105

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 11 години

СДС с това световно неизвестно ръководство са вече една куха лейка-дано редовите ,истинските, седесари да го изритат навреме и да станат неделима част от Синята коалиция.

104

Лимон

преди 11 години

Референдум за ЕС, НАТО, Шенген и тн не може да се направи. Защо? Защото е противо-конституционален. Както, всъшност, беше и този за АЕЦ Белене. Референдум може да се прави само по въпроси, които са от компетенцията на НС, а не на министерски съвет. Въпросът за тютюнопушенето е може да се разгледа на референдум. Друг е въпросът дали има смисъл от такова действие.ПС: При действащият закон, всеки резултат от референдум е задължителен, стига да се стигне активността от последните избори.

103

Dido

преди 11 години

Айде още едни 30 милиона на вятъра, пак ще излязат 20%, 80% ще гласуват да се пуши навсякъде и опозицията ще скочи и ще каже - Борисов да си посипе главата с пепел и направо да подаде оставка!, Поредния удър срещу Борисов ... питали народа за АЕЦ, малка част от народа им отговорила за АЕЦ, те чули че народа им говори за Борисов и ГЕРБ. Подобна подмяна на народния глас не се е случвала и по времето на БКП и в Либия по времето на Кадафи!!!!

102

Въпрос

преди 11 години

Защо ни занимавате с глупости и търсита повод да харчите народни пари?! Това дали да пушим ли е най-важното, което трябва да решим? Излезте от НС, след като не можете едно свястно решение да вземете! Защо не поискате референдум за НАТО, за участито на българи в небългарски войни, за ЕС, за Шенген?

101

Анонимен

преди 11 години

Ако всичко ще решаваме с Референдуми, то да затворят Народното събрание. Та нали затова си ги избираме, за да вземат решения и носят отговорност... Стига сме харчили пари - един път тия 20 милиона могат да идат за пенсионери, друг път - за майки, трети път - за болни хора, а бе има много дупки за пълнене, не само по пътищата...

100

Анонимен

преди 11 години

Референдум за промяна на конституцията НЕ трябва да се случва: защото: 1. конституцията ще бъде променена само в МИНУС на българите като например: В държават има два официални езика - български и турски. В РБългариа официалните религии са ислам и християнство. В РБ има две националани телевизии: българска и турска. И други такива дивотии, като в герба да има и джамия, символизираща мирното съжителство на двете религии. Затова, мислете. Не искайте на този етап промяна на конституцията....

99

Анонимен

преди 11 години

неуспешен опит за излизане на сценатаот където бяха изметени от българския народ

98

Анонимен

преди 11 години

Ако депутатите станат 100 в парламента, то и аз ще мога да ги купя един по един. Стават по-лесни за манипулация от бизнес средите, които постоянно искат да се правят закони в тяхна полза. Затова, вместо 250, те трябва да станат 350, като им се намалят заплатите от 5000 на 3000 примерно. 3000 не са малко пари все пак. И да им се дава тест за честност, както дават отскоро на митничарите.

97

wow

преди 11 години

А не е ли време на-накрая някои да обясни на този *** с вид на колбасар, че трябва немедленно да се скрие и да никога повече да не си появява овчата муцуна???? Като споменаваш често името на Костов, не значи ще се доближиш и на една хилядна от нивото му, ***.

96

Анонимен

преди 11 години

До референдум за :Идеята за 100 депутати е много стара. И не е на РЗС.В днешно време май и 100 са ни много. Плащаме им тлъсти заплати, субсидии, коли, почивки, жилища, екскурзии, кръчми, к..ви и т.н. И пак им е малко и искат още.

95

maketo

преди 11 години

я искам референдум дали да се пие дома или само под асмата

94

глас

преди 11 години

Този да се скрие че като го видя ми се ..........

93

ЕМИЧ

преди 11 години

Браво! За референдума! Малко е след дъжд качулка, но е похвално!

92

kapo

преди 11 години

От ГЕРБ да се гръмнат!

91

Венелин

преди 11 години

Да се промени закона!Референдуми трябва да се правят само едновременно с парламентарните или други избори. Така хем ще има достатъчно гласували, хем няма да се харчат излишни пари.Сегашното е пародия.

90

киро

преди 11 години

е хайде вече който иска референдум да сложи 20 млн на масата

89

син фен

преди 11 години

Кабагайдов , Кабагайдов, мутра брадясала ти погреба СДС

88

бай Петко

преди 11 години

Емо, не се занимавай с цигарите, за да стоиш по екраните на телевизиите, ами направи подписка за ограничаване на броя на депутатите в бъдещото НС. Толкова много хрантутници не са необходими на постоянно обедняващия български НАРОД. По-полезен ще си за загиващата ти партия, па и в личен план. Помисли !!!

87

Анонимен

преди 11 години

Съгласен, но само ако си поемат разходите !

86

Анонимен

преди 11 години

сдс остана в миналотосега тия са пародия на партия