20

сс вафен

преди 10 години

До Анонименсамо пар да харчимза едни алчни ***-въжето и го давай на кучетата иначе ще стане като Мексико.

19

ОХУБОХУ

преди 11 години

АКО БЯХА В БЪЛГАРИЯ МЕДИИТЕ ЩЯХА ДА ГИ НАПРАВЯТ НАЦИОНАЛНИ ГЕРОЙ

18

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен За какво достойнство говориш?! Ако детето ти се насира по кенефите докато си бие поредната доза много ли е достойно?!

17

Петър

преди 11 години

Съдебната им система просто ФУНКЦИОНИРА, за разлика от българската. Бая щяха да са намалели в България тия дето ги хващат и пускат срещу минимални гаранции и се точат десетилетия съдебни процеси, които в крайна сметка се спечелват от подсъдимите. Или си се преследват и довършват сами един друг. Затова хората се страхуват да ходят в Иран, лесно може да попаднеш в небрано лозе, *** обяснявай после, че не си камила!

16

Анонимен

преди 11 години

тия сигурно са началниците на наркотрафика, щом ги съдят на смърт

15

Анонимен

преди 11 години

В Америка електричските столове са излезли от употреба и пак е по-хуманен начин. А човешкото достойнство няма цена!

14

До15

преди 11 години

Точно така! Също като декодер за цифрова телевизия, дори не се налага да плащат 60 лв ;-))

13

осъждане???

преди 11 години

А как ООН осъди нарушаване въздушното пространство и терористичното бомбардиране от ционистки израелски самолети над Сирия,с убити ранени ? И не само това,но застрашавайки мира в района и света като режим с история на тероризъм арогантно са заявили,че това било само "предупреждение"и ще нападнат отново ако видели"движение"(РТ).Сирийците отрекоха ,че е имало пренасяне на оръжие ,а нарекоха това опит да се попречи на мирно разрешаване на кризата чрез международен диалог.

12

Анонимен

преди 11 години

Възмутително! Що ги бесят? Трябваше хуманитарно да ги изпържат на електрическия стол.

11

Анонимен

преди 11 години

Единия край на гредата, другия край около втата. Това е. И е евтино.

10

МАШАЛА

преди 11 години

Това е демокрация-постъпват с престъпниците така,както народа иска! А тук престъпниците ги правят политици!?!

9

Анонимен

преди 11 години

Мюсюлманите са 10 века назад. Поне като ще имате смъртно наказание, пък направете го цивилизовано!!! В Сауди им секат главите ,в Иран ги бесят на въже!!! За вас транквиланти и миорелаксанти няма ли? В цивилизованите страни екзекуцията протича с последователното вкарване във тялото на анестетик Тиопентал,миорелаксант и накрая калиеви соли!

8

Mr. Килер

преди 11 години

Какво се пените, ако тези закони важат тук, в България хора няма да останат...всички крадете, далавери, изневери, насилвате 16 годиншни моми и т.н............аре , моля ви се!!! *** същества с компютри и интернет, един ден няма да издържите в Иран!!!

7

до 1

преди 11 години

Да,защото го правят цивилизовано! Само ислямска каторга може да беси хора и то публично,цивилизованите държави,ако изпълняват някаква смъртна присъда,то това се прави с смъртоносна инжекция с транквиланти. Да не говорим,че наркотрафикът е прекалено малко провинение за екзекуция,за да разберете драмата на наркотрафикантите и това,че и те са хора,гледайте предаването на нешанъл джиографик - Арестувани зад граница! Това са хора,които просто не са мислили трезво и са се подвели за лесни пари!!!!!!!

6

Анонимен

преди 11 години

Там ги обесиха, а тук щяха за избори да се готвят!

5

Анонимен

преди 11 години

tochno ili ak -47 ili vajeto.pone tia sa dobre ,za razlika ot nas .

4

Жо

преди 11 години

ЦИТАТ "Важен транзитен път за дрогата за Европа и Близкия изток от Афганистан, Иран е и пряка жертва с близо два милиона, по официални данни, наркозависими, включително 400 000 от хероин, при население от 75 милиона души."С това изречение редакторът на ДНЕС.БГ може да кандидатства за пътен полицай. Грамотността на редакторчето е на нивото на катаджията, написал "Улица Ханко Брат"!

3

maya

преди 11 години

ей такива закони ни трябвят и на нас , ама и да се спазват

2

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ЗАКОНИ......МЕЧТА....

1

коко

преди 11 години

Когато братята от Ю ЕС Ей опържат на електрическия стол престъпник са справедливи демократи.Когато в друга страна обесят престъпник това е тоталитарна антидемократично антихуманно зверство.Нещо май се разминават нещата... *** коко