150

оху боху

преди 11 години

ЕДНО ХУБАВО ПРЕДПРИЯТИЕ ОСТАНА ДАВАЙ ДА ГО ЗАКРИЕМ ТО Е КОМУНИСТИЧЕСКО ПОСЛЕ ЩЕ МИ ЯДЕТЕ Х..Я УРААААААА.

149

az esm

преди 11 години

Ох,как ми иде да му зашлевя един народен шамар на този повярвал си и самозабравил се ***.....

148

Анонимен

преди 11 години

Явно БСП се готви за партизанска война като има намерение да изкупува военната продукция на ВМЗ.В противен случай тази реакция е чист популизъм.

147

ponti

преди 11 години

mom4eta sled franciq ,germaniq ....i 4ehiq zavi na levo

146

Анонимен

преди 11 години

Станишев толкова ще спаси ВМЗ от приватизация и съответно ликвидация, колкото преди години Първанов спаси ДЗУ, АЕЦ Козлодуй и т. н. И за сляпоглухите е ясно БСП играе проформа опозиция, просто да се върне на власт, след което пак да докара някой като Бойко, а след това отново да се върне и т. н.

145

Ники

преди 11 години

Някога в Сливен имаше 3-4 машиностроителни завода ,Динамо, Победа ,ЗММ, завод Сто ..там работеха средно между 2000-3000 стругари ,шлафисти фрезисти и т.н.т въс всеки от заводите..23 години по късно Ако някой от тези заводи обяви прием на 500 човека да работят специалисти от тези професии ...Няма от къде да ги намери ако ще и 1500 лева заплати да им дава ...Ейй това е страшното чистачи и метачи колкото си искаш Та и това ще стане с ВМЗ Сопот ...Изчистване на проблема унищожаване на отрасъл !

144

Ха-ха-ха !

преди 11 години

Тошко, Тошкооо, *** си като гъбена чорба !"Меката китка" иска да предпази предприятието от приватизация и разграбване. В едно малко градче като Сопот нови 3 000 семейства без работа означава бавна и сигурна смърт.Любимият ти вожд Боко просто плати това, което държавата от месеци дължи на тези хора. Нищо героично не е направил. По време на предишните правителства предприятието работеше нормално, а хората си получаваха заплатите. Не като сега.

143

тошко

преди 11 години

Мека китка носи КИТКИ на работещите в ВМЗ, ............а ББ им приведе 4 милиона и им плати заплатите! Ето това е разликата М/У БСП и ГЕРБ!

142

Анонимен

преди 11 години

Абе, той *** си не може да опази, ВМЗ ще ми пази!... Лай*о комунистическо.

141

ZARSTVO BALGARIA

преди 11 години

V ZARSTVO BALGARIA Balgarskite Podanizzi Sa Bili Nai-CHestnite i Trudolubivi Hora v Evropa,i Edni OT NAI-Bogatite... Идеята на Европа е, България да бъде икономически слаба страна от Третия свят (без нефт, газ, АЕЦ, собствено производство) с евтина работна ръка, евтин алкохол, евтини жени и достъпен туризъм...TOVA se GARANTIRA ot NEZAKONNATA republika,S FALSHIVIA "referendum"1946 godina,KOGATO BOGATOTO ZARSTVO BALGARIA e NASSILSSTVENO ZAMENENO ot ZZALKA i MIZZERNA republika na ZZLOTO...

140

Анонимен

преди 11 години

Не са крадяли сопотчани, а началниците им са пълнили десетилетия наред партийната каса на БСП и собствените си джобове.Умишлен фалит е била крайната цел и лапване на големия залък от БСП, ама им приседна преди 3години и половина.

139

до 186

преди 11 години

Ти да не би да си купувал от тях,та ги знаеш тия работи.

138

Сопотчанин

преди 11 години

Ако Станишев беше казал че ще идва щяхме да го посрещнем тържествено.Тук във всяка къща имаме истинско работещо оръжие.

137

Анонимен

преди 11 години

Тоя ми*дил е ходил в Сопот да агитира пенсионерите за измисления си референдум ДНЕС В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ.

136

Анонимен

преди 11 години

Тоя пундяк Станишев кой го е канил в Сопот.

135

Анонимен

преди 11 години

До ВВВТЪП СИ, ТА ДАЖЕ ПЛОСЪК!

134

ВВВ

преди 11 години

БИЙ УРОДА НА БЕДНОСТТА ГРОБ БИЙ ЗАЛИЧИТЕЛЯ НА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ МУТРАТА ОТ ИПОН

133

Анонимен

преди 11 години

Ще оправи ВМЗ както Сашо Томов оправи Кремиковци.Тия приказки съм ги слушал,слушал две десетилетия.И много странно,говорил пред бивши служители на ВМЗ,вече пенсионери.Мръшляка е ходел да агитира и в събота,както винаги е правила БСП в денят за размисъл.

132

Анонимен

преди 11 години

ami mom4eta to ,4e toq ne stava ne stava vie za kogo ste koi da ni upravlqva

131

Анонимен

преди 11 години

Вън червения биклук от Сопот!