21

антиционист

преди 11 години

До КазасовЩОМ Е ЮДЕЙ НЕ МИ ГО ХВАЛИ А ГО УБИИ И ЩЕ ЗНАЕШ, ЧЕ СИ НАПРАВИЛ ЕДНО ДОБРО НА ХОРАТА !!!

20

Казасов

преди 11 години

Харесвате ги или не,евреите са най предприемчивия и хитър народ в света.Което можем,да прилагаме и ние."Стършел" е цитирал нещо от 1920 г.Сигурно е така,това продължи 80 години.Следва нов 80 годишен период.

19

Анонимен

преди 11 години

голЕм (красавец) бе няма що , ама нали е евреин ...иначе един жълт *** и нищо повече

18

Анонимен

преди 11 години

*** са най гадната пасмина която някога е щъкала по лицето на земята , всички злини за човечеството идват от тях , без тях светът ще е много по добро място за живот

17

Анонимен

преди 11 години

на никой не му пука за Израел не разбрахте ли, единствено САЩ защото им продават оръжията си и ги използват като политическа/военна пионка.Израелците са македонци на стероиди (защото имат оръжия а македонците слава богу нямат) , държа като Израел не съществува, двете ми баба (да са ми живи и здрави) са по-възрастни от тази държава, нямам нищо против хората които са там , но това е самата истина.Израелци и македонци са най-промитите мозъци в света!

16

Шанко

преди 11 години

Този дето пише с главните букви и се пени за някакви животни тук май нещо съвсем отвъртя... Хахаха, що пациенти на свобода, не е истина!А новината - политическа новина от света, нищо особено , нов политик и то красавец - супер, браво. Ние пък си имаме бат Бойко, к'во да се прави, да не се присмиваме на другите, че сме адски зле и цял свят ни се смее на политиците.

15

стършел

преди 11 години

до 19Прави разлика между народа на САЩ и ционистко- юдейската политическа каста в САЩ!? Собствениците на ...Държавният им резерв!?

14

стършел

преди 11 години

До Анонимен 19Всичко се връзва,но трябва човек да се информира!!! Талмудисти!? Ционисти!? Илюминати!? Билдерберги!? Трилатерална комисия!? Агенция за чуждестранни отношения!? Не става въпрос за болна конспирация а, за истината!!! В статиите на Ифандиев наблегни на записите , най кратко и бързо ще се запознаеш с истината/ измамата/! Започни отзад напред по дати!?Тъй като в този сайт всичко е анонимно!? не зная дали на теб препоръчах Тайните протоколи на Н Николов! Геноцидът срещу б на Г Войнов

13

Анонимен

преди 11 години

НЕ МРАЗЯ ЖИВОТНИТЕ НО МРАЗЯ ЕВРЕИСКИТЕ ЖИВОТНИ..... И ЩО ТРЯБВА ДА СЪМ КОМУНИСТ ТА ДА МРАЗЯ ЕВРЕИСКАТА ***.... ХИТЛЕР КОМУНИСТ ЛИ БЕШЕ ТА ДА ОМЕТЕ ЕВРЕИСКАТА *** ОТ ЕВРОПА..... ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК МРАЗИ ЕВРЕИТЕ.... А САМО ЕВРЕИТЕ ХАРЕСВАТ ЕВРЕИТЕ... НОРМАЛНО Е КАТО ЗА *** ОТ ЕДИН ВИД.....

12

Анонимен

преди 11 години

ДО 16:ХАХА АВРАМЕ Я РАЗКАЖИ ЗА МАЗНАТА СИ ЧЕРНА КОЖА.... Я КАЖИ ПОЗНАВАШ ЛИ ЕДИН АВСТРИЕЦ ХИТЛЕР МУ ВИКАЛИ..... И ТОЙ ЛИ Е ЛУД? ХАХАХАХА ТО ЗА *** КАТО ТЕБЕ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА КАТО МЕН СА ЛУДИ.... ТИ МРАЗИШ ХОРАТА РАЗБИРАМ ТЕ.... НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ НА ДЪНОТО НА РАСОВАТА ТАБЛИЦА КАКТО И НА ЖИВОТИНСКАТА ТАБЛИЦА ХАХАХАХА

11

стършел

преди 11 години

До Анонимен 11Болшевишката революция в Русия беше работа на еврейския ум, на еврейското недоволство, на еврейското планиране, чиято цел бе да се създаде нов ред в света. Това, което се извърши така превъзходно в Русия благодарение на еврейството, трябва чрез същата умствена и физическа сила да стане действителност в целия свят. The American Hebrew. New York, September 10, 1920

10

Анонимен

преди 11 години

ДО 14:ЕВРЕИЧЕ ТОЛКОВА СИ ГЛУПАВ ЧЕ НЕРАЗБРА КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД ХАХАХ КАЗАХ ТИ ДА ХОДИШ В ФОРУМИТЕ НА АНИМАЛ ПЛАНЕТ ТАМ КОМЕНТИРАТ ЕВРЕИТЕ(ЖИВОТНИТЕ) КАКТО КАЗАХ ВИЕ ЧИФИТАТА НЕ СТЕ ХОРА И НЯМАТЕ РАБОТА В ЧОВЕШКИ ФОРУМ.... ВСЕКИ ЧОВЕК Е ДЛЪЖЕН ДА ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ХОРА И ЕВРЕИ!!!!

9

Анонимен

преди 11 години

ХАХ ЕВРЕИСКОТО ЖИВОТИНЧЕ СЕ ЗАСЕГНА ХАХАХХА КАКВО ПРАВИШ В ФОРУМ НА ЧОВЕЦИ БЕ? НИЕ НЕ СМЕ ЗООФИЛИ ДА ТИ ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕ.... АЙДЕ ХОДИ В ФОРУМА НА АНИМАЛ ПЛАНЕТ ХАХАХАХ ТАМ Е ЗА ТЕБЕ И ВСИЧКИ ТВОИ СЕБЕПОДОБНИ ЕВРЕИСКИ ЖИВОТНИ.....

8

стършел

преди 11 години

До Анонимен 7Зависи кой как разбира демокрацията!? Да подложиш на тотален геноцид семитите в Палестина едва ли е демократично!? Ще да ти е чуждо и учудващо ,но персите ги превъзхождат в това/ демократично/ отношение! Бъди здрав и да се информираш повече!? Като за начало - Георги Ифандиев с неговата "Диагноза "!? Пасле, "Тайните протоколи" на Никола Николов!

7

Анонимен

преди 11 години

НАС ХОРАТА КАКВО НИ ЗАСЯГАТ НОВИНИТЕ С ЕВРЕИСКИТЕ ЖИВОТНИ........

6

Мила

преди 11 години

Този харизматичен политик е символ на новото мислене в политиката. Дано има късмет да продължи своята политика, която е модерна, социална и интелигентна. Този човек има и съвсем ново и демократично мислене. Успех и късмет!

5

Анонимен

преди 11 години

`...оглавяваше силно враждебната към ултраортодоксалната общност светска партия...`Е няма ли редактори...? Или сме на буквален превод, дума по дума.

4

Анонимен

преди 11 години

Красавец не е ,но като се има в предвид че всички евреи са ГРОЗНИ "меко казано", Но какво ни интересува нас тази идиотска новина неразбрах.

3

Анонимен

преди 11 години

за какво ?....спорят тия,те са от губещите....в съдния ден обещан от Аллах

2

развигор

преди 11 години

Мнението ти пък е още по ненужно