41

ДКЕВР

преди 11 години

На конкурсите в МИЕТ се задава въпрос:"На кого е подчинена ДКЕВР, съгласно Закона за енергетиката?" Отговорите са : 1.На Народното събрание , 2.На Министерския съвет , 3.ДКЕВР е независим орган. Познайте кой е верният отговор? Това е 3. Когато чета кого ББ може би ще назначи за шеф, се питам тогава : От кого е независим ДКЕВР? Отговорът на Радио Ереван може би ще бъде: От себе си , защото от него нищо не зависи! Питам се още: Има ли професионалисти в България , или има само "Калинки"?

40

Дойн

преди 11 години

Когото и да изберат ще му е пределно ясно, че ще е само до есента, изборите идват, а с тях и новите муцуни!

39

Анонимен

преди 11 години

Разгеле, най-накрая нещо хубаво от герб.Тоз дупедавец още преди години трябваше да го махнат.Гледа само интересите на корпорациите.По-добре късно отколкото никога... въпреки че бая поразии направи и доста щети ни донесе

38

Анонимен

преди 11 години

дано да е по приятен от тая мутра

37

до 42

преди 11 години

Получавам фактура за изразходвани 0 киловати астоиноста на дължимата сума е 48 лв.-----------------А посмали малко!?!

36

Gabara

преди 11 години

Тия пък червен или зелен кондевци откъде изпълзяха. Я обратно в дупката!

35

коко

преди 11 години

браво бат боико, този господин Семерджиев толкова му бяха препълнили гушата ,че на всяко изказване вместо да ни защити нас гражданите,всичките изказвания му бяха в защита на тези чужди компании които ще ни вземат и последния лев от джоба, дори са готови и кръвта ни да изсмучат.Получавам фактура за изразходвани 0 киловати астоиноста на дължимата сума е 48 лв.,дневни обирджии, вън от България

34

Дръндер

преди 11 години

Като гледам алтернативите особено Червенокондев направо не ми се мисли, сега избираме между големото зло, малкото зло и средното зло.

33

Анонимен

преди 11 години

е как кой бе,този дето даде най голям рушвет

32

до32

преди 11 години

Гербаджийски *** има алтернатива това е народа който седи и мълчи ноще дойде време тези на които им лижеш *** да са в затвора.пред парламента българи да изгоним изедниците.

31

Яне

преди 11 години

КАЛИНКАААА.

30

facebook

преди 11 години

Писна ни да ни крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон Антимонополни искания към Министерски Съвет на Република България1. Понижение на цените на тока (със 68-71 %) 2. Понижение на цените на водата с 56% 3. Закриване на ДКЕВР - Комисията в сегашния си вид, е паразитна и вредна организация - която струва милиони годишно, като при това нанася вреди, както на българската икономика, така върху джоба и благосъстоянието на всеки редови българин.4. Подвеждане под съдебна отговорност, на сегашни и предишни членове на ДКЕВР:За - Нанасяне на вреди в особено големи размери, на

29

darcas

преди 11 години

До 32 - ей *** нещастен платен, питай пенсионерите, майките, безработните и съкратените, хилядите фалирали малки фирми и постоянно емигриращите българи как сме минали през кризата. *** нещастен!!!

28

versaux

преди 11 години

Правилно господа, правилно. Няма нужда от енергиен експерт. Тази практика показва добри резултати. В АУЕР ( бившата агенция по ЕЕ) за шеф на контролната дирекция назначиха една тьотка от столична община. Познайте какъв опит има.... била е в контролата за детски заведения... дерзайте..... да си еб***т@ ммта..... и т.н.

27

Анонимен

преди 11 години

Сакън Диян Червенкондев, та този човек като го гледам как срича имам чувството, че е неграмотен. Стига сте лансирали хора, на които им работи късмета, но не и мозъка.

26

Анонимен

преди 11 години

До АнонименКойто няма топки може ли да се кандидатира? Аз за 30 хиляди на месец съм съгласна.

25

Анонимен

преди 11 години

Проблема е много простичък, "независимият регулатор" е всъщност много зависим от "Бащицата", а Семерджиев от много "наколенки" и малко лакомия стигна до тук. Никой външен експерт, също не би се цанил за тоя пост, защото трябва да е "без топки", за да го назначат и трябва да е с много големи "топки", за да прави това, което закона изисква от него. Има вътрешно противоречие, нали! Семерджиев беше точно това, което средата си избра и точно това, което не устройва гражданите, които определят средата

24

до 21

преди 11 години

Аз и за по 20 - 30 000 лева месечно не бих се цанил за този пост, особено в този мандат ...

23

Анонимен

преди 11 години

tochno taka samo chistka ,no trydno se namirat chitavi xora dano ne slojat niakoi po mradnal ot tiax kato gledam v bg sa ostanali samo bynaci.

22

Анонимен

преди 11 години

хич не е луд човека баш си е на мястолуди сме ние дето ги търпим тия мекерета