110

аз

преди 11 години

ПРИЯТЕЛИ- МАФИОТИ!

109

Анонимен

преди 11 години

Вюжна Франция преди известно време е започнал строежа на първият в света реактор с управляем ядрен синтез.Интересна е цената-665 милиона евро-16 пъти по малко от Белене.23 000 тонният ректор ще лежи върху специални антисеизмични лагери.Като технология просесът на сливането е като този които протича в ядрата на звездите.

108

Анонимен

преди 11 години

Статистически след 1989-та най много е управлявала БСП.Няма да коментирам последствията от това.Виждат се навсякъде.

107

luckyman

преди 11 години

Еееееййй, тая е най-големия ***! Ама то куче срама има ли?

106

Нели

преди 11 години

Да не забравяме, че референдумът е за хората. Ако днес повярваме, че утре можем да променим нещо заедно като общество, това ще е най-голямата крачка, която ще направим към реализирането на по-добрия живот!

105

Анонимен

преди 11 години

Цялото правителство на гроб е съставено от калинки

104

Стоянов

преди 11 години

Колкото и да съм за ядрената енергетика, никога няма да гласувам заедно с лъжци, мошеници, крадци и убийци - долната пасмина бсп (поне да си махнат първата буква - б).НЕ на ръководната роля на антибългарсната партия - бсп.

103

Ivanov

преди 11 години

На снимката: мъжка и женска калинка (закален и доста поутрЕБЕна).1971 - референдум: 14000 предложения за социалистическа конституция - едно от тях (ВИНС "Д. Благоев - Варна - не на БКП!!! - за ръководната раля на партията - приема се!)2012 - предстои референдум: предложение на някакъв Воденичаров - не на бсп - пак за ръководната роля на партията - не се приема!

102

Анонимен

преди 11 години

Тези двамата от снимката немога да ги гледам

101

Анонимен

преди 11 години

КАКВИ ЯДРЕНИ ОТПАДЪЦИ ВИ ГОНЯТ ? ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ ИЗГРАДИ ХРАНИЛИЩЕ ДО КОЗЛОДУЙ ЗА БЪДЕЩИТЕ 100 ГОДИНИ. СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ!

100

гербераст

преди 11 години

Аз ще гласувам ДА на Аец Белене

99

неизвестен

преди 11 години

е д ги е бсп че няма лапачка

98

Кисела ябълка

преди 11 години

Гласуваш ли с "ДА", значи не си ***. Защото ти си просто *** !

97

нн

преди 11 години

Целия ГЕРБ е поредица от смотани калинкообразни скакалци, които обичат да се крият сред тикви.

96

Анонимен

преди 11 години

ami zashto ne ste v zatvora banda prestapnici kradci moshennici cial jivot li shte vi gledame garnite mysyri .

95

РУМЕН221

преди 11 години

Модерна народна приказкаЛисицата:- Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!Гаргата мълчи и стиска сиренцето.- Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА?Гаргата:-Да!Сиренцето пада, лисицата го грабва и СТРОИ ЯЕЦ-Белене с ПАРИ ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД. Гаргата, замислено:- Аз и НЕ да бях казала, все тая!?!?!

94

Анонимен

преди 11 години

ЕДНИ ОТ НАЙ-ГНУСНИТЕ В НАЙ-ГНУСНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ !НЕ НА БЕЛЕНЕ И НЕ НА БСП=НЕ НА ПОРЕДНА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ПСЕВДО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!

93

Анонимен

преди 11 години

Тая и спряха кражбите и заврещя на умряло. Направо изнемогват *** без кражба от държавната ясла. Земята ще обърнат но ще се върнат на власт щото много са пригладнели. Ама и тоя Бойко да им отстъпи малко от яслата и ще млъкнат, какво се е запънал като магаре на мост.

92

Анонимен

преди 11 години

Не минава ден комунистите да не изръсят някоя глупост. Добре са се поучили от Гьобелс който казваше "повтори една лъжа 100 пъти и тя става истина.Аз им слушах лъжите 30 години през комунизва и още 20 след комунизма. Добре лъжат, безспорно.

91

Анонимен

преди 11 години

До румен221Да, ако става въпрос за музеен експонат.Тука се говори за ел.централа която се нуждае от инфраструктура и провеждане на техн. мероприятия,което също струва пари.