство!Нито комунистите, нито тия пичове с офшорките са вечни!Красотата и щастието не се печелят с парииии..така че нормалните българи да се държим, защото ще дойдат и по-добри времена..

34

Анонимен

преди 11 години

Мутри !!

33

Анонимен

преди 11 години

Защо само осем адвокати да ги защитават? Трябва целокупната адвокатска колегия да се вдигне и да защити тези толкова онеправдани, честни и почтени бизнесмени.Майчице, докъде я докарахме!

32

боян

преди 11 години

Няма ли служби, които да открият и транспортират престъпниците "братя Галеви" в България, за да бъдат съдени и осъдени! Учете си от американците!

31

Анелия

преди 11 години

Само като им видиш аграрните физиономии на тези Галеви и ти идва да припаднеш...

30

АНОНИМЕН

преди 11 години

Малко са им осем и осемнадесет да са ще им осъдят цървулите щом са изчезнали.

29

Анонимен

преди 11 години

ETO TEZI MAM4ETA SI DAVAT JIVOTA ZA BALGARIA TE VARVYT PO STAPKITE NA VASIL LEVSKI I PETKO VOIVODA TE VINAGI BEGAJA I SE KRIEHA

28

трибют

преди 11 години

По три къщи на ден се плячкосват от малолетни крадци в Карлуково !!!Казвам ви го, в голямата част тук извършителите са известни, извършителите ги знаем. Тези извършители до 4-5 часа са в полицията, работим с тях. Пускаме ги и те вечерта, идвайки си на село пак удрят /обират/ по 3-4 къщи. Значи самият закон в тази си същност е несъвършен !!!!Но цяло поколение деца, родени и израснали във времена, толериращи беззаконието, не познават друг начин на препитание освен кражбите ?????

27

ама те къде са няма ли ги ? братята ??

26

бай Петко

преди 11 години

Нека ОФИЦИАЛНО и аз да бъда писан, че ми е малка пенсиятя...

25

Анонимен

преди 11 години

Ясно постановката ще излезе скъпо на данакоплатеца дано поне от парите за билетчета да изкарат нещо!

24

Х

преди 11 години

ОСЕМ ОФИЦИАЛНО,А НЕОФИЦИАЛНО ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА БСП.

23

Дойн

преди 11 години

Като са им толкоз важни защо ги пуснаха да избягат? Дори ЦвъЦвъ не е толкова ***, че да си затвори очите за бягство на знакови мафиоти!Или се уплашиха, че ако останат тук може и да се разприказват? То и кой от времето на Буда остана тук?Не че са в затвора където им е мястото, но поне са далече, далече да не създават проблеми на сегашната власт.А ГЕРБ-ерите като са толкоз безкомпромисни към мафията за толкоз години защо не подхвана ТИМаджийте, защо не влезе в Лукойла,отглежда си нови феодали?