744

Yep

преди 10 години

Nah, this isn't true.

743

lz1

преди 11 години

ако борисов не е премиер оставаш до живот без право на замяна

742

Тони Ботев

преди 11 години

КАК ТАКА ЩЕ СИ ХОДИШ БЕ,МЕН? ПЪРВО,ТРЯБВА ДА ПОТЪРКАШ НАРОВЕТЕ. ДА ВЪРНЕШ ОТКРАДНАТОТО. ПОСЛЕ,АКО ТИ Е ОСТАНАЛ ОЩЕ ЖИВОТ СЛЕД ЗАТВОРА,ОТИВАЙ,АКО ЩЕШ НА .........ВЗЕМИ И ШЕФА СИ,И ЦЯЛАТА ПРЕСТЪПНА КЛИКА!!! НО,ПЪРВО ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИТЕ!

741

анонимен 1

преди 11 години

До мислещ абе човек ти да не си сляп. я виж за какви кражби става в.ъпрос. най-бедната държава 4 год не са вдигали доходи , а инфлацията къде отиде. какво обещаха и какво направиха. да не говорим че те всички са отрочета на ДС. По неадекватно правителство не е имало.

740

анонимен1

преди 11 години

абе ***, и ти и твоя началник сте меко казано ненормални, да не кажа извратени. направо сте грешка на природата. айде сбирай куфарите и да те няма ама по-бързо

739

козаря дянко

преди 11 години

СТЯГАЙ КУФАРИТЕ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ НИКОГА в БЪЛГАРИЯ

738

коко

преди 11 години

Главния икономист в държавата е както жена в семейството ВСЕ НЯМА ПАРИ. Който и да дойде все същото лай...о ще е. Те икономистите никога не са мислели за родителите си а само за кариерата си. То икономист беден няма.

737

юнак

преди 11 години

А бе *** недна ти не разбра ли че трябва да се врътнеш към друга партия че ще останеш гладен ама много гладен и ще трябва да сваляш гащите след изборите.

736

Анонимен

преди 11 години

До АнонименОт 100 лв. постъпили в енергоразпределителните д-ва оставали 17 лв Къде потъват другите

735

Анонимен

преди 11 години

О, свети Дянков не ни изоставяй Ще дойдат още по - добри Борисовци

734

Анонимен

преди 11 години

и борисов, и дянков са предатели на бг народ-работят за лично облагодетелствуване и за чужди интереси. такива хора са вредни за бг. трябва през лятото да ги смажем и да изхвърлим от политическия хоризонт на българия. с отказа да се строи белене обричат бг държава на колониален гнет-вечно робство,а що се отнася до козлодуй - това са мераците на ББ, които няма да бъдат реализирани.

733

Анонимен

преди 11 години

до 839: много ти здраве. какъвто борисов,такъв си и ти. ако борисов отиде в америка,това не беше за да кзже на обама ЗДРАВЕЙ, а отиде за да си получи комисионната за доброто му поведение.

732

анонимен

преди 11 години

Може би ще отиде някъде на далечен остров с надарени мъжаги!

731

Анонимен

преди 11 години

да оставя парите където е крал и да си ходи

730

Митре

преди 11 години

В такъв случай няма да гласувам за ГЕРБ - само и само Дянков да си иде и да не се връщааа!!!

729

ЗДРАВО МИСЛЕЩ

преди 11 години

ТРЪГВАЙ СИ !!! Ако искаш и билет ще ти подаря, мили ми Дянков!!!

728

HECKLER & KOCH

преди 11 години

До MаузерПРОТИВОСТОЕНЕТО НА ГРОБ Е ВЪПРОС НА ИНТЕЛЕКТ, А НЕ НА ПАРТИИНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ !!!ТОВА, ЧЕ ГРОБ НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ДА НЯМА ЗА КОЙ ДРУГ ДА СЕ ГЛАСУВА ОСВЕН ЗА ФАШИСТИ-ТЯХ И КОМУНИСТИ-БСП НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ КОЙТО Е ПРОТИВ ГРОБ Е ЗА БСП !ВИЕ СТЕ ЕДНА ПОМИЯ - МВР-ДС !ТАКА, ЧЕ АКО НЕ УСПЕЕМ ДА РЕГИСТРИРАМЕ НЯКОЯ ИСТИНСКА ПАРТИЯ ПАК НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ КАТО НА РЕФЕРЕНДУМА !НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ЩЕ МЪЛЧИМ И НЯМА ДА ВИ САБОТИРАМЕ !КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ .......................

727

Стоянов

преди 11 години

Браво- появи се един "реалист" и "мислещ", има и такива българи умни и интелигентни, а не злобари и ***, манипулирани от комунисти и ДПС. Вие слепи ли сте, не оценявате ли усилията на правителството в криза да създава блага,да мисли за България ,а не да краде и лъже?Хване ли се далавера-Борисов ги отстранява-кога е било преди това?-никога,всички заедно в далаверите.Е, не може всичко да е наред,но отбележете успехите.По достоен от Борисов-е нямало. Не вярвайте на БСП-лъжат заради изборите!

726

мислещ

преди 11 години

Ей, неблагодарни българи, нагли и черногледи-това сте долу пишештите. Пътища, болници,скъпа техника за лечение, ремонт на театри и спортни зали...още да изреждам ли. И какво още искате и плюете- да заминел Борисов и Дянков, ами изберете Станишев и Овчаров- те като управляваха вие бяхте "много богати , нямаше отвличания и престъпност" - жалки коментатори. Вижте турци, *** колко са единни и се бранят, а ние ще се изядем от злоба помежду си- затова вървим трудно напред-заслужаваме си съдбата!

725

Реалист

преди 11 години

До Mаузер.Приятелю,простия народ пак ще върне комунистите на власт,но хак да ни е.Погледни само коментарите и ще разбереш за какво става дума.Народа иска да бъде е..н от *** и техните приятели от ДПС,и сигурно това ще стане лятото.Но ако наистина Борисов не е примиер,аз и семейството ще стягаме куфари за чужбина,не искам да ме управляват *** и турци!!!!!!!!!!!