10

N

преди 11 години

Горкичкия,да почива в мир!Жена му го напуснала и той подпалил апартамента си и се самоубил!Слава на бога че няма нищо общо с тея военни за които немога да кажа че трябва да почиват в мир след като съзнателно и предварително планирано по най касапския начин изклаха семействата си

9

Мен

преди 11 години

Другари, тази статия не е на политическа тема. Моля ви, лозунгите в подходящите статии, това тука няма да ви се заплаща.

8

Анонимен

преди 11 години

хахахахаха ТИКВИТЕ си слагат автоматично по стотина плюса,давайте ТИКВОЧИ,по 1 000 000 000 си слагайте!П Ъ Т Н И Ц И сте!

7

любо

преди 11 години

о gerb ти да се запалиш,с бензин да те гасят

6

Часа до 2 -рия

преди 11 години

Да управляващите са винови ! Народа се чуди как да сложи край на мъките си . А Борисов и от коалицията на сатрапите се чудят какво референдумче да си спретнат за да успокоят покровителите си че задачите по геноцида ще бъде изпълнена

5

Анонимен

преди 11 години

Първо кои са жертвите, от какво е възникнал пожара и тогава вече може да се коментира. Ся само можете да си измисляте и да викате като последни *** "долу ГЕРБ" или "долу БСП"... Трябва наистина да сте психично болни. Търсете помощ докато е време.

4

ава

преди 11 години

Дано няма пострадали и да изяснат причината за станалото. Силно се съмнявам някой да е решил да се самоубива по този гаден начин, да рискува живота на съседите си и да намали стойността на наследството си за близките - това го пиша заради долните коментари. Най-вероятно е или инцидент или някаква повреда. Дано само наистина няма жертви и пострадали.

3

Бойко Борисов

преди 11 години

Станишев е виновен.

2

НЕполитик

преди 11 години

Нас*ахте се с тази политика. За всичко ГЕРБ ви е виновен...

1

gerb

преди 11 години

Поредният доволен от управлението на ГЕРБ си е запалил апартамента и е скочил от балкона. Кой ще бъде следващия?