5

вергил

преди 11 години

До АнонименНе е лъжа,че ку.валъка се предава по наследство.Имам познатиу,на които бащите има бяха *** и те са такива.И при мен е същото-и баща ми ,и аз сме хойкали докато се оженим и после сме се кротнали и двамата.А пък при жените е на 100 процента-ако майката е *** и жената ще е такава.

4

Добро съчетание 2

преди 11 години

80 процента от умствената информация на бъдещото дете се предава от мъжът. Колкото е по-умен бащата, толкова ще е по-умно детето, независимо дали ще е гений или разбойник. Майката участвува в утробното отглеждане на детето, от нея зависи 30 процента физиологичното му здраве. От здрави родители, деди и род - здрави и жезнени деца. Болестите се предават по наследство. Според изследвания от 60 години, по ДНК се предава манията за кражба. Много от Съвременните млади жени не създават здрави деца.

3

Добро съчетание

преди 11 години

70 процента наследственост, 30 процента добитост по време на живота. Децата от двама много млади родители под 18 имат умствен недостиг - справка мургавелите. Децата от двама родители от 20 до 30 години - здрави и жизнени, но без гении всред тях. Мъжът оформя предните полукълба на 30 год., жената - 20. Деца от възрастни родители - над 30, а още повече над 40 са уязвими на физиологични заболявания, слаб имунитет. Най- добро - мъж над 30, жена над 20 - физиология и умствени възможности.

2

ДНК

преди 11 години

А кой ще обясни генния идиотизъм на нашите политици?

1

Анонимен

преди 11 години

И аз съм генно Обременен ..Дядо ми ходеше , баща ми ходи и аз на тях приличам ...ама иси го убесни на жената ...:)))