71

бай Ганьо

преди 11 години

Хаирсъзи....

70

miroslav

преди 11 години

a bre ovek chuvash li kakvo govorish. kakuv anti-isliam te goni teb bre. ti bil lisi v turcia vuobshte

69

jojo

преди 11 години

Умрял съм за ДПС

68

Коркмоз

преди 11 години

ДПС ще се разпадне защото делегатите показаха на дело какви са правата и слободите им.ДПС ще се разпадне защото е грозно отношението към Октай и паравата ,който изправиха пред золума на делегатиет си.

67

Анонимен

преди 11 години

Този всички го знаем кой е (и колко кинти къта в банките)!

66

Анонимен

преди 11 години

Оди си опрай кривогледството (и буквалното)!

65

ЯЯ

преди 11 години

Абсолютно е нагласено!За по-достоверно главният герой (Доганчоулу) не е информиран, за да е по-автенентична първата реакция!!! А иначе пращаме някой ММА боец с мухобойка и празен спрей срещу комари, турско производство!!! Егати и тъпите сценаристи!!!

64

Анонимен

преди 11 години

А.Райчев.....милионерът ,който ходи като клошар!Каквото каже все обратното става!

63

вегетарианец

преди 11 години

Референдум за "свинско или телешко месо".Ама чакайте г-н Райчев аз не ям месо , а ме питате какво искам и от там правите извод ,че останалите вегетарианци обичат телешко.На това му казвам стъкмистика.

62

Алексий

преди 11 години

Червения милионер Андрей Райчев е силно обезспокоен за целостта и жизнеспособността на ДПС ! За живота и здравето на Меди Доганов...

61

Анонимен

преди 11 години

Обичайните "заподозрени" - другарите Райчев и Стойчев.От тях не се очаква никакъв положителен коментар, ако не уравлява БСП.

60

Ivkov

преди 11 години

tosi theater za splashvane moje da idva ot harema mu?!

59

Mestanli

преди 11 години

А кога ще арестуват поръчителите на този цирк?Когато по време на нападение срещу охранявано лице, охранителите не се намесват а си пасуват какво би помислил човек ? Как е възможно нападателят да пробяга 15 метра до охраняваното лице и охранителя изобщо да не реагира? Защо веднага управляващите почнаха да правят положителни коментари за похитителя и едва ли не го изкараха че е" идеалист", "чист" и "неопетнен" младеж ? Тука ясно се разбира че управляващите са вътре в играта и никога няма да разкрият поръчителите на това покушение! Те ще се стараят да изкарат атентатора идеалист които търси лична

58

Анонимен

преди 11 години

егати и простотията! непрекъснато ни внушават, че резултат от 60 на 40 гласа било внушително, дори и при 20 % гласували! това не е вярно! все едно да кажеш, че при резултат 6 на 4 на футболен мач на първото полувреме, е пагубен за единия отбор! ами ако бяха гласували и останалите? не може да налагате мнението, че негласувалите също щяха да дадат този резултат! аз не гласувах по съвсем друга причина и не искам някакъв гъзолизец станишевски да налага собственото си мнение като общонародно!!!!

57

Х

преди 11 години

ЗА 6 МЕСЕЦА МНОГО ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ ЩЕ ХВАНАТ ПЪТЯ КЪМ ОТВЪДНОТО А ОТ ДПС ЩЕ МИНАТ КЪМ КАСИМ ДОЛ .МЛАДИТЕ СА КЪМ ГЕРБ.ВТЯХ Е БЪДЕЩЕТО.

56

*

преди 11 години

От няколко дни си мисля , че целта на нагласеният "атентат" е съвсем друга . Тя не е 5 мин. слава за Енимехмедов или Доган - целта е хората да си внушат я че политиците си правят кампанията по този начин . И после ще пушнат истинската жертва я а хората няма да реагират

55

Исмаил

преди 11 години

Ще му се на Райчев(и др) да има разцепление на ДПС....ха.хаНяма по-сплотена партия.ДПС е 1

54

хаха

преди 11 години

Стойчеев Стойчев...личи ти от 100 метра че си ***, кво се прайш на неутрален!? ха ха

53

Анонимен

преди 11 години

i da biaxa go ybili edin bolklyk po malko ot 2000 ostanaxa 1998

52

DEVIL-JIN

преди 11 години

До ВВВ - Така е но са в ръцете на *** и национални предатели които не им пука за това,стига тяхната хранилка да е пълна.За това трябва националисти да са начело на държавата.