68

Анонимен

преди 11 години

той веднага заспива, защото бил капнал от умора. Преди да заспи, казва: Знам, че ЦРУ те е изпратило да ме убиеш. Но ти няма да можеш да го направиш". След това слага пистолета под възглавницата си и заспива с ръка на спусъка. Марита сяда до него и го гледа продължително. В един момент си дава сметка, че не би могла да отрови единствения мъж, когото е обичала и продължава да обича истински. Отива в тоалетната и изхвърля хапчетата. На следващия ден двамата се разхождат цял ден, а вечерта отиват в резиденцията му и цяла нощ правят любов. На следващия ден Марита решава да съкрати престоя си в Х

67

ел команданте

преди 11 години

В този момент в ЦРУ се сещат за Марита Лоренц и предлагат работа. От теб зависи съдбата на света. Само ти можеш да помогнеш диктатурата на Кастро да бъде свалена". В началото на 1960 г. Марита лети за Хавана, като в багажа са скрити хапчета отрова - първият опит за убийство на Кастро. Когато отива в резиденцията му, той не скрил емоциите си и я приел изключително топло и сърдечно. Марита обаче се държи хладно и отказва да остане при него. Връща се в хотела си, но Кастро не я оставя на мира и я моли да се срещат. Тя го кани в стаята си и той остава до сутринта. Но вместо да правят любов,

66

Анонимен

преди 11 години

Кастро е една велика личност.Голям ЧОВЕК и истински кубинец!Да е жив и здрав още много години напред.Аз се прекланям пред духа на този ВЕЛИК КУБИНЕЦ!!!!

65

!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

Страната (Куба) е с най-ниска детска смъртност,а здравеопазването е абсолютно безплатно и е на светлинни години пред нашето-въпреки ембаргото от ония ***!Населението се чувства щастливо-на трето място в света,според едно световно изследване-въпреки тирирамбите,че няма свободи!Вярно че нямат магазини с шарени стоки и ГМО,аспартам и други отрови,но явно не им липсват

64

Анонимен

преди 11 години

VIVA CUBA !! VIVA FIDEL !! NO IMPERIALIZUM !! VENSEREMOS CAMARAD !!!

63

Анонимен

преди 11 години

67 прав си и какво предлагаш

62

Анонимен

преди 11 години

Стига с тоя комунизъм, социализъм и демокрация - капитализъм и пр.религии. Няма нищо от това възникнало по естествен ход, от нормални стремежи на хората, а е все с някаква комерсиална цел, да се заграби свободата а не да се даде в колкото се може по-справедлива степен.

61

Анонимен

преди 11 години

65 интересно ако нямаше телени заграждения , открити листове и изходни визи кой ли би останал в социалистическия ти рай , не случайно на Запад ни наричаха ЛАГЕР или страните зад ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА , защо ли комунистите така настървено ни пазеха сакън да не напуснеме този ЛАГЕР , нали е било хубаво , кой бяга от хубавото . Чисто и просто днес имаш свободен избор дали да останеш или да заминеш , но такива ограничени като теб дори не могат да оценят правото на избор защото сте затворници в душите си.

60

голямия

преди 11 години

твойте приятелчета явно са новоизлюпени бигаташчета ако изобщо имаш такива като те гледам къв *** си при теб няма да се върнат щот само тук *** останаха.И не комунизма е виновен а демокрацията ги изгони,но ти си мамино синче такаче тих те искам.А ти на ФИДЕЛ И НА ЕДИНИЯ ПРЪСТ НЕ МОЖЕШ ДА МУ ДОНЕСЕШ ВОДА.

59

Анонимен

преди 11 години

62 не знам за теб и за тези около теб но аз дори нямам приятел, на когото децата му да не са следвали в чужбина , друг въпрос е колко от тях са се върнали , но защо им е да се връщат при такива динозаври като теб.

58

Да е жив и здрав!

преди 11 години

VIVA FIDEL! PATRIA O MUERTE! Да е жив и здрав още дълго време! Той приживе се нареди до Хосе Марти, до Симон Боливар, до Тусен Лувертюр, Сукре. Той е част от историята на Латинска Америка. Болен, изтощен, но с ума си! Обичан, мразен, той е личност! Не като някои *** във форума. Да ги питам, баба Елизабет II не е ли по-стара от Фидел? Поздравявам човека, подписващ се с "КОМУНИСТ"! Той каза повечето неща. А колкото до кубинската медицина, тя е на такова ниво, че ви е бедна фантазията! VIVA CUBA!

57

голямия

преди 11 години

до 53-и като имаш право в чужбина кой ходи я кажи?Такива мамини синчета като теб дето са направили пари на бедния на гърба щот с 300лв няма как да идеш в чужбина .Имал право да ходи-*** в чужбина-хахахах смях в залата.

56

райт

преди 11 години

тук пишат хора дето или са много *** или са много голями мафиоти та защитават демокрацията,направили пари на чужд гръб за сметка на бедния.

55

Анонимен

преди 11 години

Й.Христова е в Куба ,в момента !

54

голямия

преди 11 години

до 53-кой плаща нищожни сумио бе киртак?Ти знаеш ли,че един семестър е поне от 200лв нагоре стига до над-1000 ти мозък имаш ли бе ?А ти си учил без пари *** се скрий някъде били ефтини за хора с 300лв бил ефтин семестъра-*** с ***.

53

Един от многото кому

преди 11 години

Другарю ти ПОБЕДИ МЕЖДУНАРОДНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ.Слава на твоята МЪДРОСТ.

52

Анонимен

преди 11 години

55 съжялявам , но не съм карал курсове по машинопиос

51

до 52

преди 11 години

Извинявай, но ти изкарал ли си и средно образование дори (което е безплатно и сега)? Като ти гледам правописа- само си си изгубил времето...

50

читател

преди 11 години

Аз мислех, че това изкопаемо отдавна е в музея, а то още пълзи...

49

Анонимен

преди 11 години

52 *** , да не би да е платено образованието сега , това че плащаш някакви смешни такси нищо не означава , а перспелктивите , сега можеш да отидеш на всякъде по света стига да искаш , и това го праявт всички с малко мозък в главата.