24

Анонимен

преди 11 години

neshto normalkno v nenormalnatya darjava glad bre glad kvo se pravi .ednite da jiveia drygite da mrat li....

23

Анонимен

преди 11 години

До до 23През 2006г бюджетът на лондонската полиция е 9 милиарда британски лири !И никой не се занимава с откраднати чистачки,акумолатори,ударени два шамара и др.подобни дреболии ! А подобни собственици на оказионни магазини се застраховат задължително и почти никога не стигат до полициата !

22

до 23

преди 11 години

До АнонименАми отиди в щатите да живееш, там е много спокойно, през дена по 20-30 застреляни къде ли не ...И стига с този бюджет, на военните 1 .6 милиарда ..е, и ?С бюджета на МВР ще ти изгасят и пожара в къщи и ще те намерят в преспите в снега, МВР не е само полиция, там са и пожарна, гражданска защита, граничари ....само за сравнение Лондонската полиция е на брой колкото тук - 30 000, но бюджета й е 7 милиарда ....Но Лондон продължава да е града с най-висока престъпност в Европа !

21

Анонимен

преди 11 години

Тва 1,2 милиарда бюджет за полицията,а през ден обрана банка, инкасо кола, златар или заложна къща!:)))Страшна сила е нашата полиция,ама само когато влиза по къщите на невините и бие протестиращи деца, инак кога *** шари по селата или стават обири, или се сбият агитки хич я няма...........:((

20

Без име

преди 11 години

До Пешо:Много съм съгласен с теб! Особено за големи суми и то само срещу лична карта и нищо повече! Ако човек е лоялен клиент и си плаща на време лихвите и сам за себе си знае, че това което залага е с известен поризход - няма причина за паника и проблеми. Шанса да му откраднат златото при обир на заложна къща е толкова голям , колкото да му откраднат парите в банка при банков обир. Всичко е равностойно!

19

Без име

преди 11 години

За съжаление след като прочетох доста коментари виждам хем истина, хем и малко .. не точно истина. Заложните къщи в днешно време са много полезно средство хем за бизнес, хем за преживяване на трудни времена и за това има доста доказателства и доволни хора. Колкото до служителя - той просто си изпълнява служебните задължения и си взима своята заплата. Всеки от вас може да е на негово място, защото всеки гледа да оцелява именно в този глад! Не всеки се усещал пистолет срещу себе си!

18

Анонимен

преди 11 години

До НиколаГлупако, какво е виновна полицията за този случай, би ли обяснил ?

17

Данчо

преди 11 години

Заложните къщи са пълни,хората продават всичко каквото могат на безценица,за да оцелеят вече на всеки ъгъл има заложни къщи,значи са на печалба,мизерията е огромна и расте и хората стават все по бедни за сметка на други......

16

лихварин кръвопиец

преди 11 години

До 11 и 13 вие сте прости хорица ,гледайте си жалкия животец и мизерната службица ,не разсъждавайте на глас ,че сте смешни

15

АНОНИМЕН

преди 11 години

ПОЛОВИНАТА СТОКИ СА КРАДЕНИ. КОЙТО ДАЛ ПОСЛЕ ВЗЕЛ.

14

Анонимен

преди 11 години

23 г.,все такива новини !СЛАБА ДЪРЖАВНОСТ в Бе-геТОТО!И двамата ли са полицаи ,или само единият?

13

Николов

преди 11 години

Така е сестро и ще се повтаря.

12

риторичен въпрос

преди 11 години

Защо трябва да има заложни къщи ? Защо работят денонощно ? Кой се ползва от услугите им ?

11

Повторение

преди 11 години

*** от заложните къщи не ги жалим ич!

10

Анонимен

преди 11 години

Вчера му написах на цецо да не говори за референдума, а да си гледа обирите и ето тази сутрин Нашата Полиция ни пази

9

Apocalypse

преди 11 години

Престъпност, мизерия, убийства, глад с това правителство. Гласувайте пак за Борисов и кохортата му!

8

Анонимен

преди 11 години

A TEZI MOMCI ZNAIAT LI ZA EDNA ZALOJNA KA6TA KADETO IMA 240 + 4000 LEVA

7

Никола

преди 11 години

Полицията е безпомощна да се справи с битовата престъпност,въпреки огромните суми който получават като бюджет,всичко е въздух под налягане,и перчене но когато трябва да се справят с някакъв проблем за нищо не стават отново трябва сами да се пазим,но тогава защо ние толкова скъпа и не ефективна полиция!?

6

sssssssssss

преди 11 години

Давай Октай ти си,народът вече има кураж благодарение на тeб и излезе на ултците на открито и кражби почнаха да правят и вожд те искараха и Левски стана. Да живее разбойничеството на България.

5

Тони

преди 11 години

Щом едни крадци , крадат от други крадци положението е много тежко,мизерията настъпва много бързо и всеки ден става по зле..........