25

Анонимен

преди 11 години

еми то всяка реклама е на лекарства

24

Анонимен

преди 11 години

А иначе ни надуха главите за вредата от цигарите...

23

афсд

преди 11 години

дам глада е голям приятел, но трябва да се знае как да се прави

22

Анонимен

преди 11 години

Аз не знам някога или някъде за всяко кихане да са се предписвали антибиотици! Те винаги са били крайна мярка. Да, има хора, които на своя глава взимат за щяло и нещяло без лекарско предписание, но те не са толкова много.

21

Анонимен

преди 11 години

Една от главните причини за ВБИ е точно непремисленото боравене с антибиотици.

20

Подкрепям No.18

преди 11 години

Четете Пол Брег!

19

Анонимен

преди 11 години

Това някой закъсал хомеопат го е измислил- 100 %Здраво им разкриха измамното"лечение", та няма да се изненадам, ама хич!!!

18

Анонимен

преди 11 години

До 6 Абсолютно си прав 6 ,време е да се върнем към старите методи на лечение и най вече засилване на имунната система !

17

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали си саркастичен но.18, но ако гладуваш като си болен не отваряш ли сам вратите към по-лоша инфекция, като лишаваш тялото си от витамини и нужни вещества?

16

Анонимен

преди 11 години

Почти всички болести се лекуват с глад. При първи симптоми глад 10 дни и готово. И това не е шега.

15

Dr. Gregory House

преди 11 години

Бе то нали и края на света дойде миналата година, после си замина ... и сега ще ни накарат да си го отработваме.

14

Анонимен

преди 11 години

Каква е файдата от контрол на предписването, когато в животновъдството антибиотиците с тонове се смесват с фуражите? И да не ми е предписан, когато ям печеното си пиле, хапвам и хлорамфеникола, с който са го тъпкали...

13

Вагнер

преди 11 години

Решението е ЦДС.

12

Анонимен

преди 11 години

Много човеци се навъдиха по тази Земя орез последните десетилетия... Време е Природата да ни поспре, иначе ние ще я унищожим... Тя търси начини, сега сме на ход и ние да търсим начини... Игра на "Котка и мишка", това е животът!

11

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не е абсолютна истина. Със сигурност бактерии развиват резистентност към доста антибиотици, което в бъдеще ще представлява все по-голям проблем, но първо все още се разработват нови и второ няма да изпогинем масово без антибиотици. А за това че се влошава здравето на хората през последните десетилетия изобщо не са виновни антибиотиците или резистентността към тях, а цялстния начин и условия на живот в модерните градове, фабрично произвежданата храна, стресът и още един куп други работи.

10

Анонимен

преди 11 години

Няма страшно в България не могат да виреят каквито и да е бактерии,защото всекидневно нашите нови(братя) америкснските *** ни обезпаразитяват от самолети които пускат в небето на България всевъзможни химически бъркочи и тежки метали оставяйки известните вече на всички химически следи - кемтрейл и от това ние станахме резистентни към всякакви отрови ,така ,че българи ,нямаме грижа ,имунизирани сме към всякакви вируси и бактерии,новите ни господари от сащ са се( погрижили за здравето )ни .

9

до 9

преди 11 години

Извинявай, ако съм те засегнал. Но резистентност се получава от безразборно и непрекъснато ползване.

8

КМ

преди 11 години

Ето това е зловеща новина. Факт е, че антибиотик се предписва за леки състояния. Човек да го е страх да отиде до личния - веднага се вади рецептата с антибиотик. Всичко е бизнес. Така или иначе ако щамовете станат резистентни ще е за всички.

7

до 6

преди 11 години

Къде в поста ми видя, че препоръчвам безразборна употреба на антибиотици ? Коментирах абсолютните малоумия в статията. Примерно:"а нови антибиотици просто няма" - на това място всеки с лекар или фармацефт ще подскочи. Не просто се разработват постоянно нови антибиотици, но се създават и нови, непознати до днес антибиотични групи според ефективността им над различните щамове.А пък частта за нелечимостта на трипера /гоонрея/ бе нещо като квинтесенция :)

6

Анонимен

преди 11 години

Stawat rezistentni za6toto maloumnite lekari w mlaoumnite dyrjawi kato Bulgaria blyskat wednaga antibiotik. W Germania e zabraneno bez recepta da si kupi6 antibiotik i lekarite pyrwo predpiswat podsilwane na immunata sistema, kato witamin4eta i ako organizyma ne se sprawi sam, togawa antibiotik.