132

Анонимен

преди 11 години

Prevodut na "vie ne razbirate kulturata im" e izvaden ot kontexta... Samo koito poprincip gleda rwj go razbira... Ne skachaite taka pone sega niakoi shte znae kude e Bulgaria, makar i po glupav povod.

131

Анонимен

преди 11 години

фaк ю!

130

Обективен

преди 11 години

Аз искам да е възможно пътуването във времето, и да видя клипче, как цар Симеон Велики се появява на сцената (преди да стигне трибуната оня *** с празен газов пистолет) и успешно с една маневра посича с меча си... Клипчето събира 3 пъти повече гледания, отколкото е населението на планетата.

129

делю

преди 11 години

Какъв е този ***.ераст - комедиант?

128

Анонимен

преди 11 години

бате гръмни се

127

Анонимен

преди 11 години

а кой е тоя някои чувал ли е за тази *** Рей Уилям Джонсън.Аз не мога да разбера тяхната култура-АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА Е "ДА ВЗЕМА НА ТАТЕ ОРЪЖИЕТО И ДА ИДА ДА УБИЯ 10-20 ЧОВЕКА Я В УЧИЛИЩЕ Я В КИНОТО" И АМЕРИКАНСКАТА *** ЩЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА КУЛТУРА.ХОРАТА КОИТО САМИ СИ БУТНАХА КУЛИТЕ И ИЗБИХА МАСОВО 3000 ЧОВЕКА .Е НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА НАГЛОСТ ОТ ЕДНА НАРКОМАНСКА НАЦИЯ

126

срам

преди 11 години

"Театъра "не възмути никой, предизвика смях ,но насилието от развилнелите се "чакали" изплаши хората.

125

Op op op op op

преди 11 години

Opa Doggy Style

124

Бълг. Хумористи ?

преди 11 години

Той каза че има много насилие във следващата част !Хайде Българските хумористи да направят дригата част със побоя и сваляне на гащите , с гороренето на турски с превода на български и английски ..На мен ми харесаха вариянтите на избиване на пистолет , Холивуд да се научи , похитителя се доближава толкова длизо , че възрастмия мъж го избива само с едно замахване ... Ахххххббмеед , това хъхрене беше върха ... , изведнах прекъсва .. Дали не е направил и побоя , сигурни , но не го дава .

123

Произношрението

преди 11 години

До 1/6. Не можеш ли да разбереш хумора ? Казва това е културата В. България , и как да каже че това са етническата партия- мюсолмани !За това в произношението имаше много ххххххх , хъхрене , както хъхрат араби,турци ,,Аххххмеед хдхъо...

122

Коментатор

преди 11 години

Стреля пръдни е оригинала, не газове. fart e пръдня

121

Анонимен

преди 11 години

в къщи съм си аз...тук е 7 часа, и никой, ама никой които потах не е чувал за този смехурко. Аре лека че ътре летя за другото вкъщи....страната от която ти никога няма да излезнеш. BTW, i asked everyone in my office via e-mail. over 125 people didnt know who the f**k is this guy!!

120

Анонимен

преди 11 години

До до 113 от95Aбе ти колко си смешен ахаахахаах. За каква простотия говориш бе. Ти нямаш представа какъв е похватът на Рей към интернет пространството. Ей такива като тебе са токсични за човечеството. Вие трябва да си мълчите и да спрете да коментирате. Колкото звезди са ходили при Рей за да си направят реклаба без да му дадът и стотинка дори, ти не можеш да си ги преброиш на пръстите. И сигурно си турчин гаден, който трябва да си отиде вкъщи.

119

до 113 от95

преди 11 години

особено си пролича простотията му когато се направи че не може да произнесе името на Доган. Този *** не се е появявал на телевизионен екран, това не означава ли че не е достатъчно интересен за да го поканят от някоя телевизия?

118

do 113 ot 95

преди 11 години

погледнах му творенията...не знам с кое от неговите "остроумия" ти е харесал, но според мен се държи като пиян американски тийнейджър на фрат парти.

117

Анонимен

преди 11 години

I'm a Bulgarian man looking for a foreign wife. I'm ready to live in your country and change my religion to Roman Catholicism if needed.

116

Анонимен

преди 11 години

Няма да се учудя, ако босфор тв реши да блокира всички клипове в ютуб с това съдържание въз основа на авторски права...

115

Анонимен

преди 11 години

Стари предавания се трият, за да може утре в Уикипедия да пренаписват новата ни история. Например резултатите от изборите преди 2005-та по статиите в Уикипедия се различават от реалните, но няма как да се докаже, защото всички изборни клипове на предавания от преди 2005-та (например Местни Избори 2003) са изтрити. Разчитат, че народът помни всяко чудо за три дни и ще забрави. За родните медии светът започва със Станишев и свършва с Борисов, нищо преди това и след това не ги интересува.

114

Анонимен

преди 11 години

хаха ся като прочетох коментарите ..наистиа видях че всъщност дойдох тука от старницата на Рей...ха

113

Анонимен

преди 11 години

Аз друго се сетих - защо родните ТВ програми се държат така сякаш по времето на Костов, Царя и преди тях не е имало телевизионни предавания у нас и всички записи са изтрити? В същото време и най-*** предавания от времето на БСП насам, включително и сега при Герб се качват в нета? Дали Герб и БСП имат за цел да ни накарат да повярваме, че преди 2005 нищо не съществувало и едва ли не светът започва с тези две партии?! Все едно от 1959 до 2005-та у нас е нямало телевизии.