77

ISINA

преди 11 години

AA IDE SEGA NQKOI KOMYNIST DA NAPI6E ,KOLKO TAKIVA NEKADARNI I KORYMPIRANI MINISTRI E SMENIL STANI6EV .A PO NEGOVO VREME DAL GOSPOD DOSTATA4NO.TOLKOVA MNOGO E ZABATA4ENA DARJAVATA OT DALGOGODI6NITE YPRAVLENIQ NA KOMYNISTITE ,4E SEGA NQMA KAK ZA 4 GOD DA SE OPRAVIM,OSOBENNO KATO IMA I TAKAVA FINANSOVA KRIZA.A DA NE GOVORIM ,4E MRASOTIQTA KOQTO PRODALJAVAT DA PRAVQT KOMYNISTITE E MNOGO O4EVIDNA .6E VIDITE ,4E BELENE NQMA DA SE POSTROI ,NO STANI6EV KVO MY PYKA ,4E SE IZHAR4IHA TOLKOVA PARIZA REFERE

76

съвет

преди 11 години

До ДимитърДа стои там, колкото и да не е хубаво. Тук само ще си похаби нервите с простаци и простакеси.

75

Тези искаха оставки?

преди 11 години

На снимката:Христо Лафчиев - "млад учен" на 50+ години, спечелил в същия конкурс проект с ... фирма, а не от БАН, където уж работиЕмил Хорозов - чл. ***., 1 година и половина директор на Фонда, избягал след скандал с чуждестранни рецензенти. Неуспял да реализира конкурсна сесия.

74

Димитър

преди 11 години

Поздравления за доблестта на учените. Те показаха на хората, че освен отдадени на науката следят и други процеси. Дъщеря ми тази година защитава доктурантура в чужбина. За 4 г. Страната, в която се обучава е инвестирала близо 1 млн. лв. Какво да я посъветвам, след завършването й? Не казвам, че там няма проблеми, но системите са изградени така, че не се налага да се стига до Бойко Борисов. Г-н Премиер, накарайте ръководителите на системи да работят, а не скачайте от пожар на пожар. Няма време.

73

Анонимен

преди 11 години

Жалкото е ,че нямаме алтернатива на изборите.Вече ми дойде до гуша от различните цветове на БКП.Още по жалкото е ,че всички си траем и им играем по свирката.

72

Анонимен

преди 11 години

" Фирма за кашкавал и бръснарница с пари за наука"ГГЕРБ ! ГЕРБ ! ГЕРБ! ....Yes...!!!!!

71

до 76 Анонимен

преди 11 години

Скандала с Фонд Научни изследвания не е от днес а от половин година и нещо.Анексите за Люлин са подписвани от ББ.Та Бйко само на пътния възел на Даскалово четири пъти ряза лента.А за качествено строителство да не спорим,хем си правим околовръстно/южна дъга/ хем си караме и канута по него.

70

до F.U.C.K.

преди 11 години

И какво стана - Дянков НЕ се оказа прав за БАН.Раздават суми не по шуробаджанашка линия а по гербаджииска.Иначе защо ще си ходи Игнатов.Нали преди 10 дни ГЕРБЕРИТЕ в просветната комисия на парламента прие че няма нарушения.

69

SyS

преди 11 години

Четете Алеко Константинов.

68

Анонимен

преди 11 години

Герб - няма нови фабрики - има нови данъци - вика му се събираемосткакто на лихварството - банкерство- ръста на приходите от данъци а не от производствомафиотски десятък и така някои стават богати с помоща на държаватаза сметка на милиони *** дето ги избрахаамериканския план за превръщане на бългория в бръснарница или мандрасе изпълнява най-успешно от днешните управляващи които са служители на аммериканската администрация а не на народа български

67

до 76

преди 11 години

ето какво сътвориха мафиотите от герб-магистрала Люлин платени повече 80 милиона лева-най скъпият ремонт в света 100 метра за 1 милион лева-за 2012 година раздадени 17 милиона лева на 3 министерства -приватизираха здравните ни осигуровки в размера на 2 милиарда лева назначиха в държавната администрация 3600 човека без конкурс все калинки -раздадоха за научни изследвания милиони лева на свои хора -убийствата са ежедневие-безработицата се е увеличила многократно -мизерията е ежедневие

66

до 74

преди 11 години

Коментари написани на латиница не четем.

65

Анонимен

преди 11 години

До ДойнДа не споменаваме :1. Вързаха заводите за алкохол с водомери и НАП. Платените акцизи от заводите се удвоиха !2. Вързаха бензиностанциите с водомери и НАП. Изведнъж се появиха 700 нови бензионстанции и отчетеният оборот скочи с 30%3. Вързаха търговците с НАП в реално време. За три месеца отчетоха 4.3 млрд лева повече оборот. 4. Строи се здраво, евтино и качествено. За справка - АМ Люлин на БСП струваше 200 млн евра !

64

Анонимен

преди 11 години

До ДойнКолкото за уволнението на ББ, народа ще си каже думата на следващите избори. Според мен, ГЕРБ заслужават още един мандат. Справиха се великолепно по време на световна икономическа криза. България стои много добре. 4.3 млрд са чистите усвоени средства от европейските фондове (след като извадим вноските на България към ЕС). Свежи милиарди по време на криза е изключително постижение. Както изглежда, тази година ще сса още повече усвоените пари.

63

Анонимен

преди 11 години

До ДойнСкандала с Р.Овч. започна през 2006 покрай Вальо Топлото. едва в началото на май 2007, Човека си подаде оставката. Чак Юни 2007, гусин Станишев я приема.

62

Дойн

преди 11 години

До АнонименУволнени герои няма, бате ти Бойко отдавна не е герой, остава наесен и да го уволнят.За какво точно си протестирал против Овчаров? Кой и за какво му е искал оставката?Ако не си спомняш : "От август 2005 г. е министър на икономиката и енергетиката в правителството на Сергей Станишев. Заради скандалните обвинения в корупция, на 5 май 2007 г. Румен Овчаров подава оставка и излиза в отпуск. Премиерът Сергей Станишев приема оставката на 2 юни същата година."А за другото - ненаситник!

61

F.U.C.K.

преди 11 години

До Анонимен (67): Проблема е, че го "разработват" в мандрата. Биха могли и във винпрома. :)И какво стана - Дянков се оказа прав за БАН - не вършат нищо и само си раздават големи суми по шуробаджанашка линия.

60

Анонимен

преди 11 години

До ДойнМалка ти е оная работа. Р.Овч. го уволниха след месеци протести ! При това го уволниха едва ли не като герой.

59

Дойн

преди 11 години

До 65Може би си малък и не знаеш, че и Р.Овч. беше сменен насред мандата, и като го даваха на прокурор какво стана? Игнатов не беше махнат заради далаверите, а защото около тях се размириса, та чак в Брюксел го усетиха!

58

Анонимен

преди 11 години

фирма, регистрирана в последния ден за кандидатстване, печели финансиране на стойност 480 000 лева за разработка на наносателит. Фирма,+++Не мога да разбера, кое му е лошото на това ? Наносателитите са последния писък на НАСА. Къде точно е проблема ? Върхови технологии финансирани от данъците ни!