141

С НАМИ БОГ

преди 11 години

КАК СМЕЕШ ДА СПОРИШ БЕ ИНТЕЛЕКТ ?НЕ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ С ПО *** ОТ СЕБЕ СИ НЕ ТРЯБВА ДА СПОРИШ ?МАМА НЕ ТИ ЛИ ГО Е КАЗАЛА !НА МЕН МИ ГО Е КАЗАЛА И АЗ НЕ СПОРЯ С ГЕРБЕРЮРГЕН !НАЛИ ТАКА ДЕЖУРНИЯ !

140

Анонимен

преди 11 години

С Боко не трябва да се спори...той просто трябва да се прогони от властта с тояги!

139

Бойчо

преди 11 години

Хора не спорете с мен, ще ви уволня

138

Анонимен

преди 11 години

кога ще получим увеличението на учителските заплати

137

Неграмотни драскачи

преди 11 години

....че той е поискал оставката на ИгнатовА заради ...В България и журналистите са неграмотни :)

136

Анонимен

преди 11 години

Небойкоспориствувателствувайте !

135

СърГей

преди 11 години

Оспори доклада пише,чети бе ***!Никъде не казва спори с мен,това си го измислила някоя пишман журналистка от тоя червен саит да стане по интересно според пилешкия и мозък!

134

до 169

преди 11 години

Вижда се, че четеш,/доста си навътре с подробностите и със значенията на понятията кое какво е и т.н. е и/или е било/.Нищо чудно, упорито и последователно и сам да се опитваш да списваш научни съчиненийца, които някои съвременни феодални старци от куртоазия и най-вече за да се отърват от последователните ти нахални набези с "научни открития" да "приемат" за "колосален принос" в съвременната нАука. Нагледал съв се и наслушал съм се на подобни като твоите тези на протези.

133

Анонимен

преди 11 години

Игнатов се забави и спори с мен! А ти откъде да знаеш че в спора се ражда истината и си казваш като всяка мутра / ти на къв се праиш бе компир// и готово уволнен.

132

Роки

преди 11 години

Каня Игнатов на боксов мач да видим дали и в това като и в образованието и гола вода?

131

Анонимен

преди 11 години

Тъкмо когато Доганя беше на власт ; ТОГАВА баце ти Бойче стана Генерал ! ( Изцяло по Калинкин тертип - без даже и да е стъпвал в Генерал Щабна академия ! ) ! А преди това ? Ееееех - преди това новоизлюпеният Калинкин Генерал , си беше пълноправен член на БСП и преди това - на БКП ! Хайде кажете КОЕ НЕ Е ВЯРНО ???

130

Акъл море

преди 11 години

С прос чиляк спори ли се?

129

Анонимен

преди 11 години

ББ си прави оглушки, все едно, че става дума Жокер медия и някоя руска частушка.

128

ОСТАВКА ЧАКАМЕ МУТРО

преди 11 години

БОЙКО ТИКВАТА СЪЩО СЕ ЗАБРАВИ И ЗАПОЧНА ДА СПОРИ С НАРОДА - А ПА ТРЕБЕ ДА ГО СМЕНИМ АКО СЕ ОПЪВА ШУТОВЕ, ШУТОВЕ, ШУТОВЕ ДО БАНКЯ! НА НАС ***, МУТРИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ! НА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ СЕ ПОЛАГА ВЪЖЕ НА ШИЯТА!

127

Анонимен

преди 11 години

A CECO KOGA?!

126

Анонимен

преди 11 години

Няма за Бойко проблеми с кадрите. Само трябва за малко да прекъсне мачлетата и да застане на околов/м/ръсното на София. Той навремето там срещна бъдещ министър, колко му е сега да намери някакъв си координатор. Пък и конституционен съдия и главен прокурор може да минат ако почака малко повече. То, на така подредената от Симо-царя, Доган-баши и СержГЕЙ държава, за какво са й кадри? Я, с Борето Велчев как цял един мандат си изкарахме без главен прокурор?

125

Анонимен

преди 11 години

най накрая без това недоразумение

124

Анонимен

преди 11 години

Игнатов хем го махат късно хем не трябваше въобще да е назначаван.

123

Анонимен

преди 11 години

до 159Управлението през 1878-1944 година не цялото е било фашистко и профашистко, но цялото няма нищо общо с демокрацията. Нищо, нищичко. Даже профашистките историци не са смеели да лъжат че сме неславянски народ но след десети ноември и такива ПЕРЕКЕНДЕТА се навъдиха. Били сме потомци на траките, ами тогава македонските историци мошеници са прави че са потомци на Александър и Буцефал :-) Писна ми от шарлатани във всичко.

122

Dedo Ivan

преди 11 години

Двете зам. министърки са си направо ПОСЛЕДНА ГРИЖА или ПОРЕДНИТЕ КАЛИНКИ в хербария на ГЕРБ. Излъчват простотия, глупост и невежество, прикривани зад клиширани фрази, незначещи нищо.