211

РУМЕН221

преди 11 години

ЗНАМ ТРИ ИСТИНИ...- ПЪРВАТА - БОКО Е АГЕНТ БУДА...!- ВТОРАТА - ОРДИНАРЕЦА МУ Е БУДА-ЛА...!! - НИЕ ВСИЧКИ СМЕ БУДА-ЛИ...., ЧЕ ОЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ...!!!- НО НИЩО НЕ СЕ ЗНАЕ СЪС СИГУРНОСТ ДОКАТО... БУДА НЕ СЕ ОТРЕЧЕ ТРИ ПЪТИ... И ПОСЛЕ, КАТО ВСЕКИ ДОБЪР КОМСОМОЛЕЦ ЩЕ СИ КАЖЕ "ДА"...

210

възмутен

преди 11 години

До ВВВ - напълно си прав! Всички трябва да застанем един до друг - от младите до пенсионерите, всички съсловия, които ни настроиха едни срещу други..... всички "овчари", "картофосеячи", "кучета, вързани на каишка".....всички по площадите!

209

Българин

преди 11 години

Комунистически маниери и манипулации.Да напишат , че сестрати е ****а, а ти доказвай, че нямаш сестра.Не защитавам никого, но аман от компромати и досиета и какви ли не гадости от страна на партията майка столетница.Не че другите сме стока, ама тия мутанти са върха и няма отърване от тях.Така е и така ще бъде!!!!!!!!!!!!!!!

208

Dido

преди 11 години

Хайде стига сте скачали, четете малко и други новинарски сайтове - Борисов е разпоредил да се отвори и поблично да се оповести съдържанието на досието Буда.... Хайде сега започвайте да скачате да се отворят досиетата на Гоце, Станишев, Петров, Доган и сие които стоят за тази партнека с Буда, за да ви отклонят вниманието от далаверите на БСП които лъсват през час!!!!

207

възмутен

преди 11 години

До Минувач - даааа! Не било компрометиращо! Да само за хора от другите партии е компрометиращо, така ли да го разбирам? Сега Цветанов ще нарича ли премиера Буда, както наричаше бившия президент Гоце?

206

божеее

преди 11 години

Тоя па Слави Бинев, няма такава проста мутра като него втора, Боко е като титан на мисълта до това архонтско .

205

Анонимен

преди 11 години

ДО 249Познаваш ли някой от Бг-политици,да не са мутри ....?

204

ВВВ

преди 11 години

ПРОТЕСТ Е НУЖЕН НА БЪЛГАРИЯ ПРОТЕСТ МАСОВ ГОЛЯМ ДЪЛЪГ И ЯРОСТЕН СРЕЩУ МУТРИТЕ БУДА БЕДНОСТТА БЕЗРАБОТИЦАТА И БЕЗКРАЙНИЯ ПРЕХОД ДАНО ГО ОСЪЗНАЕМ И ТО СКОРО

203

Анонимен

преди 11 години

"Факт е, че този път Борисов не обвини както винаги и за всичко Сергей Станишев, а се престраши да ми спомене името. С това само показа кой е най-големият му кошмар, от които той изтръпва и кой е единствената алтернатива на досегашната политическа система, твърди Бинев.

202

до 241

преди 11 години

Прехода ще свърши когато умре и последния комунист - социалист. Дотогава другарите ще правят всичко възможно да спъват държавата и да крадат от народа. Те само това могат. Да рушат, крадат и пречат. Познавам много "бизнесмени", които фалираха откакто Боко е на власт, защото за първи път някой им спря кранчетата, чрез които източваха държавата. Това ми е достатъчно, за да гласувам пак за ГЕРБ.

201

Анонимен

преди 11 години

Нищо не мога да презра повече от треторазрядна, сервизна, самовлюбена мутра... всъщност има - единственото е тя да бъде и един презрян доносник", така евродепутатът и председател на ГОРД Слави Бинев коментира твърденията на Бойко Борисов, че той стои зад скандала Буда"

200

Анонимен

преди 11 години

Не е важно какво пишем ние в интернет.Важно е какво си мислят тези които ще се почустват предадени и донесени от БУДА.Важно е и какво ще каже народа,дали желае да го управляват хора с тъмно криминално минало.

199

Анонимен

преди 11 години

---237А ДПС ,не трябва ли и него ...?

198

Акция Буда

преди 11 години

ДАНС нахлу във ВМЗ-СопотАгент Буда;Тези заплати през носа ще ви излезнат.

197

Култура ми Янков

преди 11 години

Бг-пичове ,някой запитва ли се ,......кога ще свърши ПРЕХОДА в Бг?Всичко друго е вятър и мъглЪ!

196

Анонимен

преди 11 години

Нали не си мислите ,че Бойко е стигнал до първото място в държавата заради подобаващи лични качества, ум и образование ?!

195

Минувач

преди 11 години

Николай Радулов, бивш секретар на МВР: Изнесеното за Буда е сензационно, но не е компрометиращоdnevnik.bg/intervju/2013/02/04/1996526_nikolai_radulov_bivsh_sekretar_na_mvr_iznesenoto_za/

194

а Цеце???

преди 11 години

А какво ще кажеш за СИМО,а за немските вестници,а на твърдението на британците,че българската икономика се управлява от мафията??КАКВО ще Кажеш цеце????????????????

193

АНТИ БКП_БСП

преди 11 години

Вдигнете се г-да и д-ми БЪЛГАРИ да изметем това отроче на комунизма БСП извън парламента и всякаква власт 68г.това изчадие ни трови живота да му отвърнем подобаващо!!!

192

Анонимен

преди 11 години

В тия дни излиза наяве със страшна сила колко клинично *** е редовия гербер