84

Сергей

преди 11 години

Удряйте братушки.......

83

Юсуф

преди 11 години

84-ти -явно не си ходил много на училище.Ти познаваш ли някой руснак,чел ли си руска литература и какво лошо си видял.?

82

Москва

преди 11 години

Най-сетне Руснаците трябва да помогнат на Сирийците,че много се напатиха от тези евреи.Както помогнаха навремето на Куба-с мощни ракети .

81

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 84да не ти го нацепи в герберския *** ***..москва.хахахааа

80

Анонимен

преди 11 години

на маменцето и в устата на москва- враг на човечеството и ние 45 г го ядохме - руски *** !!

79

Анонимен

преди 11 години

самия ти си *** като прасе.само един *** ,като тебе може да пише така.

78

Анонимен

преди 11 години

....ла - Правилно - до кога тези арабски *** -ще се опитват да налагат --Най-назадничавата и дебилска религия в света - Нормалният Свят ----О Неразумний Юроде...............???????????????

77

Анонимен

преди 11 години

евреите правят - но не всички - голяма грешка-че се съгласяват и им се иска - да са нация-народ !!! Има Български народ-не християнски - Италиански народ-не християнски - турски народ-не мюсюлмански и Израелски народ не еврейски ---това са Само Религии - *** !!!??? Не обвинявайте евреите - обвинявайте Израел-но Защо - защото иска да живее спокойно и не с арабската ***- ***-мързелива и животоподобна - кой иска да живее с тези *** ? Удариха кервана от русия-сирия--до терористите от хисбу

76

Анонимен

преди 11 години

Целия този расизъм и омраза в коментарите ми идва малко много.Голяма глупост е ,че Израел напада Сирия но това не значи ,че трябва да сипем огън и жупел по всички евреи. Пък и Русия и другаря Путин с нищо не е по-добър от тях така че.....

75

kris73

преди 11 години

До муспи s nai golqmo udovolstvie bih ti c4upil vrata,evreiska gnido

74

Анонимен

преди 11 години

хазарски талмудистки сатанински *** начело с най противните от тях родшилдови малко им остава ,цял свят вече ги мрази и ненавижда и тази мощна световна енергия ще ги помете

73

не е хитрост

преди 11 години

Ами антиеврейство като цяло работи в интерес на ционизма,има евреи,които не са част от ционистките машинации и казват,че ционизмът не ги представлява,вярвам им.Също едни от най-големите разобличители на цион.доктрини са евреи приели християнството,наши братя в Исус.

72

муспи

преди 11 години

Не може да говориме с тази еврейска хитрост, че не всички евреи са лоши. Няма добри и лоши дяволи. Евреите не са непременно симити или точно хазари, но от всяка нация се събира измета й за да попълва редовете на бесовете. Младенов, Сашо, Станишката... са все еврей, а боко си е редови ***, но се е обрязал от мерак може би саморъчно, за да влезе в Голямото добрутро. Такива са навсякъде легиони. Да бъде гнева на Бога върху тях! Между другото Христос не за тях се е саможертвал, а срещу тях.

71

Анонимен

преди 11 години

Излязъл е доклад на ООН,след разследване на комисия и че Израел трябва да започне"незабавно"изтегляне на заселниците от окупираните територии на Западния брягSega Izrael trqbva da otvleche vnimanieto s zapochvane na voina

70

Анонимен

преди 11 години

Porednata provokazia srestu Rusia.Rusnazite ste vzemat merki i sledvastite izraelski samoleti koito bombarsirat Siria ste izcheznat.

69

до 112

преди 11 години

Тук се разминаваме.Не е вина на всички евреи за ционистките дейности.Истинските *** са тези,които планират третата световна война и световно господство-краткотрайно,защото Исус ще се върне и ще унищожи злото:)

68

муспи

преди 11 години

Евреите не се ликвидирват като се гонят от изсраел, място на други диваци като тях, а като се гонят от Бялата раса! Какво общо имат тези *** с нас, с Европа, с Русия и Северна Америка освен че има какво да се граби и са накацали като отровни мухи върху цивилизацията. Разчитат на нашата цивилизованост че не грабваме тоягата веднага, както тяхните араби, с които не могат да се справят както разполагат с парите и армиите на света. Ние трябва да се събудиме!

67

важна следа

преди 11 години

108 даде много важна следа,какво ще стане с Ротшилдовата световна империя,ако т.нар.Израел се разпадне като страните разпадащи се в района;

66

ANTISION

преди 11 години

До Анонимен 85:))))) MISLI6 SI 4E VSI4KI SA STRAHLIVCI KATO TEB LI !? MAMKA VI EVREYSKA

65

доклада

преди 11 години

Според докладът Израел "да спре всички заселнически дейности без уговорки"и "незабавно да започне процес на оттегляне на всички заселници от окупираните палестински територии".Това не обяснява ли донякъде агресията на режима?