22

temerut

преди 9 години

Повече такива дела трябва да има!С малки суми, ном редовно. А защо не и за по-големи суми.Докато общините решат, че им е по-изгодно да решат проблема, вместо да плащат обезщетения!

21

Анонимен

преди 11 години

Bravo!! V Balgaria vsichki sa bezsilni v spravqneto s tozi problem!! Kuchetata sa chast ot mizernata kartina, stradashti i sashtevremenno prichinqvaiki stradanie na horata...

20

П.С.Ц

преди 11 години

Като убият човек колко е глобата.

19

kireza

преди 11 години

Трябва да се дава награда от 10000 лв за всеки утрепан "защитник" на ***!!!Боже прости ми!АМИН

18

20 e i 19

преди 11 години

Случват се и грешки,за което се извинявам най-учтиво,защото "поздрава" бе и само до БалъкTV /BTV

17

Анонимен

преди 11 години

До: news***bnt.bg, sales***bnt.bgОтносно: до Пресекретариата на BTVДата: Четвъртък, 2013, Януари 24 19:40:56 ЕЕТНормално е да сте в невидение,когато си "сверявате часовника" спътниково,когато новините ви са дезинформационна емисия,когато развлекателните ви програми са такива,каквито са, рекламите,които не са лоши,но са привлекателни за да Поразгледат драгите зрители и "онези нещица",най-вече "емисиите",които не са въобще безвредни .Така е във времето на "свободната търговия",където се котира лъжата,пошлостта и Безхаберието и православието.

16

Анонимен

преди 11 години

ами то по тази логика и пчела, и комар да те ухапе, дай да съдиш общината. в някоя градинка може и змия да те ухапе. в България има много змии. в София по градинките из жилищните комплекси има змии.

15

Registriran

преди 11 години

1000 лева обезщетение на жена, ухапана от бездомно куче, и 3000 лв за убито куче при самозащита.

14

-----------

преди 11 години

Е, крайно време да ни подхвърлите пак темата за кучетата, та нали трябва да отклоните вниманието на хорта от толкова важни проблеми в държавата. Това е винаги защото знаете че българина е *** и ще ви се хване

13

Анонимен

преди 11 години

До МилаМила, ти не си добре!

12

Чужденец

преди 11 години

Българите трябва най- накрая да разберете, че каквито сте ВИЕ самите, такава ви е и държавата.

11

DA

преди 11 години

mili4KITE,kuČENCA,I DALI e taka brat4ed

10

Чиновник

преди 11 години

Явно е подходила с изкючителна злоба и агресия срещу кучетата, за да я ухапят. По *** при това.

9

Живак

преди 11 години

Да събере в един тир тази жена всички *** от парка и улиците и да ги разтовари в общината! Да изпохапят песовете кмета и общинарите по седалищата, да видим такива кучелюбци ли ще продължават да бъдат!Хората у нас имат по-малко права от уличните кучета!

8

Анонимен

преди 11 години

До МилаТрътката ти лелина!!!

7

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ПРЕДСТАВЯМ СИ КОЛКО ХОРА ИСКАТ ДА ГИ УХАПЕ КАРАКАЧАНКАТА НА БОЙКО...ДОРИ ДАВАТ 1000 ЛЕВА ЗА ТОВА....

6

Мила

преди 11 години

1000% го е предизвикала или просто кучето е усетило, че е лош човек! Бездомните кучета не са агресивни и не нападат добри хора.

5

DO RUSENEC nomer 4

преди 11 години

TOZI MAFIOT NE BESHE IZBRAN A BESHE KUPEN.SAMO ZABLUDENI BUDALI I MUTRITE OT GERB VQRVAT OSHTE CHE NESHTO V KMETSKITE I PREZIDENTSKITE IZBORI BESHE ISTINSKO.

4

до 2

преди 11 години

Къв кмет бе бате?*** Русе има ли кмет?Щото ние тука не знаехме.ГЕРБ ни назначиха няква военна сопа тука дето за нищо не става.

3

русенец

преди 11 години

Русе има нещастието да бъде управляавано от един некъдърен гербаджия и бивш военен.Голяма грешка беше избора на този човек.Града не е бил по-мизерен и беден никога.Икономиката в Русе я няма на практика.Язък за хубавия град.Долу ГЕРБ!