65

333

преди 11 години

Умницйиии...какво значи преразпределение на територйии,като държавата решава всичко,едно време имаше ли ги тия неща,НЕ,защо,защото държавата беше силна,а сега какво е,една отходна яма,и всички вие само знаете да ревете,трябва контрол,като при комунизма и силна воля от управляващите,а те гледат само собствените си ***,така че не пишете глупости който не проумявате.

64

старата генерация

преди 11 години

продължение да разпределиние на нарко територии от които винаги има по силни и унищожават по слабите и винаги ще е така но какво става с малките човеци които са главната им плячка ето това е тревожното и не само в нашата красива страна а в целия подмолен и подвластен на парите свят.Господ вече показва своят гняв изразен в катаклизми ,но Сатаната захранена със своята дяволска храна е много ящна и ненаситна . Борбата е много жестока и да сесмили Бог над нас ,думите Пари Власт са много силни

63

старата генерация

преди 11 години

До АнонименХубав коментар това е самата истина за тази дума демокрация ,тя е свободата но не за красивото,доброто,полезното ,културното, съществуване на хората а обратното демокрацията ни донесе всичко което се нарича с думата *** ,с думата извратеност,с думата жестокост и смърт,безкултурност,безчовечност човека се гледа през ренген вече не да ли е здрав както едно време ами колко пари има ,каква далавера може да се извлече от него ,става ли за престъпник по схемата служба измама , нарко

62

Анонимен

преди 11 години

po tochno proizvejdate prestapnici koito obslyjvat vashite dolni interesi i lichni oblagi goliama kombinacia ste niama shto ,,,,

61

Само

преди 11 години

Погледнете премиера! Нещо да кажете?Пък и като го знаем и колко е умен - малееееее.

60

Избягал

преди 11 години

Точно обратно-трябва да бъдат съдене със завишена строгост заради използване на уменията си за криминална дейност!За това че са психичеки неустойчиви, и лесно склоняеми към престъпност! А за тебе Филко 10 години затвор за лошата работа която си свършил да произвеждаш престъпнци!

59

Анонимен

преди 11 години

филкоооооооооооооооооо, произвеждате КАЛПАЦИ

58

Анонимен

преди 11 години

Ако тея самозвани барети са жертви,то ние какви сме?

57

Един

преди 11 години

Филко, оказва се че те и за улицата не стават!!Само с мускули не става! Трябва и акъл!

56

Анонимен

преди 11 години

Da, ne e lesno posle s 700 pensia i 20 btutni....

55

Дон Тиквон

преди 11 години

Нема ми закачате хората

54

ЛЕЧИТЕЛ

преди 11 години

"Баретите са жертви на прехода. Държавата и по-конкретно липсата на адекватна политика спрямо командосите е отговорна за криминалната дейност на антимафиоти като Златомир Иванов, Алексей Петров и братя Галеви." Това са само част от тях - 50% от баретите си стават престъпници - те просто изземват бизнеса на своя контингент или стават съдружници с тях. Само и м погледнете физиономийките - ТЕ СА С ВИД НА УБИЙЦИ.... не затвор, а самолечител едно 9х19 ги оправя тия . .

53

радио Ереван

преди 11 години

Съобщение от радио Ереван: "Сутринта барети, преоблечени като гангстери, са стреляли на стълбите на Съдебната палата, по група от гангстери, преоблечени като барети.

52

НИЕ не сме-

преди 11 години

те били жертва на прехода ! Нагли до безобразие- избиха децата ни с отровите си и били " жертва " !!! Просто бягайте !!!

51

Гошо Тъпото

преди 11 години

Всяко стадо си има...***.Явно мършата от средите на МВР-кадрите е доста.Защо не съм чулпоне един кадър на МО,сержант или офицер,да създаде или участва в престъпна група.Билиизбирани и много...подготвени;и на това не вярвам,защото всичко е торпилирано от връзкарските и партийни назначения,действащи в това министерство.Некадърниците там са повече от кадърните,това е факт,иначе щяха да се събират повече неопровержим доказателства,за пред съда от новоизлюпени...дознатели,доста от които,в...поли.

50

Анонимен

преди 11 години

КОМУНИЗМА Е УЧИЛ ХОРАТА НА ТРУД,ОБРАЗОВАНИЕ,КУЛТУРА,ВЪЗПИТЕНИЕ,В МОМЕНТА 80% ОТ МЛАДЕЖТА СА МЪРЗЕЛИВИ НАРКОМАНИ,АЛКОХОЛИЦИ,КОМАРДЖИИ И ПРЕСТЪПНИЦИ.В МОЯ КВАРТАЛ 13 14 ГОДИШНИ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ.80 % ОТ СТУДЕНТИТЕ СИ ВЗИМАТ ИЗПИТИТЕ С ПРЕПИСВАНЕ.ДА СИ УЧИШ ИЛИ ДА РАБОТИШ В МОМЕНТА Е НЕНОРМАЛНО.ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ.НЕ МИ СЕ МИСЛИ КОГАТО ТЕЗИ ПОКОЛЕНИЯ ЗАМЕНЯТ ТЕЗИ В МОМЕНТА!!!

49

Анонимен

преди 11 години

Докога хора без ценз ще се изказват кой бил престъпник и кой не? И след като така "мъжкарски" е започнал да ги изброява, защо е спрял до само тези четиримата? Или така е удобно?!?

48

анонимен

преди 11 години

вече не вярвам на нищо казано от властта по адрес на Алексей Петров..и вярвам че рано или късно просто ще го оставят на мира..стигнах и до заключението..че всеки който дойде на власт..си заплюва някого и го арестува и пуска,и пак го арестува за да отчита някаква дейност..но мандата си му минава и с това свършва всичко..това си е практика вече 23 години.същото е и в икономиката ни и всичко..всички са един дол дренки

47

акуд

преди 11 години

големи присъди ако се отметнат те са давали клетва, разбира се и добри пенсии при пенсиониране и отнемането им ако имат и едно провинение срещу закона. това е измислено отдавна и работи сепер

46

Анонимен

преди 11 години

Абе и този ли престъпник почна да се изказва бе