25

Hurkov

преди 11 години

italianskite, gratzkite i frenskite vina sa po-hubavi i po-eftini ot balgarskite...imat i garantzia . ako ne e hubavo, vrastash v magasina i si poluchavash parite obratno.

24

Анонимен

преди 11 години

аре стига реклами, домашното вино му викат довар вино...българина иска да се напива от вино, все едно водка жули, там няква мътилка плува в бъчва и вече много му е сладко...аре стига "майстори"...пили сте хубаво вино някога.. личи си

23

наклетитеселяцислубо

преди 11 години

Види се *** много си хвали пииенето, мноо му е убаво, само дето така ще си остане в Балубистан, да си се кефи на *** си на село и да псуе тевелизора по управниците -изедници, а че светот не чул за *** - мноо важно, важно е да бришем мазна брада и да искаме АЕЦа...жална картинка...

22

Korsar

преди 11 години

Zorat im e neplateniia danak-no zapochvat s prikazkite za kachestvo i drugi ala-bala.

21

до реалист

преди 11 години

По принцип си прав, но и грешиш. Някои изкупуват грозде, не всички. Работил съм точно с/у един винпром. През целият сезон влезе само 1 камион с грозде. Сегурно да си направят вино за себе си. Но всеки божи ден, през всички сезони, излизаха тир след тир с готова продукция.ОТ ГРОЗДЕ ЛИ Е ТОВА "вино"?

20

от Чехия

преди 11 години

Като си бях за празниците в БГ купих купешко наливно вино. Какво беше няма да обяснявам. Само ще кажа, че го излях в мивката. Сигурен съм, че в това "вино" няма и зрънце грозде. Отидох на пазара и купих домашно. Беше прекрасно. След това за Коледа и НГ купих от същият човек - и той и аз доволни.Но какво искат нашите управници? Да унищожат и малкото хубави, които са се запазили? Напротив. Мисля, че реклама трябва да се прави на тия истински майстори и на вино, и на сирене, и много други неща.

19

Анонимен

преди 11 години

То пък от белия сектор кое точно му е Виненото ??Някакъв кирташки спиртен сироп с вкусове на вино уж ,кои заблуждават ?????Се едно да ми държи сметка консервната фабрика що си консервирам зеленчуци и плодове малко става.

18

kiko

преди 11 години

TRIABVA DA STANE PONE 80 PROSENTA !!!!!

17

реалист

преди 11 години

Aбе , пий си виното ,което от измитата ти бъчва струва 5-8 лв. бутилката , а аз си купувам от съседа ми домашно на 2лв. и виното му е върха!!! Вие изкупувате гроздето по 20 ст. и печелите над 10 пъти повече !!

16

Анонимен

преди 11 години

Предлагам Мишо от сериала Столичани в повече да бъде назначен за главен държавен дегустатор

15

Анонимен

преди 11 години

Относно алкохола, българина на балама не го правете!Няма да купуваме вашето вино менте за по 5-6 лева литъра, което боядисва шишето. Вие качественото знаем къде го давате. А *** на пазара....с тех тровите хората. Себестойността на 1 л. вино е около 2 лева. Това означава, че като си сложите 20% печалба+разходи+данък, то трябва да стига до нас за около 4-4,50 лева, а вие ни предлагате бливочи с боя за яйца за по 5-6 лева.

14

Правилно

преди 11 години

ТУК НЕ Е ВЪПРОСА ЗА КАЧЕСТВОТО, а да се купува от Антон Щерев и Атанас Петров собственици на "Винпром Пещера" , собственикът на "Винпром-Карнобат" Миню Стайков И ДРУГИ ЛОКАЛНИ МАФИОТИ!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Няма нищо по-вкусно и добро от домашно приготвеното,ако ще и алкохо и храна да е.Хора има прекрасни български рецепти и хехники на приготвяне за всичко от алкохол до мляко.Купувайте си продукти от селата и няма да имате проблем.

12

emos

преди 11 години

До 10-подкрепям на 100%.Тъй като съм с много високо кръвно пия 5-6.литра годишно а правя по 150л.Но кефа да започнат още Ноември да те питат хора които не са фенове на виното,какво стана кога ще го пробваме е незаменим

11

Гошо Тъпото

преди 11 години

Ние в Кривунделово,сме 100% в...сивия сектор,защото пием само...домашно вино.Само баба Гицка на 102 вече не...пие,защото го...пресуши,ама аз й давам от мойто;да й поддържам...бодрия дух.

10

Анонимен

преди 11 години

До ШаманЕлементарно е, а и тръпката да чуеш одобрение на трапезата от хора, които не знаят, че е твое дело е несравнима. Убедих се, че собственото произвоство носи наслада не само на небцето.

9

maketo

преди 11 години

леле коко ги е яд дека кръкачите си праим дома вино и не им купуваме химийте по5-6 лв 700 грама

8

Шаман

преди 11 години

До 4,Супер човек, аз идея си нямам ка се прави домашно червено вино. Когато мога си купувам (домашно за предпочитане), и гледам да стоя по далеч от бутилираното.

7

Анонимен

преди 11 години

Купувам двойно преварена ракия на 6 лв директно от казанджия и съм доволен.

6

анонимен

преди 11 години

ЗА РАКИЯТА ДА НЕ ГОВОРИМ. ИМА ЕДИН ЦЕХ ДО АСЕНОВГРАД.КОЙТО БЪЛВА ТОНОВЕ МЕНТЕ.ИЗТРОВИХА ПИЯНИЦИТЕ.НО ТУК НЕ Е ВЪПРОСА ЗА КАЧЕСТВОТО А ПО СКОРО ДА СЕ КУПУВАТ ОТ ПЕЩЕРСКА И КАРНОБАТСКА И ДРУГИ МАФИОТИ