7

solaris

преди 11 години

Аз плащам с Visa,защото е много по-лесно и удобно не е нужно в мен да нося голяма сума пари,а и вече всичко е цивилизовано 21 век сме,като вляза в голям магазин за хранителни стоки,техника или магазин за дрехи,какво да си нося протмонето като си купувам телевизор за 2000лв ли ? Интересна логика.

6

Анонимен

преди 11 години

просто е прекрасно.Опашка на касата на супермаркета.*** опитваща се да изглежда фешън.Дрънка ланци,телефони и самоучвствие.За да бъде в тон с всичко си е купила портокал,диетична вафла с ядки и модерно кисело мляко в миниатюрна кофичка.Всико на всичко лев и някакви стотинки... Е познайте този лев и няколко стотинки как се плаща с 3 кредитни карти от които една е невалидна на втората и е забравила пина а на третата има забавяне при четене на терминала. Хайде плийз!! Било по-лесно а?

5

петя

преди 11 години

Аз не разбирам от банки и вероятно затова не мога да разбера каква е разликата, дали да е Master Card, Maestro, Visa и т.н. Разликата не е ли като да носиш маратонки Адидас или Найк?

4

kriko

преди 11 години

Na men plastaniata mi sa 90 % master card ,5 % cash i 5 % debitna karta ....Taka e navun v , *** kuntry ne znam kak e ....

3

Анонимен

преди 11 години

А бре вие дайте пари на хората па оборота ще достигне и 300 милиарда само за Visa.

2

Анонимен

преди 11 години

Не не, това изобщо не е платена статия хах :). Аз пък не познавам нито един човек който да плаща с Виза, то луди няма.

1

Анонимен

преди 11 години

Платена статия