25

D.Danov

преди 11 години

Тръгвай сине! Напред, и... късмет!Тук надежда за теб не остана.Скътах тези пари за билети поплаках си малко зарана...Все си вярвах, че мойто момчев тоз несигурен свят ще сполучи.Но животът надолу течеи напомня помия за куче.Някой вече ни сложи черта.Като мъртви дори ни посече.Щом преминеш след тази врата -не се връщай тук никога вече.Даже вън да е тежко - ще знам,че синът ми със труд ще успее.Тук да прося за нас ме е срам,а оттатък - поне се живее.Малка пенсия имам. Уви!И за двама се никак не връзва.Тръгвай, моя любов, и върви,че сърце ми от болка измръзва

24

Тунчер Шефкъев

преди 11 години

Иначе, наистина браво на момичето за смелостта!

23

Тунчер Шефкъев

преди 11 години

До Велин Трендафилов, това, че човека казва суровата истина не го прави "псевдо-българин" и непатриотичен. С извинение, коментарът ви няма никакъв смисъл; г-н Станков казва, че сам е избрал да се върне в България и да живее на село, въпреки, че е роден в София и е имал възможност за професионално развитие извън страната. Също, не казва, че главната идея на писмото на Ралица е безсмислена, а просто ѝ отваря очите за проблема и обяснява реално ситуацията, като потърпевш, за разлика от нея.

22

Велин Трендафилов

преди 11 години

Кирил Станков, ти си едно нещастно човече! Аман от такива псевдо-българи, които плюят по патриоти като Ралица, която защитава България! А ти, Станков, щото си едно нереализирано плужаче, плюеш ли, плюеш против властта! А на Ралица, едно голямо БРАВО за смелостта и позицията!

21

Янка

преди 11 години

Положението на Ралица в обществото не я лишава от правото да защити България.Това е идеята на нейното писмо.Това,че в България всички мизерстваме брутално,никой не оспорва.Но защо трябва някакъв *** да ни сочи с пръст и да ни обижда.И без друго едва берем душа,та и да ни го натякват публично.Някой е решил да ни защити(пък било то и баща и да го е писал) и типично по Български ще се намери някой пич да му се скара.Защо изобщо да се защитаваме като сме такива!

20

Кали

преди 11 години

До Жоро, защо трябва да приветствам едно упражнение в лъжа?

19

к.кънчев

преди 11 години

да така е ,браво за откровението

18

Анонимен

преди 11 години

Г-ца Бехар е саксиен тъпоъгълник , но активен и далеч от живота извън собствената си *** (умствена , матриална и финансова ) .Жалко , че такива "храненици" и откровени *** не са малко (ако съдя по коментарите).

17

Коко

преди 11 години

До Коко-Думите ми се отнасят до този, който е написал "селски плъх"

16

До автора

преди 11 години

Депресиран и нещастен селски плъх!!!

15

Жоро

преди 11 години

Е какъв му е проблемът на Кирил Станков, че г-ца Бехар си е позволила да да опита да защити имиджа на България!?? И вие му се радвате?

14

Чиала

преди 11 години

Браво на автора! Перфектно написана истина, неоспорима при това. Г-ца Бехар е далеч от истината за обикновените българи и няма право да пише никакви писма до никого! Хората в България мизерстват, защото комунисти и мафия си развяват байрака от сутрин до вечер! Законите не се спазват, съда е корумпиран, а за полицията да не говорим! Те са организираните престъпници у нас.

13

veritas

преди 11 години

В друго интервю за някакъв шуменски вестник (М.Б. е роден в Шумен) в същата 2010 година Той отговаря на въпроса Има ли определени "тайни", които определят успешната формула на медийното присъствие на политиците, да речем? така: Да. Да бъдеш честен, почтен и независим. Не можеш да си помислиш дори, че можеш да отидеш в една медия и да предложиш пари. Това е абсурд. Никъде в света не може да се случи. Чувал съм, че в България това се случва, но аз не знам за нито един случай. Като дъщерята..

12

аз

преди 11 години

По страшното е, че не се врущат хора от странство и гурбет, а запчнаха да се замислят хора с кариера и добри доходи (над средните за страната) да се махат от тука, т.к. плащат данъци и осигуровки които ползват ***. Да отиде данъкоплатец на доктор и да не си плати не само потребителската такса е лукс или е отишъл при приятел. То че трябва да отиде с препоръки за да не го объркат и да го насочат в правилната диагноза и лечение е ясно, но....Плащаш винетка и се движиш по неизчистени пътища ..

11

4

преди 11 години

Разплаках се. Сега аз да ти напиша отворено писмо, ако ми го публикуват ЕВЕНТУАЛНО !!!!!!!!!Ако малко започнеш да МИСЛИШ, ЩЕ РАЗБЕРЕШ - тия хора от селото ти, ако не са стояли на топло до кюмюра на село щяха да бъдат по независими финансово / давал си им заеми, нали ? / Трябва да благодарите на тази малка госпожичка С ДОСТОЙНСТВО, а вие сте като животни. Тя се опитва да ви върне самоуважението, но вие явно не ЗАСЛУЖАВАТЕ ТАКОВА, НИТО ИМАТЕ НУЖДА ОТ НЕГО. Браво на г- жица Бехар !

10

pepi

преди 11 години

бехар не е от този свят!!Твърди колко много 10 процентния плосък данък помага на малкия бизнес!! ХА ХА ХА!!! Малкият бизнес тук въобще не стига до данък печалба!! А забележителните антикризисни мерки на настоящото правителство направиха всичко възможно да увеличат осигурителната тежест, с което направиха много работници и работодатели безработни. От ниския данък печалба печелят само червените монополи! Горката Бехар... сигурно е преписвала по математика и логика, друго обяснение не виждам!

9

Анонимен

преди 11 години

(към долния пост) Г-н Станков , аз не изпитвам злоба към Вас, каквато лъха от Вас ...Все пак се питам "защо такъв песимизъм и мазохистично самосъжаление" ? Е , предполагам , че това идва от чувството Ви за недооцененост , на убеждението Ви , че можете повече ...Не обвинявайте системата за това . Сега живеем в цинично , комерсиализирано , но свободно общество , в което побеждават борещите се . Желая Ви успех !

8

Анонимен

преди 11 години

Г-н Станков , нихилизма пищи в ушите Ви , та чак не разбирате какво казва г-ца Бехар ... Тя никъде не е написала , че в България всичко е блестящо и народа живее в благоденствие . Девойката е издигнала глас срещу опита на един посредствен английски политик да трупа политически актив чрез насаждане на сепаратизъм , омраза , враждебност . Вие като човек на изкуството и творил в тази насока , би трябвало да сте осъзнал , че самосъжалението е лоша черта в характера ...

7

The.Shrike

преди 11 години

До Милена Котова ::: Целта на девойката я виждам като да бъде забелязана в България от медиите и лека-полека да тръгне по стъпките на татко си. Само, че не като "дъщерята на Бехар" а като "онова смелото девойче, дето писа на оня зализания англичанин". Малко егоистично ми се струва. Ако имаш да му кажеш нещо - пиши му лично. Целта на Кирил - знам ли, може би опит да се отворят очите и мозъците на всички ония, които първосигнално ще се включат в стадото с вик "Бра'а, моето момиче!".

6

Милена Котова

преди 11 години

Не мога въобще да разбера смисъла на това писмо, според мен и двамата имат една и съща цел - да направят нещо да България. Типично по български Кирил Станков предпочита да оплюе нещо добро, вместо да то подкрепи. Така си е решил, така си е направил, но това е много тъжно. Ралица е абослютно права, въпреки че работа да реагира на този британски ***, известен от години имено във Великобритания като ***, беше на външно министерство или на балгарския посланик в Лондон. Замислете се!