27

Ива

преди 11 години

До ИванчоДраги ми Иванчо, Александра дори и да ти обясни, ти едва ли ще разбереш, ако досега не си празбрал, като си го прочел. Не се тормози, сигурно си хубав... поне.

26

иван

преди 11 години

случват се и прекрасни неща.Браво на лекарите и целия екип.Дано повече такива новини да ни "заливат".

25

Янко

преди 11 години

Браво на лекарите и останалия медицински екип! Професионалисти и хора! А в този случай да тренираш закърнялото си чувство за хумор е пълна простащина, лош вкус и.... предизвикателство към Съдбата!

24

Анонимен

преди 11 години

Браво. Все такива хубави новини да четем. Ето, че все още са останали кадърни български лекари.

23

Анонимен

преди 11 години

Предлагаме ви възможност да печелите пари. Начален капитал от нас!Добавете се в скайп fmoney.info Днес в 20.00 ще има презентация.

22

Анонимен

преди 11 години

Браво!

21

Иванчо

преди 11 години

И от кой свят се е върнала жената,така и не разбрах Александра

20

възхитен

преди 11 години

Браво на Лекарите от Бургас! / в частност и на всички лекари!/

19

Анонимен

преди 11 години

Браво на лекарите !

18

муспи

преди 11 години

На оня свят върви трескава подготовка за приемане на всички евреи. Разчистват се с булдозери блатисти местности, където ще се провежда всяка сутрин в 5 часа развод, и ще се работи до късно през ноща. Ще се яде през времето отредено за сън от това което са изработили - писмена и ръководна работа. Всичко това ще се прави за да се подготвят за Огнения Океан, където усещанията ще бъдат толкова интензивни, че ще е нужно усвоени предварително рефлекси помагащи да се гмуркат още по на дълбоко.

17

EloraArven

преди 11 години

AЛОВ,видяла се е и всички там питат за теб.Чакат те,чакат те...

16

Анонимен

преди 11 години

***-2Госпожата да не съжалява че се е върнала ,от ''оня''свят?

15

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 14 -отнася се за ***! Не само поздрави ,но го чакат с нетърпение да отиде при тях!

14

дофтор

преди 11 години

убавата здравна каса е определила и цената на живота ни-реанимационна пътека от 370 лв-да лева,а не евро или тем подобни валути.само командното дишане струва над 1000 лв ако се остойности.Така,че животът на някои се цери безплатно в правителствена,на други-...зависи от човещината.Но и човещината все струва нещо,нали2Аре,наздраве

13

дофтор

преди 11 години

веднага съответните органи да се сезират как разни докторя са посмели да се месят в работата на Бога-слънце-ББ??на коленееееееееее.покрай майтапа,евала на докторята-те отсрамват страната ни по света.

12

Анонимен

преди 11 години

До АловВидяла се е стях и ти пращат много зраве за сега

11

До 3

преди 11 години

Не е бог а са професионалистите лекари, които и помагат. Добре че са те!

10

Анонимен

преди 11 години

добре де, болницата (държавата) не следва ли да си възстанови разходите от ГО-то на виновно причинилия катастрофата ?!? За какво е това ГО по дяволите, за какво са тези застрахователи ?

9

Анонимен

преди 11 години

"Не можем да си позволим друг такъв пациент" .. По' американци от самите американци май ставаме, дето имаше един случай, човек си отрязва 2 пръста с флекс, слага ги в лед и ги носи в болница, казват му: ОК, можем да ги спасим. Единият ще ти струва $7 хил., а другият - $55 хил. Какво да правим?"..Нито едно човешко създание не трябва да е поставено пред такъв избор!!! Да кажем НЕ на платеното здравеопазване!

8

bolka

преди 11 години

Добре, че е имала късмета да е първа и единствена, за която се е наложило да лекуват. Защото по думите на лекарката "при още един подобен пациент, ние няма да можем да положим същите грижи, тъй като от януари месец Здравната каса е калкулирала ежедневен разход за подобни случаи до 350 лв. Добре, че е нямало и друг такъв пациент, защото роднините му или щяха да плащат за лечението, или щеше да отиде в отвъдното. Жената е спечелила шестица от тотото "Здравеопазване".