54

Анонимен

преди 11 години

Касимчо,Касимчо,приказката за предателите знаеш ли я?!Да си чул нещо за Юда?!

53

Дал-Ердоганов

преди 11 години

Касим Дал , а ти кой ?КАсим Дал ЕрдогановТи ще разпаднеш българските мюсолмани , ( пазите ги ? ), а ефекта се оказва друг ?Тези хора няма да имат работа , накъде ?А вие за каква Свобода се борите .По добре научете първо вашоте поданици, че всички са Български Граждани !!Всяка етническа партия е във вреда на България , в услуга на Анкара , и вие сте точно такива , по зле и от Доган .

52

Христо

преди 11 години

Я кажи как натрупа богаство от парите на ДПС имал си над 400 тежки машини над 10 фирми с Б.Борисов си въртиш аверите предател *** миналата година ни продаде на Бойко Борисов и Мария Капон сега за каква политика говориш изменик.За 20 години само за себеси се труди нищо не направи за народа.Ахмед Доган е велик политик и е признат в целия свят а ти като един *** си нищо друго. Ти дори като пиян отиваш на турско гробище.

51

Анонимен

преди 11 години

Дали , Дали , 2% за теб , 3% за дпс , и нито една от двете партии в Парламента , и българските турци ще преживеят най-голямото си изселване посока турция , спира се изкупуването на тютюна и тия с шалварите си поемат посока анадола.

50

до 49

преди 11 години

каква дискриминация има бе , имате права да нижете тютюн , имате права да работите в строителството , имате права да работите в Чистотата , така че не сте дискриминирани.

49

ДС

преди 11 години

така е Касиме , така е , от един агент на друг агент , но ти Касиме ще направиш това което и двамата не могат , ще разединиш българските турци та няма да видите Парламента повече , да си жив Касиме , *** проста.

48

до 55

преди 11 години

пак се появиха платените драскачите от Позитано 20 , техните съзливи истории.

47

до 55

преди 11 години

ходи си в ,, истинската Европа,, там да чистиш къщите им , а то ДС цял живот ще контролира турците , а с появата на втора турска партия ще е супер , така нито ДПС ще влезе в парламента , нито Касим Дал , просто ще се разделят турците и пак ще ги владеем тия овце българските турци.

46

RadioZamunda

преди 11 години

До Анонимен 55Бойко наистина е пич. Обърши си лигите.

45

Анонимен

преди 11 години

От истинска Европа Върнах се от България преди месец. Още съм депресирана. Някои ще кажат- тая пък какво циври. Намерих само слабо развиващи се хора които подкрепят техният тиранин Герб. Гнусни чалгарски клишета се чуват от всякъде: "Бойко е пич", "Няма алтернатива", "Строим магистрали". *** властват докато българите им плащат домакинските сметки. Простотия и неграмотност е обхванала цялата страна-телевизионен канал ми предава новини на турски, след това порой от турски сериали. Всички главни телевизионни канали хвалят спасителят Бойко. Цените в магазините по-високи от тези на запа

44

Анонимен

преди 11 години

Именно присъствието на тия двамата на конгреса на ДПС е разковничето ...... ;)

43

dps

преди 11 години

awe Kasim Dal i ti si za pensiq

42

Анонимен

преди 11 години

Изненада и изумление изразиха председателят на Европейските либерали и демократи Греъм Уотсън и президентът на Либералния интернационал и член на Европейския парламент Ханс Ван Бален, които бяпа официални гости на форума на ДПС.И Уотсън и Бален казаха, че продължават да имат пълно доверие и подкрепа на движението, което е член на партията на европейските либерали, и призоваха за бързо разкриване на нападението срещу лидера Ахмед Доган."Благодаря на Бога, че Ахмед Доган е жив, наистина благодаря на Бога. Ние сме зад вас, тази политическа партия е стабилна, заяви Уотсън

41

Докера

преди 11 години

siviyatvilk-31Къде пък видя дискриминация спрямо етническите турци ? Аз лично познавам доста такива и мога да кажа , че това абсолютно не е вярно ! Вероятността да наемат образован етнически турчин е същата , каквато е и за българин , арменец или евреин . Дискриминацията я осъществяват Доган , Октай и сие , като насаждат в главите на по -податливите мисюлмани именно идеята , че са дискриминирани! Защото така оправдават съществуването си и легитимират дейността и далаверите си !

40

Анонимен

преди 11 години

Дал!Ако Доган,Първанов бъдат пенсионирани Ти ли ще управляваш България?!НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ПОДОБНО НЕЩО.Вие сте крадци!!!

39

Анонимен

преди 11 години

Te turcite kato che li ne razbraha che DPS samo kradut ot tqh, komunisti ne po-malko ot BSP.Taka i taka nqma nujda ot turska partiq, prosto zashtoto diskriminaciq sprqmo Turci v BG nqma, 90% ot naroda gi smqta za trudoliubivi hora.

38

Нурхан-Кърджали

преди 11 години

Зор няма сике сике ще ни подкрепите нас ГЕРБ - НПСД Ердоган е с нас .Може и да съм Татарин но Ердоган и Вежди и Бойко с мен е...съм на останалите....

37

Анонимен

преди 11 години

Всички Българи с газови пистолети опрени в челото на Тиквата и Шестака Повтарям ГАЗОВИ не ИСТИНСКИ пък каквото стане

36

Анонимен

преди 11 години

Турските разузнавателни служби залагат на Касим Дал да продължи успешно политиката им на разделяне и турцизация на района с ясната цел не просто да имат икономическо влияние на Балканите, а да си възвръщат полека лека и територии. Косово им е като пътеводна звезда. Те са упорити и постоянстват в целите си и смяната на правителствата не сменя приоритети им. И ако някога влязат в ЕС, терена ще е готов.

35

!!!

преди 11 години

До Нурхан-КърджалиВнимавай какво си пожелаваш - може да се случи , и тогава много бързо ще попаднеш в обятията на райските девици , защото няма да имаш време да стигнеш до Анадолския рай !