237

Maitko-Banditko

преди 11 години

ti ela u moito selo , 4i kat ta podkarat s bradvi i vili , gledai ko stava

236

Анонимен

преди 11 години

Хората биха могли да си помогнат ,но за съжаление българина е свикнал или на готово и да е единак. Ако в едно село се сдружат и си направят фирма ,като наемат бившите сгради ,биха могли да направят доста . Така и европари ще могат да взимат за техника и работа ще има.

235

Анонимен

преди 11 години

Накратко :Селското стопанство е унищожено и пари на дребно ,без реални закони не могат да го възстановят.На село работа НЯМА! Никой нищо не строи да произвежда ,а идеално работещите ТКЗС -та са разрушени и разграбени!На село децата е малко ,няма училища и детски градини ,но пък е пълно е *** биещи ,грабещи и разрушаващи.Няма селскостопанска техника и тя е безумно скъпа . В това отношение се върнахме в миналия век!

234

имигрант

преди 11 години

Бойко Борисов е направил за българските села толкова, колкото руснаците направиха за да построят обитаема база на Луната!!! Тоест, направил е дръжки!!!А ходил ли е той в някое село в северозападна България, да го попитам аз него или навсякъде обикаля с розовите си очила???Единственото място където съм го виждал е на моста Видин - Калафат - да му пререже лентичката. Всички се надяват на тоя мост, ама той ще си остане паметник на ГЕРБ - както летящата чиния на Бузлуджа на БКП-то!!!

233

Nasko

преди 11 години

u moito selo ako nama6 pu6ka 6te te ubiat ili prebiat

232

Анонимен до 250

преди 11 години

Как имаш нахалството да кажеш че нищо не се прави-ей,аман от неблагодарници и черногледци!

231

ОТ СЕЛО

преди 11 години

АМИ дедовото нищо не се прави чедо ,все по гладен съм ,онзи Дянков ако ми го доведеш с бастуна ще го убия като мръсно псе и няма да го копам ,че го остава да го ядът гарваните. Един лев не пусна към пенсиката ,а дедо вече не може да сади и картофи не може да коси ливада няма пари за лекарства , нищо че сегапродавате това дето съм строил с 40 години трудов стаж.Но дедовото има един и той вижда всичко !!!Господ забавя но не забравя чедо !!!Да ме прощава ,че му споменавам името не богохулствам!!

230

anonimen

преди 11 години

za AEC da napravi smetkite samo Diankov sas bg tryd i po malki komisionni t.s.da niama skapi zapadni zaplati ,koito sa v pati po goliami ot bg

229

АНОНИМЕН

преди 11 години

САМО ГЕРБ. СЛЕДВАЩИЯ ПОБЕДИТЕЛ НА ИЗБОРИТЕ

228

anonimen

преди 11 години

i na sybsidiite dage slogixa danak,a i kavo li ohte hte izmisliat....za referendyma mi xaresa samo tova 4e B.B. razbra 4e mnogo go lagat

227

Анонимен

преди 11 години

УНИЩОЖИХТЕ ГИ .

226

ХОРАТА

преди 11 години

23 ГОДИНИ НЕ СЕ ПРАВИ НИЩО.

225

Н

преди 11 години

Да даде по 10 000 Евро субсидия на млади семейства,които искат да живеят на село и да правят земедилие по проект.Ей така може да се върне нещо и някой към земята.

224

Анонимен

преди 11 години

В селото на баща ми има само ***.Всички българи избягаха,само 5-6 пенсионери има и те живеят като във военно положение.*** всичко грабят,чупят и бият дори. А в колко села няма вода и улиците са като бомбардирани. Направили били!!! То бива нагли лъжи, но това вече е диагноза. България е окаяна държава с изтерзан народ. Абсолютно непонятно е защо и как сме в ЕС!!!

223

n

преди 11 години

pak li tozi kloun

222

Коко

преди 11 години

ГЕРБ не направи нищо за селата

221

Анонимен

преди 11 години

Субсидиите за земеделие и парите за евро-проекти всъщност убиват икономиката и унищожават свободната инициатива. Унищожават капитализма и го превръщат в нео-феодализъм. С местни феодали и всички "екстри". Целия свят вече функционира по тези схеми и това е много, много лошо! Българските села вече са унищожени. Българите са вече роби. Нямат и теоритичен шанс да направят нещо за себе си.

220

Кутев

преди 11 години

Другари, по смело иначе няма спин за вас!

219

народа

преди 11 години

направили нещо за едно село и сега фанфари Господа управляващи елате в едно обикновено село и погледнете как живеят хората Да ви кажа на вересия ден за ден като *** носят дърва за огрев на рамо само да оживеят тази зима Младите са без работа а някои от тях нямат пари и за лични карти да си извадят да не говорим за детски градини и училища -те липсват няма ги а това канализация хората само сънуват в сънищата си Водопровода е от живково време .Казано пълна мизерия и нищета

218

Анонимен

преди 11 години

Първо - да каже от 138 млн. колко са откраднати от приятелските им фирми и колко реално са вложени в селата. Второ - тоя изцяло изпращя - 99,99% от селата не знаят що е туй асфалт и тротоар, що е улично осветление, що е канализация, що е организирано сметосъбиране и сметоизвозване...за водопроводите да не коментирам защото са повече от плачевни и хората нямат вода за пиене, камо ли за друго...В кой свят живеят тия бе, м.мка им нагла?