38

Анонимен

преди 11 години

Не случайно там имат борец за правата на зоофилите.

37

Анонимен

преди 11 години

Е като алфа мъжки сигурно пръв оправя и вълчиците и после дава на другите :D

36

Темерут

преди 11 години

А, бе то добре, че вълците са питомни... Иначе този щеше да види кон боб яде ли, и вълк трева пасе ли...

35

Го

преди 11 години

Симпатичен човек!

34

Анонимен

преди 11 години

Днес се е напълнило с психиатри тука. Човека помога за запазването на изчезващи видове, вие напоследък какво направихте?

33

Анонимен

преди 11 години

До 22. А колко е нормално да си сложиш аватар на най-големия сериен убиец?

32

Анонимен

преди 11 години

Освен целувките с тези вълци не виждам друго кой знае колко странно. И на най-смешния пекинез далечните прародители са били същи такива вълци.

31

Анонимен

преди 11 години

Вие /които одобрявате това/ сигурно се шегувате?! Това са 29 вълка бе, хора. Я се вземете в ръце малко... е*ах ви у животните. Тоя трябва със сила да му вземат животните и да ги пуснат, където им е мястото. Не били яли себеподобните си, супер било и не знам си какво. Искам тия дето пишат така да ги видя какво ще кажат, след като този беличкият примерно ги захапе за врата. На мен ми се е случвало вълк да пробяга на 2-3 метра от мен, докато гони заек... *** се. Аман от откачалки...

30

Пян Гъ

преди 11 години

Който щрака минуси, е с жълта книжка, т.е. гласувал е с "да" на референдума. Да изчезват от човешкото общество и да идат при сем. Флинтстоун в пещерите. Боже, боже, какво направи с нацията тази чалга!

29

ИСТИНАТА

преди 11 години

Хората ( псетата ) от този вид си въобразяват, че гледат деца, и наричат малките космати топки бебета! По този начин те изживяват неизживяното в техният жалък живот! Най-върховният момент в живота на един кучкар е когато *** се окучи! Има документирани случаи, че по време на *** на малки *** много кучкари са получили инфаркт от радост!

28

Мартин

преди 11 години

до 36 4ети темата бе *** ! Малко трябва да схванеш !

27

Питане

преди 11 години

Мартинчо да не би пиш*ата да ти е малка та си избиваш комплексите по този начин? Или си някоя глупава кифла дето се прави на важна? а?

26

до Мартин

преди 11 години

Млъкни бе ! Много разбираш психиката на вълците :) паляко

25

Мартин

преди 11 години

До Пян Гъ ти си болен GAMER играй си ЦС и дота там и мълчи мамино детенце .....***

24

Мартин

преди 11 години

Нали ако не им дава от устата месо за да знаят кой командва , него ще изядат бе "граждани" !

23

Пян Гъ

преди 11 години

Абе, стига с тия минуси. Очевидно тук сред нас има зоофили. Който пише минуси, да си даде телефона: ще го напръскам със специален спрей с хормони на разгонена *** и ще го пусна на бесния ротвайлер на един приятел. Не бях виждал пес, дето все му се е**- ще свърши чудесна работа с дупетата на превъртелите съфорумци!

22

Джак Лондон

преди 11 години

Цяла България отглежда 249 вълка плюс котилата им и всички до един ядат от устата на българина!

21

Анонимен

преди 11 години

Големи гнусари се извадихте бе, ама ходите по ресторанти и кръчми нали, ако знаете вътре какво става с храната ви ще си промените мнението. С очите си съм виждал вечер мишките да се прескачат по масите и то в едно "елитно" заведение.

20

ФАКТ

преди 11 години

Кучкарите не могат да общуват с нормалните хора, тъй като единствената система за комуникация, която владеят е лаенето! Те се разбират само с техните себеподобни! Именно това им създава много затруднения в изпълняването на ежедневните задължения!

19

Ахил

преди 11 години

Нищо ново .:)))Те ,немците имат нестандартно мислене .........................няма да се учудя ,ако утре някъде пише ,че германец вместо за за жена ,се е оженил за жираф:))))))))))))))))))))