49

БКС-работник

преди 11 години

Този"***" отдавна трябваше да бъде изхвърлен !Лъжец,крадец,мазен *** сраснал се с енергийната мафия и лобиращ за нея.Малко късно ,но все пак правилно.

48

Топлинен

преди 11 години

Отдавна трябваше да го изхвърлят този.И не само него ,ами ДКЕВР въобще не трябва да съществува.Изедници,подкрепящи монопола и тъпчещи си джобовете.

47

Енергон

преди 11 години

Достойно поведение на един доказан професионалист.

46

Анонимен

преди 11 години

ПО ДОБРЕ ДЕКЕВР ВЪОБЩЕ ДА ГО НЯМА - ЗАЕДНО С ТАКА НАРЕЧЕНИ ТОПЛИННИ СЧЕТОВОДИТЕЛИ

45

darcas

преди 11 години

Няма как да накажем крадците в България, защото от Татово време 99% от населението се е нучило да краде, скатава, укрива, лъже, прави далавери. Останалия процент изгни по лагерите Белене, Ловеч и други. Който и да дойде на власт в България, манталитета ни няма да се промени. Хванете произволни 300 човека от улицата, направете ги депутати, съдии, министри и премиер, след 6 месеца ще са се ояли като *** с по 5-6 апартамента, коли и имоти. Не става с еволюция, трябва революция

44

Анонимен

преди 11 години

на тоя брадат козел наглостта му няма граници

43

ухапан

преди 11 години

Семерджиев ще ходи в ЧЕЗ. Не желае да коригира нечестните "Общи условия" на ЧЕЗ. Съгласно тях всеки българин е крадец. Служители на ЧЕЗ минават късат ти пломбите и поставят нов елктронен манипулиран електромер и ти пращат фактура за 400лв., защото си се обогатил и това благодарение на този изедник Смерджиев.

42

Анонимен

преди 11 години

Не си ми интересен, Семерджиев, по ме вълнува въпроса какъв и кой ще е този след теб ...

41

yann

преди 11 години

Г-н Семерджиев,Къде ще работите сега? Или няма да работите, защото спестихте достатъчно парички за годинките в които лочихте кръвчицата на хората?Такива като Вас ме вдъхновяват за връщане на Крумовите закони...

40

Боян Андонов

преди 11 години

Няма по-омразен индивид от този мазен лицемер! но няма справедливост, защото такива като този "авгел" са за съдене, и защото стореното от него е "геноцид" срещу българите

39

зико

преди 11 години

Сега ще избира в кое ЕРП да отиде на работа

38

Lili

преди 11 години

Пожелавам на г-н Семерджиев , да взима 400 лв.заплата , да е изразходвал ток за 90 лв, а да плаща 320 лв. Желая му го от все сърце , искренно !!!

37

Кратун

преди 11 години

Тези думи на Семерджиев означават само едно - комисията на практика не функционира като такава. Тя е само за имитация на регулатор. Назначените в нея нямат думата по какъвто и да било въпрос. Всяко тяхно решение се спуска от управляващите.

36

Анонимен

преди 11 години

Не трябва ли министър Добрев да подаде оставка, защото в крайна сметка той е човекът, който ще сложи подпис под наредбите?

35

666

преди 11 години

Кога ще махнат тая мутра Митко Каратиста от ЧЕЗ???

34

пенсия

преди 11 години

До Анонимен 36 Ало ***, кои са БСП , герберасите и Куневица? Ами всички са мутантите и утайките на БКП и БСП. Всички во главе с Котоф са от котилото на БКП.

33

пенсия

преди 11 години

Не само и без теб но и без ДКЕВР може. И козметика да прави все тая. Ефекта е аква нуда Бочко.Това да нее ООД ?Кво стана с тенесиста , че нещо неразбрах.Нали преборихте организираната престъпност. Нали спряхте издаването на разр. за оръжие? Това да е срряло бандитите?При тях даже калашници и картечен пистолет. ПП забравих ще се защитаваме с газени пищовчета и саби .

32

до 36

преди 11 години

Истинската бройка на избирателите я видяхме на референдума.

31

до 33

преди 11 години

Май още вярваш в дядо Коледа или както редовите руснаци едно време си въобразяваш, че татко Сталин ако знаеше какво става, щеше да въведе ред!

30

Анонимен

преди 11 години

И да се махне, и да не се махне, и тази пролет традиционно за последните 23 години ни чака увеличение на газ, ток и вода. Въпросът е само с колко процента. Първо ще обявят 20%, после след поредната "битка" за "защита на интересите на гражданите" ще бъде между 10 и 15%. Куклите може и да се сменят, но кукловодът си остава същия.