15

Анонимен

преди 11 години

Изгледайте документалния филм"*** талибани в Пазарджик?Това ли е моята България?"А наскоро по една медия даваха ,че същите тия *** ,някои от тях са в Сирия,на страната на опозицията,която стреля по мирни граждани и страната превърната в руини.Нещата не са никак за пренебрегване.Не се знае на какво ги учат.

14

Исмаил

преди 11 години

Интересно д-р Агоп Гарабедян(арменски геноцид) , дали ще е предубеден като арменец? Съдът прилича все повече на светата инквизиция.

13

Анонимен

преди 11 години

вмро е антибългарска партия,да си вървят в македония

12

Анонимен

преди 11 години

продължава пак да се търси под вола теле , а от друга страна режат направленията за лекари специалистии вдигат цените на горива и други неща.

11

ХА ХА ХА

преди 11 години

Щом "нашите" мангустадори вече са мюслими това е началото на края на исляма

10

Реалистът

преди 11 години

И какъв мислите ще бъде крайния резултат от това дело Дами и Господа?!?! Е как какъв?!?! Както почти всичко в нашенският Абсурдистан.... ПЪЛЕН Т _ _ _ К !!! Здрав шум по медиите... протести... ала бала портокала... и накрая ще ни залъжат със няколко объркани и неразбираеми общи приказки от продажната Прокуратура и политици... ще потулят нещата и ще ги пуснат!!! Първо,защото отнякъде са ни "заповядали" така и второ ( може би по реалното...) защото абсолютно всичко в Абсурдистан се КУПУВА!!!!!...

9

p

преди 11 години

До Фен . мюсюлманска ама друг път.Ти ми ела аз ще ти обадя една работа за християните и мюсюлманите.Да ти обясня защо носите ***.защото като сме ви клецали да не ви се пръснат от зор главите.

8

e

преди 11 години

До: sinod***abv.bg, press***grandmufti.bg, m.haci***grandmufti.bgОтносно: още малко и ще си "хапете езиците"Дата: Понеделник, 2013, Февруари 4 12:27:25 ЕЕТСега вие попове и ходжи,описани в Словото като "лъжепророци",какво ще направите,когато вашия "началник" -лукавия вече няма правомощия да ви прикрие Мръсотиите ?!Сега "истини" ви напират по "шевовете" като пръдня в гащите,та не може да се прикрие.Колко ще искате да отговаряте в медиите относно заблудите,които сте Бълвали и продължавате дори и по "Фейсбук".Колко си мислите,че ще прикриете Божията истина ?!

7

мак

преди 11 години

Не вярвам, че ще бъдат осъдени, ще ги оправдаят, за да не се нарушат правата им и да не се разклати "етническият мир".

6

Анонимен

преди 11 години

След като е ДОКАЗАНО ,че са ВИНОВНИ ,.....какво е наказанието по закон ?Според престъплението се изпълнява и----НАКАЗАНИЕТО!Какво се чудят ....?

5

Анонимен

преди 11 години

23г.,...Бг-СЪД. СИСТЕМА ----------СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ и УСЛОВНО-----

4

Анонимен

преди 11 години

В България радикалния ислям е с привкус на мангализъм!!

3

Анонимен

преди 11 години

Стани, стани юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу народа отоманскити българите поведи! Че сълзи кървави проливавъв робство милий наш народ;високо той ръце простирада го избави вишний бог! И тъй ний много претърпяхме,но стига толкоз да търпим,да бъдем пак, каквито бяхме,ил' всинца да се ***.

2

Анонимен

преди 11 години

Няма по-пагубно нещо от фанатизмът ,независимо от коя религия е. Но като ги гледам тия космати мутри, тръпки ме побиват.

1

Петьо-Евреи

преди 11 години

Аман от тези *** и тяхната сатаниска религия!