339

stefaropil

преди 11 години

Бойко не е цвете, ако да е гербер, но и на лукавите бесепари вече никой не им вярва!Това допитване беше измислено и натрапено, за да си измият ръцете и да прехвърлят отговорността на обикновените хора енергийните мафиоти като Р. Овч., Първанов и сие, които вече са си прибрали тлъстите комисиони и са лакоми за още!Народът им би шута с активно НЕгласуване. Само така!

338

Анонимен

преди 11 години

Това е без съмнение най-малоумния премиер, който някога сме имали. Станишев е пълен *** и провал ,но Боко го бие по тъпотия. Седнал да говори за някъв сръбски *** как спечел на еди кояй си турнир. КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА ТОВА НАС КАТО БЪЛГАРИ ВЕ МАЛОУМНИКОООООООООООООО!!!!!!!!!!

337

анонимна

преди 11 години

като искахме пари за майчинство, детски и т.н. няма пари, а сега за да си измие ръцете - тези 20 млн, можеше да са за това. Събуди се народе.... лъже,лъже таа се не спира

336

анонимен

преди 11 години

Това е добрият премиер! И ГЕРБ пак ще спечели!!! Да може да е мафиот ама все пак прави нещо за България. А Овчаров какъв е - е не е мафиот ама си е крадец,А Станишев ще си храни кучето с луканка.Повишиха пенсиите на родителите ми с 5 лв. и им замазаха очите,защото един пенсионер и на 5 лв са доволни. Много искам да дойдат на власт БСП-то и да видим тогава какво ще направят,а какво направи тройната коалиция - окрадоха държавата!

335

наблюдател

преди 11 години

Браво Бойко!Само така на червените ***!Вън от чадъра и да върнат сега тия 20 млн. похарчени забезмисления референдум по тяхна вина!

334

pipinana

преди 11 години

Borisov e prav

333

тити

преди 11 години

Такъв *** КАТО БОЙКО РЯДКО СЕ СРЕЩА. ТОВА НЕ Е ПРЕМИЕР ТОВА Е ЕДИН *** ОТ БАНКЯ.

332

Констатация

преди 11 години

Сега вече наистина се разбра кой е подкупвал *** да гласуват за него. Ето го на снимката.

331

Аноним

преди 11 години

Този Б.Б. става все по-нагъл и с цялото си поведение се подиграва с хората !Вижте го как се е облекъл само, сякаш е тръгнал на дискотека ! Един държавник от неговия ранг трябва да се държи по съвсем друг начин !

330

Анонимен

преди 11 години

Абе много си е точен Бойко! Станишките отново се обявиха за победители, много нагли бе!

329

анонимен

преди 11 години

тоя КРЕ*ЕН на снимката няма ли съветници които да му казват как и какво да говори и как да се държи като се има за медийна звезда защото ми писна повече от 6-7 години да му гледам Мутренската физиономия и просташкия му речник ...............но какво може да се очаква от една МУТРА

328

нмнмн

преди 11 години

А бе,тоя толуп на снимката се има за секс символ бе!!!!Е..бах и смешната държава е..бах.И тва просто има около три милиарда евроооо а.,а хората *** от глад и се самоубиват заради такива като тоя и оня дето е кат дзомби Цецко.

327

Анонимен

преди 11 години

тоя пак се изцепи предварително

326

ivaka

преди 11 години

Абе тука гледам повечето плюят управляващите,няма лошо всеки с мнението си ,но каква е алтернативата никой не мисли-най-големите *** БСП-ТО,един луд който някой път говори много верни неща ,но само някой път,Мегленчето дето като беше в европарламента си беше ок ,сега като я гледа човек и тя е взела дала и за финал Костов и Надето.Честито на печелившите!!!Над това трябва да се замислите преди плюете този и онзи.Докато няма алтернатива ,това ще е ,а тези дето плюят-те си изиграха картите

325

радо

преди 11 години

Тиквата е толкова *** че вече на никой не прави впечатление като каже поредната простотия,но дано този народ разбере че не трябва да си прави повече експерименти и да избира за премиер,портиер,пожарникар,бодигард(слуга)-защото един слуга има осакатено мислене.Как е възможно иначе будния Български народ да е като под хипноза от този Банкянски ***! На изборите през лятото трябва тази крадлива клика да бъде ПОМЕТЕНА-защото ако не е жална ни майка.

324

Бобо

преди 11 години

БОКО наслушахме се на лъжи стига сте ни лъгали.Ако си толкова справедлив излез и кажиистината защо спряхте Белене след като Атомстрой са изпълнили всички ваши желания.

323

Анонимен

преди 11 години

ББ вече ставаш жалък с театралниченето си и лъжите си!!!Толкова изкуствено звучиш! Очевидно никога не признаваш поражение и въртиш ***, че е победа.

322

Анонимен

преди 11 години

единствено *** би гласувал за бившия кадър на държавна сигурност и лидер на атака - сидеров. само *** би вярвал на това, което говори един човек, не това, което прави!

321

Анонимен

преди 11 години

БСП се мобилизира и изкара 500 ооо хил. гласа , при 10% смъртност при техния електорат , до изборите ще останат с подкрепа от 400 - 450 ооо хил . та тия на АТАКА ще са повече от тях!?

320

...

преди 11 години

Добре, ако няма 20% активност, 20-25 мил. отиват на вятъра и *** да си подаде оставка, ами ако мине 20% и то със победа на "ЗА" и блокировка в парламента после, както казва Тиквича, тогава не са ли на вятъра тези 20-25 милиона. Сега кво от утре ще се плюят кой е виновен за тези 20-25 мил.