461

българка

преди 11 години

Наистина българинът угода няма- не харесваме никого, само комунистите се харесват и се хвалят един друг, но те са промити мозъци още по рождение. Преди това правителство, колко много отвличания имаше, колко знакови фигури се убиха, колко банки взеха парите на хората, колко рекет и насилие имаше..сега тези неща са сведени до минимум и пак "плюете". За 3 год.се постигна много, но Борисов не е факир,въпреки че е отдаден на каузата-доброто за България.За недоволните изберете БСП-халал да ви е-срам!

460

Анонимен

преди 11 години

има ли още гербераси в тая скапана държаваа

459

До 666! СУПЕР...

преди 11 години

Ти наистина си СУПЕР !!!! Успя да ос...мърдиш целия чат! Прощавай, но не понасям смрад! Чао!

458

Драган

преди 11 години

До 666! СУПЕР... Ще дадеш ли предложение за нов премиер или само си чешеш езика ?:)))(пръстите)За простотията по пътищата е виновна ниската обща кuлтура и възпитание, не ГЕРБ !БКП забрани православната вяра !!!!

457

Драган

преди 11 години

А това помните ли го ?Само за симетрия: преди 4 години тогавашната опозиция воглаве с тогавашния лидер на ГЕРБ, нине вицепремиер Цветан Цветанов, връчи на тогавашния министър-председател Сергей Станишев 1 милион и 53 000 подписа за уволнение на правителството на Тройната коалиция. Станишев прие подписката с останалото в историята: Здравейте, циркаджии и още във фоайето на Министерския съвет рече, че огромна част от подписите са фалшиви.

456

Драган

преди 11 години

До 666! СУПЕР... Защото не виждам по-добро за момента !Защото а предишните им спряха евро парите ! Защото Софиански за 15 г направи 1 км Метро , а сега хората пътуват. Защото видях ъволнени министри , и повдигнато обвинение срещу Алексей Петров , братя Галеви и т.н.

455

Драган

преди 11 години

Не съм членува в пария и не членувам ! Бил съм комсомолец по принуда !Не харесвам депутатите и хората в България .Вторите за това ,че си траят ! Търпението не е в полза на обикновените хора. Който и да изберем тябва да се конторолира ,какво прави с нашите пари !

454

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам защо комунистите са толкова депресирани от това, че водача им е гей.Нормално е, случва се, но не е повод за изливане на злъч върху другите. За по-весело може да си смените червеното знаме с дъгата!

453

Гочо

преди 11 години

Парадоксално,но Сергей ще спаси Демокрацията от Бойковите напъни за диктатура.Не вярваш ли?

452

Драган

преди 11 години

До 666! СУПЕР... Ако имеше и малко надежда ,щях да ти отговоря , но няма смисъл !За какво ми са 20 ника ,като и с един мога да си кажа мнението .

451

ДО ДРАГАН

преди 11 години

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП 9.Лиляна Павлова - внучка на замес

450

Драган

преди 11 години

Ами като страдат толкова да си върнат СТАНИШЕВ ,ДОГАН И ПРЪМОВА и после да не ревът !!!!!

449

Драган

преди 11 години

Списък на видни интелектуалци :1. Румен Петков2.Румен Овчаров3. Сергей Станишев4.Милен Велчев5 Георги Първанов6.Лютви Местан ..........и много други!

448

ДО ДРАГАН

преди 11 години

ДРАГИ МИ ДРАГАНЕ, АКО НЕ ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ, ЩЕ ПРОЯВА РАЗБИРАНЕ КЪМ ТВОЯТА НЕОСВЕДОМЕНОСТ. АКО ЖИВЕЕШ В СОФИЯ , ЩЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ВСИЧКИ, КОИТО ОТ ЕДНОТО ЖЕЛАНИЕ ДА МАХНАТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ, СЕГА СЕ САМОПСУВАТ. ОСТАНАХА САМО ТЕЗИ, КОИТО СЕ НАМЪРДАХА ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ В АГЕНЦИИ И МИТНИЦИ.

447

Драган

преди 11 години

Бил Мутра ( Бойко) , ами академик от БАН ли ще се справи с Алексей и БСП , А ?

446

Драган

преди 11 години

Къв край бе ? Края на Бойко идва в сънищата на тези от *** 20 , та чак се подмокрят от тези *** :)))Но надявам се ,това да не се случи !

445

Анонимен

преди 11 години

ДА СИ ПРИПОМНИМ- НАЙ- МНОГО ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА ИМАШЕ ПО ВРЕМЕТО, КОГАТО ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР БЕШЕ МАРКУЧА. ОЩЕ МАЛКО ФАКТИ- БИЗНЕСЪТ НА МАРГИНИТЕ СЕ ПОЕМА ОТ ПАШАТА, А ПАШАТА Е СЪДРУЖНИК НА БОЙКО И ЦВЕТЕЛИНКА - ИЗВОДЪТ Е ЯСЕН- *** АТАКУВА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГРУПИРОВКИ И ПОНЕЖЕ КРАЯТ НА БОЙКО СЕ ВИЖДА, СТАВАТ АДСКИ СТРЪВНИ .

444

Анонимен

преди 11 години

станишко с къса ...п..амет

443

До Demokrat

преди 11 години

Абсолютно си прав !

442

Анонимен

преди 11 години

Тоя защо не е в Париж да защитава правата на хомосексуалните?