52

В ПОДКРЕПА НА РАЙКОВ

преди 11 години

АКО ИСКАТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ПОЛКОВНИК ГЕОРГИ РАЙКОВ както ида научите цялата истина го подкрепете в тази група facebook/groups/146889065469120/ нека поне веднъж не бъдем стадо,утре вие може да станете жертва на несправедливостта в България.Подкрепете ни !!

51

baraboncho

преди 11 години

tolkova neblagodarna mvr-sistema,nikoi niama da te zashtiti za nishto,nachalnika za da se skatae te hvarlia na chakalite,a kolegite-''dobre che ne biah az''................................................................

50

стига

преди 11 години

"ГОСПОД" да беше тоя Догпн, па пак да не е тая шумотевица!

49

"Хейтър"?

преди 11 години

Ми НСО като е пълно със "сложетили", а не със служители, така ще да е. :) Това ми звучи като рептил, дето са го сложили някъде - в случая НСО.

48

Бо

преди 11 години

Какво ще обжалваш бе, ***! Обезвреждането, задържането и отвеждането на нарушителя беше извършено по тотално аматьорски начин! То не беше побой, то не бяха свалени ***! Абе беше си пълен смях! Да не говорим за допускането на инцидента! Парите на данъкоплатците само за бронирани коли ли вървят?

47

BG

преди 11 години

Мутри и биячи - май повечето гардове във всички фирми, даже и в НСО, наистина са такива, а полицаите, прокурорите и съдиите си вземат може би втора заплата от някого щом нито разследването е като хората, нито обвинението, нито осъждането (оправдаването де) !

46

Анонимен

преди 11 години

До UKЩеше да има Всенародни тържества !

45

Анонимен

преди 11 години

От едно интервю на "генерал" Коджейков,вчера разбарах,че наличието или съвкупността от събития в един сравнително кратък период от време се нарича"компилация" и същата тая "компилация" не могла да се предвиди,но въпреки всичко подчинените му е трябвало да се справят с нея !

44

Анонимен

преди 11 години

Не реагираха адекватно ,защото толкова са и професионалисти! От бивши мутри и биячи , гардове не стават! Некъдарни ама могат да бият паднал човек ,вместо както трябва по закон да го арестуват! Поискал бил повече хора ,че малко са милионите дето народа плаща за тая охрана... Разбирам да си плаща Доган от джоба или от членски внос на партията му...Какво ги защитавате? От вашите данъци са им платили да се шматкат и да бият!

43

гацо

преди 11 години

Коджейков пак си изми ръцете с колегите си.като се знае на кой е човек това е нормално

42

Анонимен

преди 11 години

КОИ Е СЛОЖИЛ ТАЗИ БИВША МУТРА ЗА ШЕФ НА ОХРАНАТА..тоя го знам от 90-те..беше сгафил и го бяха пребили другите мутри, и за това сега като говори мисли половин 4ас преди да каже една дума

41

Анонимен

преди 11 години

абе,за тва ли нашите дядовци са си проливали кръвта,сега събитие номер едно да бъде сигурността на един османски развратник и мафиот.

40

Анонимен

преди 11 години

доган паша и башибозуците няма ли да ги наказвате

39

Анонимен

преди 11 години

доган и неговата *** да си одят у туркистан.немаме нужда от техната мусулманска миризма на коч.

38

Анонимен

преди 11 години

изобшто не са пили бира..не ги излагаи така...като не знаеш не пиши..аз сам виновен 4е докарах три *** от къштата на доган..

37

Анонимен

преди 11 години

mom4etata si pieha birata sa savesite

36

a

преди 11 години

Служителите нямат въобще никаква вина,началникът им къде е бил лично той е трябвало дъги постави на местата,и са били достатъчни само двама но дасиса били на точните места,един е нямало да гледа към публиката,винаги началника трябва да провери далие всичко е точно.Всичко идва от това че никoй нее очаквал срещо най големият мафиот може да излезне човек.Генералът е за вън от коръбът,еми ако е някой както например министър председателят.Разпасана команда.Само Бойко.

35

Разпутин

преди 11 години

Нямаше последствия след инцидента на 8 та конференция.........би било редно да има анализ ,но без последващи санкции...............защото какво щеше да последва , ако имаше истрел ....или пък /да пази Господ/ убийство ?!?Демократична държава сме .

34

pl

преди 11 години

"личната охната"... "сложетилите"Да го сложа на неграмотната пасмина днес.бг!

33

Анонимен

преди 11 години

Заради бившият охранител на Б.Б. изгоряха невинни хора. Полковника се е движил по правилата, искал е още хора, но сега той го отнесе.........