98

аз

преди 11 години

Ангел Семерджиев и той стана милионер на гърба на народа.Съд и затвор за престъпниците от високите етажи на властта.

97

Анонимен

преди 11 години

Без да съм привърженик на насилието тоя да отива на бесилото,както е в Китай.В това явно е спасението на демокрацията.

96

баста

преди 11 години

Дебел,мазен,небръснат лобист,вечно съгласен с вдигане на цените.Монополите предлагат 20%,то казва 10% и се хили,че ги е надхитрил.Я, сега да го разследват какво работи сина му и няма ли очеваден конфликт на интереси.Омръзна ни дебелогъзи крадци да ни свалят по десет кожи от гърба

95

Анонимен

преди 11 години

Вени Марковски: Тайната на управляващите е, че не са тикви, а кухи кратуни

94

Анонимен

преди 11 години

Антимонополни искания към Министерски Съвет на Република България3. Закриване на ДКЕВР - Комисията в сегашния си вид, е паразитна и вредна организация - която струва милиони годишно, като при това нанася вреди, както на българската икономика, така върху джоба и благосъстоянието на всеки редови българин.4. Подвеждане под съдебна отговорност, на сегашни и предишни членове на ДКЕВР:За - Нанасяне на вреди в особено големи размери, на цели отрасли в индустрията, по действащите и в момента закони в страната - "Обект на посегателство и правилното функциониране на икономиката /важни стопански от

93

ЛЮБОПИТЕН

преди 11 години

До АнонименА НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КЪДЕ ЖИВЕЕ ТОЗИ МАШМУРОК ЗА ДА МУ ИЗПРАТЯ ДВА КАШОНА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ ТА ДА МЕ ПОМНИ С ДОБРО ?!?

92

Българан

преди 11 години

Ама нали тройната коалиция беше виновна за глобите от ЕС?

91

edna balgarka

преди 11 години

След като си затварят очите за прикачване на разни обекти към електромерите на абонатите в София , а навярно и в цялата страна и прикриват този род престъпления - време е ....След като спират избирателно тока на абонатите- тоест на някои не го спират и при 7 поредни неплатени фактури - време е ....След като изнудват абонатите да заплащат сметки без консумация , а при прикачени от другаде обекти - време е . Един по един и един след друг . Иначе лошо се пише...

90

Анонимен

преди 11 години

Това са задкулисни игри в полза на разни интереси. Народът да не си прави илюзията,че тези ходове целят да възнаградят чувството му за справедливост.

89

Анонимен

преди 11 години

До ТОМ- далеч от истината си ,ритника му е малък на Бойко за този трябва още.

88

Анонимен

преди 11 години

Сега ще усети народната любов

87

шефът

преди 11 години

дамата от комисията трябва да заеме този пост на този шарлатанин, защо тя е икономически грамотна. той води на среща за икономически неволи инженер който е бивш служител на ЧЕЗ

86

Анонимен

преди 11 години

Много късно! !Четири години този противняк беше адвокат на чужди и съмнителни интереси. С негова помощ одраха 10 кожата на народа с непосилни сметки.Този тип трябва да е в пандиза,а спретнатата му къщурка в Несебър и лексуса хибрид,които си купи наскоро, да бъдат конфискувани.

85

Аз

преди 11 години

за тия които мислят, че ББ гърми бушони, пак прочетете статията, ама бавно и внимателно.

84

Тиквичко

преди 11 години

Тиква ти си,брат

83

Аз

преди 11 години

До nexusssей неориентиран тип такъв, половин година министерството е пращало писма и е подканвало за по-сериозен прогрес по въпроса, и човека САМ си е подал оставката. Какви бушони какви 5 лева, да *** необективните ви червени гадини! Все на черното бяло викате ей!

82

az

преди 11 години

bez tva toq za nikav x...i ne stava

81

С НАМИ БОГ

преди 11 години

До Столичанка къпанаДВА ОТ ТЕЦОВЕТЕ НА СОФИЯ НАИСТИНА СА ТЕЦОВЕ И ПРОИЗВЕЖДАТ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ !ТАЗИ4 ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ СЕ ПРОДАВА, НО ПЕЧАЛБАТА ОТ НЕЯ НЕ СЕ СТОРНИРА ОТ ЦЕНАТА НА ГАЗТА УПОТРЕБЕНА В ТЕЦА ?!?ТОЕСТ ЕДНА И СЪЩА ГАЗ НИ СЕ ПРОДАВА ДВА ПЪТИ !ВЕДНЪЖ КАТО ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯВЕДНЪЖ КАТО ОТОПЛЕНИЕС ЕДНА ДУМА "ДЪРЖАВАТА" НИ КРАДЕ ОФИЦИАЛНО И БЕЗНАКАЗАНО ?!?ВСИЧКИ ПАРТИИ ОТ ОЛИГАРХИЯТА КОИТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ГУШКАТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ И ЗАТОВА СИ МЪЛЧАТ ?!?"ДЕМОКРАЦИЯ" ПО БАЙ ГАНЬОВСКИ !!!

80

яла ма ритни!

преди 11 години

Бойко убедително върви към вторият си мандат.Не съм симпатизант на ГЕРБ и Бойко,но с действията си той печели само симпатийте на народа,за сметка на Станишев&Ko.

79

Анонимен

преди 11 години

Да си взема шушуловата *** дето продължи да я държи като гл.експерт по евроинтеграция и да си заминава. Никой няма да реве.