15

Анонимен

преди 11 години

Разбира се ,че ваксина!Сладоледът е 2 долара,а за ваксините са лапнали МИЛИОНИИИИИИИИИИИИИИ! Трябва да ги пробутат!

14

coup

преди 11 години

Аз бих опитала този сладолед, звучи ми надеждно средство, стига с тея прахчета срещу "началните симптоми" на настинка и грип, които не са кой знае какво.

13

Превантивност

преди 11 години

Сладолед с лют пипер? И после... задникът ти ще свири, като ручило. Дай Боже, да не те гази мечка. Антигрипинът се крие в превантивноста - рязкото сменяне на топла стая със студенената външна среда разколебава физическата защита на организма и той става податлив на болести. Недай Боже да си изпотен.

12

Анонимен

преди 11 години

алкохола изобщо не помага при гърлобол, гарантираноБТВ Моди, трий простотията

11

имигрант

преди 11 години

Всичко друго мога да пия, само не и бърбън!!!Няма нищо общо с уиски. Не понасям мастика и мента, но бърбъна е по-отвратителен и от облак!Всъщност, предпочитам да пия и рициново масло пред бърбъна, за нищо на света не мога да пия бърбън ... отврат!

10

Анонимен

преди 11 години

i si pijte orinata za da ozdraweete o6te po-byrzo :D

9

HAUS

преди 11 години

AKO STE HVANALI GRIP , PUSNETE GO NA SVOBODA

8

8

преди 11 години

7,виж 6и акъл не давай.Нямаш.

7

Не лекар 3

преди 11 години

Мда, нескопосан опит за саркастична философия резултат на 6 г академично слагане на капаци и вкарване на мисълта в определен коловоз, но поне не опровергаваш факти и теб известни. Мога да ти кажа колко лесно се справих с определени болести просто с пренастройка на мисленето, но ще ме оплюеш, осмееш, а мен ме чака чашката и мацката. Бийси ваксината и си пий имуностимулантите и *** на 56 като повечето си колеги

6

Лекар

преди 11 години

На 24 години умрелите от инфаркт са единични случаи. Обаче и на 24 и на 48, умрелите от тъпотия не са единични случаи.

5

Анонимен

преди 11 години

Бърбън с много лед и люти чушки за мезе върши същата работа.

4

Не лекар 2

преди 11 години

Сигурно някой ден ще си платя, а може и не (има и такива случаи). Та би ли ми обяснил Докторе? А аз познавам и много, много по-фрапиращи случаи на лош живот на хора много, много по-възрастни от мен и в отлично здраве и млади хора на по 24 г умрели от инфаркт. А докторе? Май лошите навици са фактор, но не основен, а има и други сили и предопределености, а Докторе?

3

гробар

преди 11 години

До Не лекарЩе пукнеш като куче. Много такива съм зарил.

2

Не лекар

преди 11 години

Пия, пуша и спя малко. Ям нездравословно, през годините в които работя с едни и същи колежки по-млади с 10 г. от мен и живеещи здравословно, ходят на фитнес, обядват плодове, салати и с'екви кълнове (цигарите и алкохола са табу за тях), всяка година аз настинка не хващам, а те през месец са на антибиотици и кихне ли някой около тях са в паника.

1

Лекар

преди 11 години

Поредната алкохолистична простотия.