40

Suaresov

преди 11 години

hahaha....imat veche nyakoi kato oblastnata i obstinskata v Kircali, Dcebel..."e"ama za kakvo im e?i te neznayat... bonus?!

39

9324

преди 11 години

ТОЯ ИСКА " Е" КАТО ЕЛЕКТРОННА КУКЛА НА КОНЦИ. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СТИГА ДЕ СИ ГОВОРИЛ ГЛУПОСТИ. "Е " КАТО ДКМСЕЕЕЕЕЕЕ "Е" КАТО ПОМАЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

38

Аря Монева

преди 11 години

Аз предлага да имаме и електронен президент да имаме., т.е. Росен показа че е доста излипен и с нщшо не допринася за общото благо че лесно може да ползваме негово електронно копие. Даже то може да събуди повече респект у хората.

37

Бойковист

преди 11 години

ееееееееееееееееееняма 'е' в Скалистите планини ... освен Ехото

36

симпатяга

преди 11 години

*** е като клатещо се човече, окачено на вътрешното огледало на кола. А сега вижте на *** вятърничавите изказвания, вижте и примерно на Меркел; разлика?. Като се каже "цел", и най-тъпия човек знае, че целта трябва да е SMART - specific,measurable,attainable,realistic,time-bound. Ей тоя безполезник кога ще осъзнае, че като кажеш "слънцето изгрява от изток" и "добре е да развиваме високи технологии", все едно нищо не си казал. Баба ми викаше на такива: "***".

35

Анонимен

преди 11 години

Електронна Българска Академия на Науките ...

34

до 666! АМБРИАЖ

преди 11 години

Що не идеш ти да се е...

33

666! СУПЕР...

преди 11 години

Плевнелиев иска буквичката "е" да се "е" *бе.

32

Илияна

преди 11 години

Роска, то само с искане не става - трябва и акъл! И ресурс! Не може, като си лежиш една буквичка отпред и хоп имаме си електронно правителство! Трябва план, трябва стратегия - защо вместо да говориш само празни думи, не направиш нещо по въпроса?! Хайде, нали си човек технократ!

31

Анонимен

преди 11 години

По добре си мълчи!Излагаш се!

30

twin_peaks

преди 11 години

На Роската му дадоха 5 минути слава по телевизията и той се сбърка тотално. Не ви ли направи впечатление колко много глупости наговори това момче за отрицателно време, или само на аз съм го видял? Не мога да му вярвам, след като знам, че е пионка на изпълнителната власт.

29

ДА

преди 11 години

ХАХА!Мечти!!!Те сега не могат да се оправят из администрацията,че имаха всичко на хартия и черно на бяло,представям си какъв хаос ще настъпи при много Е-та!В администрациите работят хора в предпенсионна вързаст-томоря за НАП,НОИ и други данъчни и кожодери,които събират пари.Работят под ДОС и на терминали.За някои интернет е табу.Папагалстват в работата.Чакай ти Е-система.Смех!

28

Ех

преди 11 години

Преди две години началникът на президента даде срок от година и половина на некакъв зам министър да вкара в действие Е правителство, след като уволни показно некакъв друг, че не се справял. И ся къде е Е правителството? Некъде под килима.

27

Дам

преди 11 години

Докато в Законите и Наредбите има понятие "мълчалив отказ" или право просто да не отговори ,каквито и писма и е- пощи да има ще са само про- форма! Президента да си замечтая как хората да бъдат нахранени и да има работа, а не как да имат достъп да подават жалби...После ме трият като напиша ,че е *** и ***!

26

Анонимен

преди 11 години

А аз ,г-н Плевнелиев , си мечтая да има повече нахранени деца,че съвсем изпуснахте нещата.

25

Sofokal

преди 11 години

Да го "е" навсякъде тази година!

24

Направо еБГ

преди 11 години

А някакви санкции ще има за лемурите в общините, които могат само пасианси да играят на Уиндоус 8?

23

Е-лементарно

преди 11 години

Достатъчно ни е..те, искаме нормални заплати, а не е..не.

22

Анонимен

преди 11 години

Какво Е иска тоя бе?Нали пратих до кмета на София писмо по Е.Еми още пътува,а скоро му чествахме 2 години!Спряло е при Диков и не мърда,но явно е четено и не се пуска да стигне до кмета,защото ако стигне ще има санкции.Докато може да се спира писмо по пътя,няма значение Е ли е или е хартия!

21

Ъъъ, моля ?!

преди 11 години

Само на мен ли този на снимката ми изглежда някак нелепо ?!