535

ВВВ

преди 11 години

АГЕНТ БУДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕН ОТ ВЛАСТТА

534

Анонимен

преди 11 години

ДСБ + ГЕРБнай-приемливата коалиция.Може да стане и по-интересно, когато мутрите се изправят срещу създателите си от ДС и БКП.Тогава може и да доживеем известна справедливост и да ги гледаме как се унищожават взаимно!Гоцееее, Гоцеее и ти ще станеш един архар..Спортистчетата срещу комунистическата върхушка!Хи хи

533

Анонимен

преди 11 години

Б.Б хем казва,че е пълна глупост това съобщение,хем признава,че е имало такова предложение.Ако всички изнесени данни за съвместни фирми с лица от криминалния контингент,а така също и сътрудничества с агенти и последващи назначения на същите не е вярно,Бойко трябва да го обори дума по дума,да опровергае всичко подробно така както е изнесено,за да му повярваме.Защото това "Пълна глупост"не е достатъчно и не обяснява каква е истината.Г-н премиер дължите това обяснение на нацията или ОСТАВКА!

532

Анонимен

преди 11 години

Да, бе, големи сделки и референдуми...!Че то останали нещо непродадено и неприбрано. За какъв дявол ще са ни референдумите от тук нататък?

531

до 685

преди 11 години

Бива го друг път. Едни апартаменти не можа да укрие

530

Иван

преди 11 години

Всички знаем,че Господ е българин.А сега и Буда...

529

Наблюдател

преди 11 години

Не е толкова важно има ли вербовка или не, а това което съдържа досието! Явно то е много нелицеприятно и много безпокои Бойко, защото вече няма как да прикрива нечистото си,меко казано минало.

528

Анонимен

преди 11 години

Разбира се, че ме интересуват досиетата от 45-75..как да не ме интересува потомствената линия през годините.И за дядото на Бойко ме интересува и за таткото но ЦвъЦвъ и за дядото на Сергей.Искам да видя откъде произлизат тези хора.Искам да видя кой е разработвал и доносничил срещу семейството ми - ама няма.Половината досиета липсват и едва ли в тях се е съдържала толкова безинтересна информация.Всички от старите структури на КДС в затвора ги искам!И агентите и цялото *** БКП-БСп!

527

Рязан Карабинов

преди 11 години

До 190 Абе таранкоолу ибрик умирисан как да живееш в България като си неспособен да си изкарваш хляба.Европа не ни искала защото сме крадяли коли но кажи ти какво правиш в Европа и кого не искат европейците.Не искат такива *** като теб които крадят и източват и се местят като пръдливи от държава в държава защото не ги търпят никъде.Във всяка една европейска държава обърни внимание къде Ви настаняват и къде Ви пращат на работа пингвини шалваросани.Радвайте се ,че в България още Ви търпят.

526

Анонимен

преди 11 години

Не се плашете,негово "Височество"Борисов е спокоен.Тези документи са под прякото наблюдение на верния му пес Цветанов,а той е известен с свърх естесвените си възможности да унищожава всичко,което може да покаже истинския лик на патрона му,а да не говорим,колко го бива във фалшификациите.Те въобще не могат да го затруднят.А"правдободобното отричане",тези двамата са научили в ЦРУ.Те са добри техни ученици.

525

Анонимен

преди 11 години

На мене вече ми е ясно, имаш фетиш към Комитетите явно.Държиш си на абревиатурата.Колко съжалявам, че си позволих да омаловажа мисията на Великата партия и нейните ръководни функции!Накърних прекрасните ти спомени от Младежкия Комунистически Комитет - нещо като МЛАКОКО, дето сте пили МОЛОКО, КОМСОМОЛ де, ТНТМ, КНИПИТУЛ, НИПРОПУДА по ПРИНУДА и т.н. Я чакай да отваря 12-те стола да се посмея аще малко!!Айде У ЛЕВО!

524

Анонимен

преди 11 години

До трибютТи си "страшен" манипулатор, просто!

523

до 667

преди 11 години

Откъде знаеш, че досиетата ги няма?!Голямата част от тях са запазени и са достатъчни, за да направим правилен прочит на "демократичната" си история, но ти не искаш - ти искаш да се ровиш в досиетата между 1945 и 1975 г. Най - много да откриеш, че много от хората, за които днес твърдиш, че са "антикомунисти" са всъщност потомци на изявени комунистически фамилии.

522

??????????????????

преди 11 години

- Защо в Косово, Босна, Сърбия и Македония заплатите са по-високи от тези в България ?

521

трибют

преди 11 години

Дайте първо да видим досиетата на досега управляващите дето се натискат отново да управляват -- ако са чисти да управляват. А на тези мандата още не им е свършил че да ги оценяваме и критикуваме . Сигурен съм че едните и другите са маскари -- ама хайде поне да изберем да ни управляват по-малките хайдути --- маскари

520

Анонимен

преди 11 години

Мутрата Борисов го хванаха здраво за топките-няма къде вече да бяга по тънката лайсна!

519

Анонимен

преди 11 години

Какво повече да говорим...НЯМА ГИ ДОСИЕТАТА...в момента всичко е шантаж...И да е бил Бойко Буда и да не е бил не ме интересува.Идват избори и е ясно, че той няма да има мнозинство.Много по-съществено в момента е, че БСП и ДПс правят всичко възможно да се домогнат до властта - нещо, което ако се случи, означава пълна катастрофа!!!

518

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен (670)Не знам къде си била лично, но документите от архива на Комитета за държавна сигурност не са съхранявани в "партийния дом", както беше известна сградата. Затова ти казвам, че огласяваш измислици, посредством което и кривиш обективната истина. Стига коментира неща, които не разбираш и стига прави внушения, които изопачават истината.

517

Анонимен

преди 11 години

08л12л2012Почина ген. Нанка Серкеджиева, шефът на архива на ДС, обвинена за чистката на досиетата...Нанка Серкеджиева ръководи архива на ДС в продължение на 27 години, от 1963 г. до рухването на комунизма....Серкеджиева е един от висшите ръководни кадри, които стоят в основата на чистката на досиетата от Държавна сигурност в началото на 1990 г., броени месеци преди първите демократични избори през юни същата година...В резултат на тайната чистка в ДС са унищожени около 42 процента от досиетата.

516

факт

преди 11 години

Пълна глупост е не това,че агент Буда е самия ББ,а че сме позволили тоя същия да ни управлява.