111

Румен

преди 11 години

Като бивш съдия, Цацаров защитава съдиите, но в случая Б. Борисов не критикува съдиите, а депутатите, тъй като те са създали НПК, съгласно който осъден на първа инстанция, за тежко кр. престъпление, може да бъде с мярка за неотклонение-домашен арест. Считам, че не е редно осъдените, на първа инктанция, за тежки криминални престъпления да бъдат в домашен арест, тъй като могат да се укрият/Галеви/, да ги убият/Баретата, да притискат свидетели и укриват доказателства/Трактора/. Трябва нов НК и НПК.

110

нек

преди 11 години

когато цъфнат налъмите

109

болен

преди 11 години

когато БГ територията започне да се управлява от поне средноевропейска държава или минимум азиатска такава

108

до цацаров

преди 11 години

Кога ще повдигнете обвинения срещу Маджо и Маргините, които да издържат в съда? И не само, но и срещу срасналата престъпност с властта, втората от които е производна на първата! Кога държавата и съдебната система ще започне да защитава обикновените хора и ще заработи ли в техен интерес?

107

обикновен

преди 11 години

До Анонимен С този обиден коментар към Конфуций първо би трябвало да се радваш, че същия е прав, или ако ти си прав, то значи вече трябва да ти е повдигнато обвинение!

106

Anonim

преди 11 години

Браво на Цацаров ! Трябва да се защитава независимостта на Съдебната система !Мерките за неотклонение са единствено работа на СЪДА !

105

Anonimen

преди 11 години

Към 132Ние вече си имаме Пиночет и той се казва Б.Б

104

Анонимен

преди 11 години

Към 139 - конфуции.Ало, конфуций ли си или някакво незадоволено от живота изчадие !Точно ти ли ще даваш квалификация на Съдебната система ! По- добре си избърши *** !

103

Gemi

преди 11 години

Към 142Не можеш да сравняваш Б.Б с главния прокурор ! Разликата в нивата е огромна !Б.Б ако може ще потъпка правата на всеки гражданин, само и само да наложи своята воля !Тогав а в каква държава живеем? Правова или тоталитарна !

102

Анонимен

преди 11 години

И Гладния прокурор и Боко са от едно котило плъхове! Докато не се изтребят всички, тая държава няма да се оправи! Смърт на тираните, свобода за народа!

101

Анонимен

преди 11 години

Оо да,виждаме какви мерки взима съда,не сме кьорави.Имаш пари-невиненНямаш-в кауша за един хляб.

100

Анонимен

преди 11 години

Правилно. Главния прокурор трябва да е сит човек, а не някой хилав.Тука си требе тяжест и непоклатимост.

99

конфуций

преди 11 години

Лазар Груев И Пенгезов излъчнат нечистоплътност и поквара! Горко на народа !Поне още 10 години тези и подобни муцуни ще влияят, защото имат голям финансов ресур и подкрепа на пчелата майка БСП!Една жалка съдебна система,станала за смях!

98

gt

преди 11 години

Този ЦАЦАров по скоро прилича на КИТ отколкото на ЦАЦА!

97

Анонимен

преди 11 години

Този успешно мойе да стане главен на НАТФИЗ:)))

96

Анонимен

преди 11 години

До ЦИРКНОЖА Е ДЪРВЕН !

95

ЦИРК

преди 11 години

ГОЛЯМ ЦИРК ЗА ПРЕД ПРОСТОЛЮДИЕТО .....

94

х

преди 11 години

браво ,нека поне един да противоречи и на боко и по-нататак дай боже двамата със цецо да ги опандизят за мафиотската им дейност.

93

ВВВ

преди 11 години

БИЙ ЗАЛИЧИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ УРОДА НА БЕДНОСТТА ГРОБ БИЙ НА ИЗБОРИТЕ РАЗМАЗВАЩ КРАХ ЗА МУТРАТА ТИКВА

92

:)

преди 11 години

"Доклад за пазарите на наркотици в ЕС посочи България като нова транзитна точка за кокаина" ...абе, усещате ли, че ние дадохме тая нашата държава в ръцете на мафията! Един вид, вместо да я борим тая мафия, ние й дадохме законната власт на цяла една държава, да си први каквото си иска!