7

Анонимен

преди 11 години

Че бащата е с психични отклонения, разбрахме. Само не разбрахме религиозен фанатик ли е и дали не е време да бъде подложен на експертиза. Защото тези деца рано или късно трябва да излязат от тази среда и да се сблъскат с реалностите на живота. Ще се окажат тотално неподготвени да оцеляват.

6

Браво на бащата

преди 11 години

Като се има в предвид настоящото възпитание на децата на безгрижните родители, плачевното възпитание на социалните работници, чалга средата, идиотщините на просветното министерство, БАЩАТА е имал правото да ги опази от тази обсипваща ни вулгарност, натрапена от извратеното либерално политическо мислене. И той е успял. Неговите деца се отличават с умствените си възможности. Строгоста на бащата за възпитанието на децата е жизнено необходима. Затова по-старото поколение е дисциплинирано и по-умно.

5

Свиреп

преди 11 години

Спрете да пишете, че бащата ги е `заключвал`. Просто не е вярно. Децата си ходеха по шах турнири и т.н. На всичко отгоре са мили и възпитани деца, които нямат нищо общо с днешното чалга поколение.

4

Анонимен

преди 11 години

Четвъртото дете е вече на 19 години. В случай, че математиката не ти е силна 19 е над 18, което означава, че е вече пълнолетно и може да е където си иска.

3

Dp

преди 11 години

"...бащата, държал четирите си деца затворени у дома в продължение на около 10 години, без да ги пуска на училище..."и после:"Трите деца бяха изведени от дом на баща си Димитър Дюлгеров в село Дренов, след като бяха държани години заключени от баща си."- А ЧЕТВЪРТОТО КЪДЕ Е, ОЩЕ ЛИ Е ЗАТВОЛЕНО?писна ми от *** неграмотни хора, пишещи новини

2

Валя

преди 11 години

И аз мисля така. Най-вероятно да е човек противник на системата. Интересно, че са проявявали желание за постигане на компромис чрез индивидуални програми. Доколкото знам има и други семейства упражняващи home schooling. Не е регламентирано в България и се явява незаконно, но засега няма осъдени. Не съм чувала и за извеждане на децата. Туй държавата е страшен диктатор и моно полист.

1

Анонимен

преди 11 години

Нищо не сфанах.Оная от 13 години работи в чужбина, обаче и на двамата им били предлагани някакви варианти и двамата не били съгласни и тя видяла как биел децата си и още куп щуротии...Аре моля ви се. Сега човека срещу системата и ше го изядете жив. Ае сега не сме чак толкоз прости. Измислете нещо друго. Само жената знаела, че ги биел. Няма съседи и те не виждат и не чуват и не се носят слухове и така нататъка...